Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Łapie. Wczoraj u mnie chujnia z grzybnią, śniegi te sprawy, dzisiaj słońce. Ale że mnie przez pół życia jest zimno i poniżej +15 dygam jak liść na wietrze, nie podobają mi się te święta. Jak u Ciebie? :)

Gość The Fish Grace
fuck you

Po cichu liczyłem na to, że ten temat nie przypadnie Ci do gustu i zarzucisz lepszy :) Ostatnie dni u mnie tak samo wyglądały, śnieg, deszcz i piździawa, normalnie prawie białe Święta, szkoda tylko że nie te co trzeba ;) Ja tam zmarźlak nie estem i chłód mi nie przeszkadza za bardzo, ale to co się dzieje ostatnio to przegięcie. Ja tu bym sie poopalał troche, a nie kurtki zimowej szukać :)

Gość The Fish Grace
pepi fuck you too

Poopalał? Człowieku, ale mnie teraz wkurwiłeś! :D Właśnie okrywam się drugim polarowym kocem, stopy i łapy zimne jak lody a Ty mi wyjeżdżasz z opalaniem. Niech Cię gęś kopnie!

Ja tam tylko w bokserkach, pod kocykiem i przy otwartym oknie siedze i nie narzekam ;) Mogę się tylko domyślać, że tez byś się poopalała z chęcią ;) Nie ma to jak uwalić się na słonku i wygrzac stare kości :)

A opalać się nie powinnam, ale chętnie, chętnie. Przyda się jeszcze ze dwanaście nowych piegów na nosie i policzkach ;). W góry bym poszła, wywaliła się na jakimś kocu i smażyła, mmm. Rozmarzyłam się :).

Tak z ciekawości jaki to tekst? Może nie znam i poszerzę swoje słownictwo ;) A czemu nie powinnaś się opalać, tylko przez piegi? Jeśli tylko o to chodzi, to się nie martw, piegi dodają uroku ;) Fajnie że masz góry pod ręką, zazdroszczę,( ale tylko troche ;P)

Nie mam, ale na starość będę śmigać w góry co kwartał do sanatorium :). Tekst? Proszę bardzo: - A ty ile masz lat? - Phi! No wiesz?! Mężczyzn nie pyta się o wiek!

Co do tego opalania jeszcze - ano przez piegi właśnie. Przestań, wyglądam potem jak grzyb, muchomor dokładniej. I się muszę opalić, żeby tych piegów nie było widać na nosie, to mi wychodzą znów nowe i tak wciąż i wciąż. Trochę to irytujące, ale tylko troszeczkę :).

nuda, na szczescie juz jutro do pracy... nawet sie nie przejadlam w te swieta :P jedynie boli mnie wszystko od lezenia i gry z PlayStation Move z bratem ;)

Fajnie że już o starości myślisz, to takie młodzieżowe ;) heh takiego tekstu to jeszcze nie słyszałem od faceta. Ja się chyba jednak potrafię oryginalniej migać od wyjawienia wieku :P Piegi są fajne, nie znasz się, nie jesteś prawdziwą koneserką kobiecej urody :P

Też jutro idę do pracy, niby na 11, a muszę wstać o 5 :O. Ja dla odmiany nawpychałam się, ważę minimum 10 kg więcej. A 1 to na pewno. Karpatka była, a ja karpatkę 😍. Nawet bardziej, niż mężczyzn.

a mi jakos ciasto przestalo chodzic, tak nagle... uwielbialam zawsze slodycze a zjadlam tylko 1 kawalek dla zasady... tez wstaje o 5, mam na 7 :/

Gość Lubie zimowe kobietki
Jakby co to mam 31 lat :D

Też sobie drzemkę pierdyknęłam, zamknęło mi się oko po spacerze i między 16 a 19 wirowałam gdzieś w zaświatach. Ale, że ssanie w żołądku się uaktywniło, postanowiłam wrócić ;)

Gość Lubie zimowe kobietki
Ahahahahahaha. Nawet nie pomyślałem o tym. Takie ktorym zimno.