Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jjk9

rzucił mnie be słowa

Polecane posty

potrzebuje pomocy bo juz sama nie moge sobie z tym poradzic:( bylam z chlopakiem pol roku, moze niewiele, ale naprawde bardzo przywiazalam sie do niego, to byl udany zwiazek i bylismy szczesliwi. byl wrecz moim idealem pod kazdym wzgledem, moi przyjaciele mowili mi, ze widac ze mnie kocha bo zachowywal sie wzororwo. rodzice i rodzina tez dali sie nabrac na jego gierki, polubili go od razu... a on zostawil mnie bez slowa. dzis mija 6 dzien jak sie nie odzywa. moze zaczne od poczatka.. w sobote lekko sie poklocilismy, choc to on niepotrzebnie sie uniosl i nie odzywal sie do mnie pozniej przez cala niedziele, dopiero w poniedzialek napisal, ze mnie kocha, ze zle sie zachowal itp, we wtorek jeszcze pisalismy, mielislmy sie spotkac, ale juz od srody do dzis sie nie odzywa... przez cale swieta nic nie napisal, nie odbiera, a swojej mamie powiedzial, ze sie poklocilismy, bo rozmawialam z nia przez tel... pewnie ma inna, ale nie moge uwierzyc, ze tak sie zachowal:(

Gość jak sie poznaliscie
? ile macie lat?

Gość her***komendante
po co prowokujesz masz byc grzeczna i się słuchać

myslalam, ze to ze jest starszy tzn. ze wie czego chce od zycia, jest odpowiedzialny itp.

pomozcie:( nie wiem dlaczego mnie zostawil, nie rozumiem tego:(

Gość The Fish Grace
Dobrze chłop zrobił, nie taki głupi. Flaszke bym mu postawił :D

Nie wiem czemu to zrobił ale to zimny drań i ma gdzieś Twoje uczucia. Jeśli mu wybaczysz - będzie Cię częściej rzucał i wracał.