Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomaranczka242424

czy ktos wierzy w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna??

Polecane posty

Męża ma dopiero od dwóch lat :classic_cool: Nie zawsze byłą zajęta, odkąd się znamy

Widzisz Fiku, ludzie nie myślą tylko o prokreacji i można kogoś szanować, lubić i być lojalnym przyjacielem bez prób zaciągnięcia tej osoby do łóżka ;)

Gość poradnik doradczy
może najpierw się poseksić a potem przyjaźnić:P A co to jest przyjaźń w dzisiejszych czasach???

Moorland, ja nie piszę że to z premedytacją :) Podałam 2 przypadki, tych facetów mialam za prawdizwych przyjaciół. Pierwszy był dobrym chłopakiem, byliśmy przyjaciółmi do czasu az on poczuł cos więcej, nei chciałam stracić przyjaźni, ale musiałam się odsunąć i teraz jest jedynie kolegą, mimo że już uczucie mu przeszło. Co do drugiego mam watpliwości w szczerość jego intencji.

Przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa, a ja i mój przyjaciel jesteśmy tego dowodem. Znamy się juz ponad 10 lat.

Gość sassssssssssssssssss
gdy jedej osobie podoba się ta druga osoba, to nie jest mozliwa przyjażń, a tymbardziej jak któryś z nich jest zajęty

ja wierzę, aczkolwiek takiej nie zaznałam.

Fiku - i takie rzeczy się zdarzają, też miałam podobną akcję, ale to wcale nie znaczy, że taka jest zasada. To może też być kwestia tego, że ja sama w sobie nie jestem raczej ideałem do kochania ;)

Gość Zuzanna Amelia & 9
Ja wierze acz wiem ze nie kazdy sie do takiej przyjazni nadaje.

zupelnie platoniczna? Codzienna znajomosc, czeste spotykanie i czeste pisanie?? Juz nie wierze :)

Może i jest przyjaźń między kobietą a mężczyzną . Ale oboje muszą być szczęśliwi, rozsądni i opanowani. Tak mi się wydaje. Wypadałoby sobie najpierw odpowiedzieć na pytanie co to jest przyjaźń. Mi taka relacja nie udała się jak dotąd z żadnym facetem.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Inaczej bym to zdefiniowala: Przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna jest mozliwa jesli z zadnej ze stron nie ma zainteresowania seksualnego ani planow matrymonialnych.

Zuzia, nawet jak nie ma planów ani zamiarów, zazwyczaj w pewnym momencie nieświdomie po prostu przychodiz chęć na coś więcej, zwłaszcza ze strony facetów (pisze z doświadczenia)

Gość Zuzanna Amelia & 9
Jak przyjdzie chce na cos wiecej to znaczy ze musisz sobie poszukac innego przyjaciela.

dlatego piszę, że przyjaciele płci męskiej sa tlyko tymczasowi, niepewni, zawsze z czymś w koncu wyskoczą :O

Gość Zuzanna Amelia & 9
Niekoniecznie. Im kobieta atrakcyjniejsza tym mniejsze szanse na posiadanie meskich /prawdziwych/ przyjaciol. W ten sposob mamy jeden z plusow bycia pasztetem.

Gość Abrava
A ja piszę ze znacznie większego doświadczenia :P Że jak najbardziej jest możliwa. Nie wszystko na tym świecie zaczyna się od łóżka i na łóżku kończy :)

Gość Abrava
Jesteś pewien/pewna ze poczęto cię w łóżku? Bo może na kuchennym stole.. :P

Gość Tramtata
Im kobieta atrakcyjniejsza tym mniejsze szanse na posiadanie meskich /prawdziwych/ przyjaciol Z tym się nie zgodzę. Nigdy mi nic nie brakowało a męskich przyjaciół - także nie.

Gość laloli
Ja nie wierze w taką przyjaźń. Może są gdzieś wyjątki od reguły, ale takie wyjątki to rzadkość (A niektórym tylko wydaje się, że są wyjątkami)

"Im kobieta atrakcyjniejsza tym mniejsze szanse na posiadanie meskich /prawdziwych/ przyjaciol" właśnei na odwrót 🖐️ im kobita atrakcyjniejsza tmy więcej życzliwych facetów którzy pomogą bezinteresownie ;)

Gość Zuzanna Amelia & 9
Fiku - raczej nie pomoga jesli bedzie miala w poblizu swojego faceta, najlepiej zawodowego boksera.

Gość ihrbi
taaaa szczegolnie w przyjazn z bybymm,byla never