Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a j anie wiem

ramtata, sweetie, fiel, michalkkk, kobylak?

Polecane posty

Gość a j anie wiem

Co się z nimi stało, żyjecie?

Gość kisiel102
moderacja to choroba która zatruwa kafe

ja żyję, sweetie tu dziś widziałem a ramtatka zdecydowała co zrobić ze swoim facetem ale chyba tu nie pisała :) może jest tu któraś? Właściwie to się stęskniłem za ramcią i sweetie :c

"na pudelku pisale ,ze jej monrz zabronił jej kategorycznie wchodzic na kompa " hahaah biedna Fiel, ale rozumiem męża bez urazy Fiel :D

Gość a j anie wiem
ja założyłem, bo tęskniłem, szczegołnie za ramtatą i sweetie :)

ramtatka 😍 cieszę się twoim szczęściem miśku 😍 i gratuluję twojemu, chociaż trochę jestem zawiedziony :D

Gość zainteresowana bardzo
Proszę co za zlot

Aha czyli już wiem:D No to dobrze że wybrałaś miłość :) powodzenia miedzy wami dalej i dużo szczęsia, więcej niz było do tej pory:D

wiecie co dzisiaj ze swiat wrocilam i tak mnie glowa bolala ze nie wlaczalam kompa dopiero po poludniu a jak przysnelam to mi sie feel snila jej wyglad i wgl mowila bez skladni tak jak pisze, bledy w wymowie i jej wyglad: wcale nie byla blondynka tylko czarna zsolaryzowana laska z tipsami, w szpilkach, getrach z lateksu i dekoltem po pepek a na imie miala kamila...

a, bardzo dobrze cafe :) skopiuję maila bo mi się nie chce pisać znowu :) wybacz :D rozmawiałam o tym z moim facetem a następnego dnia poszliśmy na spacer z psem jego mamy, poprosił żebym spuściła psa ze smyczy a na obroży było przywiązane kokardką pudełeczko z pierścionkiem i się oświadczył :) powiedział, żebym z nim wyjechała przynajmniej na jakiś czas i dopiero wtedy podjęła decyzję, czy to rzeczywiście nie ma sensu, bo mnie nie chce stracić i że jeśli nie mogę to on tu przyjedzie na 3/4 roku i w tym czasie się wszystko jako tako wyklaruje :). No, więc zobaczymy jak to będzie :) ale przyjęłam oświadczyny ;)

jeszcze nie wiem dokładnie, ale niedługo :) to pa Michałku i pozdrów Pati :)

dziękuję :) pełne zaskoczenie było, bo w nocy nie byłam zbyt miła :D, no a co tam u was? :D

skorzystam z okazji i zapraszam na jutro na godz 20:00 na mój cykl rozmów kafeteryjnych :P Każdy temat będzie powiązany z piosenką i będzie można podyskutować :D