Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo.,.,

Mam pytanie odnosnie pracy na kasie w hipermarketach...

Polecane posty

Gość brincxi
no dobra nie powinnam tego pisać ale taką książeczkę można załatwić "na lewo" bez badań tylko jak to się wyda to jest kara, około 5tyś...

Gość halo.,.,
No jest problem z zalatwieniem sie wiec tak sie zastanawiam jak tu oddac wtedy stolec do badan :(

Gość pracy szukam...
A czy to sklep bedzie wymagal ksiazeczki i posle zeby zrobic czy ja musze miec juz zrobiona jak chce sie ubiegac o taka prace wczesniej??

Gość halo.,.,
Podnosze - nikt nie wie??

Gość karolasssska
no ja też mam problem z wypróżnianiem, jak raz zrobię to po czterech dniach jest dopiero następny stolec. Jak wtedy zrobić materiał do tych probówek???

Gość jdljljflajfalj
Wy naprawdę jesteście takie tępe czy udajecie? Srasz w jeden dzień -ładujesz do 3 próbek wstawiasz do lodówki i codziennie wieziesz po jednej. Czasem na drugi dzień potrafią wziąść dwie więc nie trzeba trzech dni z rzędu jeździć. I nie wierzcie ,jak ktoś wam powie ,zę wtedy się rozwija flora bakteryjna bo to jest gówno prawda-badania są robione pod kątem zakaźnym więc jeśli coś masz to masz a nie ,zę Ci się w lodówce wychoduje. A jak chcecie zgodnie z prawem to codzienie po 4 Figury na sraczkę i powodzenia!

Gość zadam pytanie.
Doalaczam sie do pytania: " A czy to sklep bedzie wymagal ksiazeczki i posle zeby zrobic czy ja musze miec juz zrobiona jak chce sie ubiegac o taka prace wczesniej??"