Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Topike dla elyty!

Polecane posty

Bo widze ze cos wspominacie o tel. Mam pytanie...chche mamie podarowac swoj telefon, jest w Pl jakas opcja na karte zeby miec internet staly?

Jak można zmienić to chyba lepiej minuty, nie? ;) Bies - chyba w Play'u jest coś takiego, znaczy jak doładujesz kartę to masz neta :)

Bo wysyłają z Chin czy z innej Korei :D A tak naprawdę to za telefon płacą ok. 40 zł a wysyłka z Chin jest gratis :o i mają 60 zł czystego zarobku. Jezu jak mi sie nic nie chce, nawet spać... A nawet jakby to i tak nie zasnę bo po drugiej stronie ulicy impreza na maksa, z włoskimi przebojami z lat 80tych :o

To udanych zakupów, ja mam odwyk i akcje denko :o Ban na zakupy do końca maja, chyba ze sie skonczy coś czego nie mam w zapasie :o

Znam to skądś :o Normalnie jestem jak kosmetyczny chomik, kuźwa... kupuję żeby mieć a wcale niekoniecznie używać, ale może kiedyś się przyda to lepiej mieć pod ręką... A potem stoi i się kurzy :o

Ja mam to samo. Zawsze nakupuje wszystkiego jak durna. Zazwyczaj kuszą mnie promocje. Potem nie uzyje ani razu. Albo tez mam jakis sprawdzony produkt, z którego jestem zadowolona, ale szukam mimo wszystko czegos lepszego, kupuje, potem rzucam gdzies w kąt i wracam do starego, sprawdzonego... :O

Dokładnie :o I zgodnie z tą zasadą mam z 5 balsamów do ciała które mi nie podpasowały ale żal wyrzucić, i tyle samo maseł :o Tyle że się z szamponami i odżywkami zdołałam opanować, bo byłaby bieda :o Za to nowy konik to lakiery do paznokci, samych czerwonych mam 9 :o Dlatego stop zakupom, zobaczę ile zaoszczędze... :(

O tak, ja balsamów mam dokładnie 8 + brązujący, a i tak ciągle uzywam tylko nawilzającego, jednego. Lakierów tez mam całe mnóstwo, połowa wyschnieta :classic_cool: Ostatnio tez miałam pierrdolca z perfumami. Jak zawsze miałam 2-3 flakony maks, to teraz mam 9 :O

Dokładnie, znam ten ból doskonale. W sumie z ciuchami tez mam tak samo... Połowa w szafie ma metki jeszcze :O Z butami tez mam zapierrdol, ale w butach akurat chodze wszystkich, czasami zmieniam 2-3 razy dziennie, jak wychodze kilka razy, bo jestem chora na punkcie szpilek. :classic_cool: