Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

filmik o moim zyciu w los angeles

Polecane posty

Gość Nooo!
Nie wiem kiedy wyjecchalas do USA.....to zreszta nie jest istotne...ale Ty chyba nie znasz obecnych realiow zycia w Polsce?! Amerykanie!!!...to cienkie Bolki!!...w tak zwanym" wyscigu szczurow" Tu ludzie ida po trupach do celu...depcza sie wzajemnie..tylko.. kasa! kasa! kasa!....masakra normalnie....ehhh szkoda slow....

Gość aghfdg
he ..u mnie Warszawa tez nie jest na jakiejs liscie marzen.. kogo obchodzi Warszawa??

amerykanie lubia sie tez promowac i potrfia -polacy tez by mogli - trabuc bez przerwy na temat walesy geniusza, na pozbycia sie komunizmu, papieza, czy faceta co wyladowal samolot co nie mial kulek ale polacy maja za duzo pokory i skromnosci i jest to natura ktora mnie wkurza bo wlasnie z tego powodu nie slychac na swiecie o polsce a sporo jest do chwalenia

Gość Nie boisz sie tak
po nocy chodzic? Przeciez tam w tych zaukach moga byc jakies gangi motocyklowe albo inne typy...

pokora i skromnosc polakow mnie wkurwia- taki narod pomywaczy czy co? przeciez polksa jest od krolow - dlacezgo polska nie zna swojej wartosci jak mnie wkurwil ten pilot co wyladowal samolot w ameryce to ten facet trabilby na wszystkich stacjach - polacy zawsze dobra okazje przepuszcza by zareklamowac kraj potem nie otwieraja sie drzwi na emigracjii bo nikt nie slyszal o polsce a jak juz slyszal to tylko o taniej pokornej sile roboczej i potem czekaja ze niby ja mam byc ta sila a ja mam w dupie uslugiawanie i nie bede tak skakac nigdy

Gość Wagramm
Nie powiesz na razie pewnie ,czym chciałabys sie zając ,ale jestes mocno zmotywowana ,nie chcesz zycia szarej myszki ,wiec zycze powodzenia w spelnieniu marzeń.

Gość MoonRosalie
Masz sporo racji, Ella! Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno za Ciebie 🌼

Wiecie dlaczego w komunizmie uczono by sie nie wyrozniac i nie 'wywyzszac'? by latwiej kontrolowac .Wiec ci co wychowani przez ludzi w komunizmie juz sa dobrze wyksztalceni na to by byc pod czyjas kontrola i z pokora sluchac jak im ktos mowi co maja robic za mala place. To co myslicie jest zaleta jest akurat wada ale chetnie wam drzwi zawsze otworza bo potrzebuja w innych krajach latwej do kontrolowania nie wurozniajacej sie sily roboczej na ktora komunizm juz dawno wytrenowal kilka pokolen polakow.

czas to zmienic i nie wyjezdzac z kraju z marzeniami typu zdobycia czegos czegokolwiek jakiejs pracy byle co by przezyc ale wymagac i warunki stawiac juz od progu na kilka osob co ci powiedza nie w koncu ktos powie tak - byle wytrzymac i nie godzic sie nigdy na byle co tylko dlatego ze sie jest z polski

Gość jestes dziwna ellen
ale zycze ci powodzenia na srode. a napiszesz w czwartek o co chodzilo? masz jakies przesluchanie? startujesz do x factor albo america's got talent????? :)

napisze w czwartek na pewno! bo czuje ze mam tu grupe przyjaciol i w ogole tu przychodze po ta sile i dzieki :) no powiem wtedy o co chodzi... :)

Gość jestem kniaziem
trzymałem i trzymam pomogło Ellu?

Gość fjffjkkrgjkrjkrjrkjfrk
Ella co masz do papieża???????

Gość krochmalianka
oho! Jestem husytką Papistą Nie! :classic_cool:

Gość wandalka
co tam jak tam?

Gość ejejejejejejej
up!

Gość ella! ella!
nie smutaj się 🌼 bywa, popiszemy co na wątrobach siedzi, ulży a jutro do dzieła! :)

Gość mr Rutkowski
Oj chyba będę się musiał wybrać za ocean. Mam złe przeczucia w tej sprawie.

hej kochani jestescie ze pamietacie!!! calsuki i wielkie dzieki za wszystkie kciuki - bede znac odpowoedz na to za kilka dni ale na razie wszystko bardzo dobrze wyglada...ha ha - no ja mysle ze wszystko bedzie super ok!!! tutaj nowy filmik wlasnie wstawilam : http://www.youtube.com/watch?v=bEwrbV5X814

Gość mądralla
no trzymaj się tam :) Jesteś oryginalna w tym co robisz, widać, że mocno pracujesz, obyś miała wsparcie, bo sam człowiek to g..może... Dbaj o siebie i swoje potrzeby i żebyś nie zwątpiła. 🌻