Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

a ja właśnie zjadłam dwie muffinki i wszystkie moje problemy zniknęły, polecam :D

Skutecznie, ale jednak zbyt niebezpiecznie ;). Staram się jeść regularnie i zdrowo, węgle wieczorem odpadają ;) Powoli nastawiam się na "tak się stać musiało i stało". Chociaż ogółem też mi chęci i apetyt siadły.

o rany, ale mam armagedon w pracy ostatnio... i problem z pewnym facetem na dodatek! masakroza

Jestem, jestem :). Co to za historie z tym facetem? Opowiadaj :) Ja w sobotę byłam z 'moim' na spotkaniorandce. Tak pelnoprawnie, bo ma niby przerwę z tą swoją.

o, i jak było? ("przerwa ze swoją" nie brzmi dobrze) do mnie wróciła przeszłość, chyba źle zrobiłam, ze pozwoliłam na to... mocno zaczynam żałować, że się nabrałam, że się zmienił... w ogóle toksyczna relacja trwająca od 3 lat, którą jakieś 2 lata temu powinnam zakończyć.. głupie nie?

Głupie i nierozsądne, szukaj czegoś zdrowego na starcie. Było bardzo miło. Przyznał się, że też mnie pamięta i bardzo mu się wtedy spodobałam. To dziwne, bo zawsze potem unikał spojrzenia, gdy się do niego uśmiechałam na mieście... Dla kogo brzmi źle mówisz? Mam wrażenie, że gdy tylko dam mu konkretny znak, rzuci przeszłość w cholerę.

Niby tak. Ale widujemy się teraz codzień i okazuje się być naprawdę fajnym facetem, tylko... Nie wiem, czy chcę tak już, teraz z nim być. A on chce, mówi mi to wprost. Ponoć wtedy, gdy mnie zaczepił przy samochodzie, już bardzo mu się spodobałam i nawet mnie szukał, ale nie wpadł na trop. Sama już nie wiem, ale całuje przyjemnie ;).

Nie bardzo wiem, czy jest już czego, ale dziękuję ;). Wczoraj mi powiedział, że napisanie do niego to było najlepsze, co mogłam dla nas zrobić. Oby ;)

Nie bardzo wiem, czy jest już czego, ale dziękuję ;). Wczoraj mi powiedział, że napisanie do niego to było najlepsze, co mogłam dla nas zrobić. Oby ;)