Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Może dosłać sprostowanie w sensie, że jednak nie jestem kobietą, która czeka, więc widać los płata nam figla ;). I albo kiedyś się przypadkiem spotkamy, albo wcale, tyle ode mnie. Czy to słabe? ;)

Napisał, że z taką tajemniczością to on się jeszcze nie spotkał i chciałby, żebym powiedziała mu coś o sobie, nie będzie miał do nikogo pretensji (???). To mu posłałam Twój tekst z dopiskiem, żeby to zostawił, bo to już nie ma sensu.

Wzbudziłaś w nim ciekawość, to w sumie naturalny ludzki odruch, ale... w tym momencie ta relacja jest dla Ciebie zupełnie nieopłacalna. A o kim myśleć jak nie o sobie? :)

Ekstra. Odpisał mi - "ostatnio w moim życiu dzieje się sporo dziwnych rzeczy - a to ktoś do mnie pisze tajemniczo, a to ktoś gdzieś mnie z kimś widzi, choć mnie tam nie ma, ehh" Zaczynam żałować.

Ekstra. Odpisał mi - "ostatnio w moim życiu dzieje się sporo dziwnych rzeczy - a to ktoś do mnie pisze tajemniczo, a to ktoś gdzieś mnie z kimś widzi, choć mnie tam nie ma, ehh" Zaczynam żałować.

e tam prezio, sami młodzi, piękni i bogaci panowie ;) i zahaczyłam o flash mob pillow fight... jestem cała w piórkach :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA no fajnie było :) a dziś pada i ponuro i lipa... trza zjeść ciasto :)

W Tv... Światowo :). A co tam robił, proszek reklamował? ;) Jesteśmy na wirtualnym wyższym stopniu wtajemniczenia, już wiem, że "nie układa im się w związku", "nie szuka pocieszenia" i "po prostu miło byłoby móc sobie na ulicy cześć powiedzieć".

nie układa mu się w związku=szuka zastępstwa... z tym "cześć" to popłynął ;)

poza tym nie oszukujmy się - Ciebie nie zadowala "cześć", chyba... :) trudno wyczuć, nie chcę oceniać źle i schematycznie kogoś kogo nie znam...

no nierealne, że gada z Tobą tylko po to, żeby Ci móc mówić "cześć" ;) wiadomo, że chce czegoś więcej, a to że mu się nie układa w związku daje mu jakiś grunt

Gość Patryk-78
podrap się po woim durny łbie debilko

wg mnie są dwie drogi... złapać za rogi i wykorzystać jego "związkową słabość" albo odpuścić i czekać w ciszy

taka droga przyjaźni, zakumplowania się jest według mnie niekorzystna dla Ciebie, dla niego jak najbardziej

Patryk, dziękuję za radę, a teraz buzi i spadaj. ;) Sprawdzałam, czy dobrze się rozumiemy. Jasne, że dla "cześć" się do niego nie dobijałam :). Ale teraz usilnie muszę mu momentami przypominać, że ma dziewczynę. Wczoraj gotów był się ze mną umówić. Szuka podpowiedzi.