Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a j anie wiem

ramtata, sweetie, fiel, michalkkk, kobylak?

Polecane posty

A to morzna cos zarobic nie wychodzonc z domu? To I ja bym chciala . Tylko co mam robic I za jako kase?

Gość sekretarka krochmalka
oho! :classic_cool: szef pojechał po krochmal a reszta magluje cv proszę zostawić na refakcji kafe

Hej mum, chcialo mi sie mocno siku, a nie moglam isc do kibla.

A juz sie balam FEELKO ze jakieś zakazenie:-)....zurawinę Ci chciałam polecic:-D....Idę bo muszę jeszcze podjechać do pracy-bo zostawiłam tam portfel:-0,,,do nekst sija:-D papatki -kocham Ci eFeelko-pamietaj o tym!!🌼

Gość nastolatkamama
No to faktycznie miałaś problem z tym sikaniem:(

Oj mialam straszny. Bo doga fiel ma wolne I mi kloczy nie dala, bo to. Takie wolne ze zaskoczenia gdyrz dzis jo kac powalil I nie pzyszla, a ja nie moglam sklepu roztwartego zostawic bo by nakradly te griube biedoty. a jaki adres jest do redakcji kafe?

Gość nastolatkamama
Fiel przestań juz o tych grubych maciorach bo ja przytyłam przez te święta 3 kg i juz sie czuję jak macióra

Znowu mie cisnie, ja zwarjuje, chcialo wam sie kiedy siku a nie mieliscie gdzie?

oho! :classic_cool: info@kafeteria.pl

oho! zdjęcie nie jest wymagane tak prywatnie to ja nie dałam ;) szef wróci to rozpatrzy ale potrzeba jeszcze z dwadzieścia osób i podstawowym wymaganiem jest dostęp do netu praca nie jest wymagająca ja w tej chwili z fona i to w pracy dorabiam przy okazji kasa nic nadzwyczajnego ale jest szczegóły z umową (o dzieło) wysyła szef w odpowiedzi na maila z cv

Borze to idealna praca dla mie, czort tam z zarobkami, pare groszy terz dobre, wruce do domu to wysle. A nie wiesz jjakie szanse so zeby sie dostanonc?

Nie mogie z mojo matko, na sile proboje mie zmusic zebym zaczela wierzyc w boga, jak jeej pzetlumaczyc ze dla mie to bajka?

Do altobusu jeszcze pul godziny I gdzie ja tera pujde jak maatka chce sie mie wyzec?

O nastolatko dopiero pzeczytalam, zes groba, ale sie nie buj, ja terrz sie upaslam, osiem kilo mi pzybylo, ale rzyje dalej.

Jestem grobo macioro I co zrobic, karzdy jest groby, a jak jeszcze nie jest to na pewno bendzie, tagze wszystko pzed wami.

oho! jak napisałam potrzeba jeszcze ludzi a od wczoraj nic zgłoszeń nie przyszło to z niedzieli przyjętych jakieś trzydzieści osób w niedzielę i poniedziałek przemkneło przez kafe a to ich projekt biznesowy o marketing i reklamę po innych forach chodzi 'a na kafeterii mi co innego pisali' itp teraz jest już zagrzebane pod śmieciowymi topikami to tylko dorabianie szanse duże ja mam jeszcze przez parę dni kierować info o tym do osób które mogą być zainteresowane kryterium wyboru subiektywne :) w sklepie robisz i masz czas na kafe nadajesz się :) jakiemuś zjebowi prawikowi przecież nie napiszę o tym bo chały narobił takie mi dowalili extra zadanie :O ja do 20 dziś w pracy i nuda :O

Zara bende do nich pisala, jak morzesz to bonc tu to ci pokarze cv a ty powiesz czy tak morze byc czy cos dopisac. Powiedz mi jeszcze czy jak na zmyslam to oni mogo mie sprawdzic?

sweetie ale imie mam podobne, a ty nie chcesz dodatkowej pracy co mi tu oferujo? cała nasza paczka sie tam za tródni i bendziemy żondzić kafeterją.

hej atlantydo :) nie, błendne myślenie, moje imnie nie zaczyna sie na k. Pisze cv, morzecie mi pomuc jakie jeszcze doświadczenie rzyciowe mogie wpisac?

oho! fiel a po co zmyślać :D podstawowe cv ludzi im i tak brak to jest marketing szeptany :D zmyślanie szkodzi bo może dziwnie wyjść a wymagania to po necie łazić i z głową nienarzucając się kafe reklamować :D

ale ja nie chce zeby pomysleli, ze nic nie umiem, jósz prawie napisalam zaraz mi doradzicie czy tak zostawic czy cos dopisqac. sweetie nie karolina, muwie że nie na K.