Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

filmik o moim zyciu w los angeles

Polecane posty

czy mozecie trzymac za mnie kciuki w ta srode? bardzo duzo zalezy od tej srody zapewniam was ze zycie na emigracji to cholernie ciezka praca i kopniaki na kazdym kroku wiec wszyscy ktorzy mi zazdroszacza moga se odpuscic - jestem tearz w takiej sytuacji ze moje zycie praktyczne zalezy od srody - nie bede wchodzic w detale ale ma sporo usmiechu do zaofiarowania swiatu i chce nadal to robic ale to zalezy od srody a wierze ze jak bedzie pare osob trzymalo kciuki to sie uda... caluski i kocham Was!!! ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=vzRX3WK0ca0 ❤️

Gość krochmal tim
trzymamy :)

ja sie i tak nigdy nie poddam ale czasami zastanawiam sie czemu urodzilam sie w polsce kraju gdzie srednia krajowa wystarcza na kupno parwie niczego w usa - i nienawidze ludzi ktorzy wykorzystuja polakow za granica wlasnie z tego powodu wiec sie nie dam!!!!!

jak ktokolwiek tam wyjezdza nigdy sie nie pozwolcie wykorzystac na zadna prace za lada czy inne gowno jak chcecie czegos innego od zycia - ci co urodzili sie w kraju do ktorego emigrujecie czesto juz maja wszystko ustawione i licza na emigrantow na wykonywanie bzdurnyc rzeczy - ja bym wolala umrzec niz tak zyc- nigdy sie nie pozwole nikomu zle traktowac - jestem ksiezniczna - polska ale ksiezniczka i mnie moga w dupe pocalowac ci co probuja wykorzystac moj brak iwedzy czy wsparcia finansowego-bede walczyc do ostatniego konca

a ja mam nadzieje ze ta twoja zlosc sprawi ze bedziesz miec to zycie tore masz -gorsze juz chyba nie moze byc skoro tyle nienawisci do mnie wiec nie zycze tobie zadnych zmian

w dupie mam psychoze maniakalna i symptomy przestan wstawiac mi to na kazdym topiku

Gość niekonieczny
W sumie Stany to właście bankrut, bo ich dług przekroczył budżet. Nawet waluty swojej nie mają, bo dolar jest własnością paru gości w banku centralnym i amerykanie pożyczają dolary do używania i płacą za to odsetki. Jak dla mnie bzdura i dziwne, że cały naród dał się tak załatwić. :( W dodatku od wielu lat ciągle napadają na jakieś kraje pod pozorem niesienia demokracji :(

tutaj w tym kraju sa ludze co maja tyle pieniedzy ze nie masz pojecia...mnie to wkurza...naokolo mnie sa ludzie ktorzy kupuja domy za kilka milionow dolarow anigdy w zyciu nie pracowali - wszystko odziezilczyli

Gość jgdssyy
Zaczynasz pisać jak prawdziwa kafeterianka. :D Trzymam!

Gość niekonieczny
ha ha, te pieniądze to zazwyczaj kredyty w bankach.

nocny marek z Ciebie jest nie ma co :) U nas jest rocznica katastrofy w smoleńsku i tylko o tym mówią w mediach, więc ich dzisiaj nie włączam. A popołudniu idę do pracy. PS kiedy następny filmik :)

i i wlansie ludzie wykrzystuja emigrantow i na kazdym kroku prawia im jakies lekcje moraly itp - w rzeczywistosci sa zaklamani itp polacy sa nastawienie na swiat jak owce na rzeznie bo nikt ich nie uczy niczego pzoa wyjazdem i zadarciem rekawow i do roboty - taka tania sila robocza - w rezczywisctosc pownni se nauczyc manipulacji i sztuczek tego swiata zanima wyjada - tegow komunizmie nie bylo bo komunizm traktowal ludzi jak dzieci i w to zaklamany sposob

nie no ja nadal jestem pozytywna ale to nie znaczy ze jestem kompletna idiotka i nie widze realu - nastepny filmik w sobote i bezdie super piekny :)

Gość niekonieczny
a jest taka ciekawostka, w stanach nie ma obowiązku płacenia podatku dochodowego od osób fizycznych, jest to w konstytucji i taka jest interpretacja sądu najwyższego usa. Obowiązek płacenia podatku dochodowego dotyczy tylko firm. Ale ludzie bulą :(

moze porobie filmiki na temat manipulacji amerykanow - zawsze dawanych ze smiecem - czyli expertwo w manipulacjii bo ich od malego ucza jak chrzanic klamstwa a polacy sa naiwni jak glupie dzieci z dodatjuiem duzje dozy nagatywizmu - bardzo zla kombinacja na sikces

Gość niekonieczny
a w ogóle to w stanach też nie ma kapitalizmu, tam jest centralne zarządzanie pieniądzem, a to już wyklucza wolny rynek. Po prostu.

no zreszta nie tylko polacy - wszyscy ludzie z komunistycznych krajow - bylych czy nie tam nadal wielka doza komunistycznego myslenia

nie wiem co jest w stanach wiem ze to dobry kraj z ogromnymi mozliwosiami ale bez forsy an start sie nie da tylko sie bezdie wykorzystywanym - trzeba forse zdobywac a t czesto znaczy po trupach isc

Gość Nooo!
Ja bede sie modlic za Twoje powodzenie! Modlitwa nie zawssze pomaga[ mi zawsze)...ale nigdy ie za szkodzi. Powodzenia. A fustratami sie nie przejmuj...oni gorzej ja ...WILYC !!!! haa ha ha...Pozdrawiam bardzo serdecznie.

naczytalam sie dzisiaj topikow o polakach na emigracji - nie wolno sie godzic na takie drugorzedne zycie na jakie godzi sie wielu ludzi jak wyjezdza

dzieki!!! a jak sie uda a pewnie sie uda to bede pewna ze dzieki tym osobom co zyzyly mi dobrze!! taka energia bezcenna jest ❤️ ❤️

Gość jgdssyy
Ja nie o tym. Do tej pory twoje wpisy były hurraoptymistyczne do przesady. Widać było, że coś jest nie tak. Wiesz my nie tylko narzekamy i dogryzamy. Wczoraj mieliśmy afere krochmalną i atak cycków :D oho :classic_cool:

Gość niekonieczny
ha ha, jakimi frustratami, staram si ę czasem ludziom oczy otwierać, ale zazwyczaj nie chcą słyszeć o czymś, co wygląda inaczej niż się wydaje.

znam takiego faceta na przyklad tutaj w stanack ktory ma 40 lat nigdy nie pracowal a mama mu wysyla co miesiac 10.000 dolarow na wydatki - tak wlasnie niektorzy amerykanie zyja wiec moze zapoznam wam z ta strona zycia w innych krajach w filmikach bo poejcia nie macie- oczywiscie niektoire te sytuacje sa bardzo smieszne

Gość aghfdg
wiesz co ja tez wyemigrowalam- na poczatku wykonywalam te kiepskie, fizyczne prace..dzis mam juz normalne, dobrze ustawione zycie zycze ci sukcesu, ale i pokory dziewczyno nie zapominaj- ONI cie nie potrzebuja nie baw sie w wielkie ocenianie- to oni sa u siebie i maja jak maja...mozesz moralizowac, dumac jak to niesprawiedliwie, zle i w ogole niczego to jednak nie zmieni

ta super optymodtyczna osoba to akurat 100% ja- ja sie nauczylam tak na zycie patzec to co dzisiaj pisze to z powodu kogos kto mi dopiekl wiec to nie ja i jak tylko wywale z zycia toksyczne osoby bezdie znowu super - ja jestem juz a tej drozde - tak - mozna sie zawsze cieszyc zyciem i zamierzam tam niedlugo na stale byc i sroda o tym zdecyduje

pokora Tobie pomogla? moim zdaniem wlasnie pokora jest wrogiem emigrantow! tzreba odwaznie i wymagac!!

ci co zatrudniaja emigrantow wlasnie licza na ich pokore -ode mnie to moga i sto lat czekac na pokore ha ha