Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladniutkaaaa

brzydcy ludzie!!!!

Polecane posty

Gość Kloc5555
Niebieskie kocie oczy? Czyli uroda nordycka za parę latek będziesz wyglądać jak facet...

Gość inna ładniutka
myślisz że tylko tobie się zdarzają takie sytuacje? mój 50letni wujek też ostatnio nie dostał za przekroczenie prędkości mandatu, a ładniusi nie jest. Poza tym uroda na jednych działa tak, że są dla Ciebie milsi, a na innych odwrotnie- specjalnie chcą Ci dopiec, szczególnie kobiety. Wiem po sobie, więc raz jeszcze powiem - uroda fajnie, ale i pokora w życiu pomaga bardzo i jej Ci właśnie z okazji świąt życzę.

Gość Kloc5555
Ten temat do niczego nie prowadzi, za parę minut nikt nie będzie w nim pisał...

taaaa, niebieskie, kocie oczy, ciemne wlosy, czarne zajebiste brwi i rzesy [oczy mam w ogole zajebiste, wlacznie z oprawa :classic_cool:, pelne usta i wszystko zajebiscie ze soba wspolgra, mam zajebiscie symetryczna twarz :classic_cool:

innaladniutka masz racje, kobiety ci nie ufaja :O przez urode stracilam psiapsiole bo nie mogla zniesc ze jestem ladniejsza :classic_cool: sorry, zdarza sie :O

Gość czarnyaaaaaaaaaaaaa
malo przystojnych kumpli.. no tak jesli masz takich kolegow to znaczy ze ty tez jestess przecietetna :D gdybys byla ladna to bys miala mnóstwo przystojnych kolegów :d ale jestes paszkwil wiec i nawet znajomych brak i musisz dupsko wozic pksami ;d

Jesli jestes taka ladna to super ale nie badz zarozumiala.bo jednak charakter jest wazniejszy od urody.i uwierz ze nie kazdy ci zazdroscii np te komentarze na forum ludzie nie pisza z zazdrosci o twoja urode bo nikt cie tu nie widzial tylko dlatego ze irytuje ich to jak piszesz.ja osobiscie tez nie cierpie takich zarozumialych lasek co uwazaja sie za nie wiadomo co.i nie wazne czy ladna czy brzydka=)

Gość Kloc5555
I tak za parę latek będziesz jak facet wyglądać.

a podszywaj sie brzydki ubogi biedaczku :classic_cool: napisalam wlasnie ze nie mam przecietnych kumpli :O panowie w pl wgl sa przecietni i nie w pl bede szukac mezczyzny swojego zycia :classic_cool:

Gość inna ładniutka
akurat przyjaciółek przez urodę nie traciłam, ale jak pracujesz z babami to gorze, gorzej zawierać nowe znajomości i gorzej w szkole/ na studiach. Są też faceci których irytują ładne dziewczyny którym się wydaje że urodą wszystko załatwią. Dlatego warto pokazać że nie nosi się głowy wyżej z powodu swojego wyglądu.

nie bede bo mam bardzo subtelna kobieca urode :) niebieko-zielona ale ja musze znac swoja wartosc :O jak mozna byc brzydkim?:( szkodaaaa mi troszke takich ludzi, juz bym wolala miec raka :(

inna ladniutka ,a widzisz, a ja stracilam :O no ale to przyjaciolka nie byla prawdziwa bo by sie cieszyla ze mna z mojego szczescia :classic_cool: racje Ci przyznaje, w rrelacjach z kobietami jest duzo gorzej

Gość Kloc5555
Palisz papierosy, to wielki minus.

Po tym co napisalas z tym rakiem to widac ze pusta z ciebie lala.i do konca zycia zostaniesz bez faceta albo znajdziesz rownie pustego jak ty.i nie pisze tego z zazdrosci bo brzydka nie jestem ale w przeciwienstwie do ciebie nie jestem pusta kretynka.milego dnia zycze..=)