Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Kurcze. Wiecie, nie odpisałam mu już nic od jego tamtych dwóch wiadomości. A on dziś, niedawno, zostawił mi wiadomość. Pyta o imię i wspólnych znajomych. Nic już nie rozumiem...

może tamtą wiadomość nie on pisał? może się gdzieś nie wylogował? zapytaj może jeszcze raz na wszelki wypadek o tę jego kobietę...

A może tę i tamtą pisała właśnie ona? Nie wiem, czy w ogóle odpisywać. Trochę wychodzę na prostą, to znów się odzywa...

no nie ma pośpiechu :) a co tak poza tym w ogóle? :) ja dostałam od prezesa maila o targach pracy i zastanawiam się czy nie zostałam wytypowana do zwolnienia ;)

Ale masz zabawny tok myślenia :). Ja swojej szefowej ostatnio zostawiłam w książce ulotkę z ofe. Niech baba wie, że najchętniej poszłabym już na emeryturę ;). Nie lubię targów, bo najczęściej odbywają się w sobotę i to boli. A dziś miałam nawet miły dzień, poprawny politycznie.

Sztywniak jakich mało ten mój prezio, a młody gość jeszcze. Wiedza słaba a głowa wyżej niż... żyrafa ;) Ja też jakoś przetrwałam dziś. Spóźniłam się, a później już jakoś poszło ;)

To może poszukaj jakiegoś sposobu, by tak nie trzymał się już w ryzach? ;) oni zwykle wraz z tytułem połykaja kij od szczotki, moja też jak się czasem przejmie rolą to idzie się z niej uśmiać. Ale i tak jej nie lubię ;). A przypomniało mi się, że jakiś facet z zakolami mnie między regałami w tesco wieczorem śledził. I jak poszłam do kasy, on za mną. A ja głupia poprosiłam o kartę na punkty, myśląc, że sama będę wypełniać formularz. Nadgorliwa pani ekspedientka kazała sobie wszystkie dane adresowe dyktować. Jak już dostałam puściłam się galopem poza sklep. Normalnie jak struś w okresie godowym. Nie znalazł mnie, a może nie szukał. W każdym razie był co najmniej podejrzany, więcej nie chodzę po kolację po nocy. Miałam od razu to pisać, tylko wiadomość od niedoszłego przesłoniła mi horyzont ;), A gdzie jest Pepi ja się pytam?

Może po prostu nie wiedział co na kolację kupić i wzorował się na Tobie... a Ty od razu człowieka o najgorsze podejrzewasz... ;) A wracając do prezia to mi kiedyś kumpel z pracy powiedział, że to kolo to tak naprawdę wystraszony lojtek i trzeba do niego mówić pewnie i śmiało patrząc w oczy. I rzeczywiście zauważyłam, że jak jestem pewna siebie i tego co mówię i wlepiam gały to prezio traci grunt i spuszcza wzrok :D A Pepi... pewnie jakieś lachony wyrywa :P

ale dostałam wiadomość od kolegi... "fajna dziewczyna z Ciebie, można z Tobą porozmawiać, ciekawie poflirtować i nie masz tendencji do zamęczania ludzi jak nie masz nic do powiedzenia :)" hehe z tym flirtem to przesadził :D ubaw po pachy!

Widocznie nie zdajesz sobie sprawy, jaki potencjał w Tobie drzemie kobieto! Najważniejsze, że oni to widzą, a Tobie za krótkowzroczność należy się kara :D. Mnie tak koledzy nie piszą 😭. Bo, jak mówią, do reszty się zepsuję :D

Widocznie nie zdajesz sobie sprawy, jaki potencjał w Tobie drzemie kobieto! Najważniejsze, że oni to widzą, a Tobie za krótkowzroczność należy się kara :D. Mnie tak koledzy nie piszą 😭. Bo, jak mówią, do reszty się zepsuję :D

a ten to się zawsze ze mną spiera, droczy, ale zdarza mu się wyjechać z takim tekstem, chyba dla równowagi, albo lak mu już głupio jest, że jest taki wredny ;)

"no słuchaj, dzisiaj jest dzień chwalenia Ciebie ale - Ty umiesz się ubrać ;) i tak, doskonale wiesz o czym mówię" chyba ostatnio przesadziłam z dekoltem ;)

facet to jednak prosta konstrukcja ;) kurde, bolą mnie wszystkie zęby, któryś wieczór z rzędu tak mam, szczena mnie ciągnie, co to może być? :/

A poważniej -pojęcia nie mam. Mój były numer dwa jest po stomatologii, ale od niego to niczego fachowego nie łyknęłam ;)

Gość Zimowy czlowiek
Ahahahhahhaha :D