Gość marta dudel Napisano Maj 20, 2013 Kilka dobrych rad ze strony siłowni na którą chodzę - http://www.goldsgym.pl/dietetyka-strategie-sukcesu-diety,t,188,30,2.html Rzeczywiście skuteczne odchudzanie jest możliwe, trzeba tylko być systematycznym i o siebie dbać, nawet po diecie. Wtedy efekt jest rzeczywiście trwały... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasita29 Napisano Maj 29, 2013 Witam, kto chciałby sie podzielić dieta? Chce troszkę schudnąć przed swoim ślubem ktory juz tuż tuż a chciałabym zacząć od zaraz. A słyszałam ze jak sie zamawia to długo sie czeka az przesla. Więc czekam na info, podwójna korzyść tobie moze sie czesc kasy zwrócić a ja dostanę szybciej swoją dietę. Interesuje mnie niska aktywność i wiek 18-29 lub 30-44 bo jestem miedzy 29 a 30:-) Moj adres kasita25@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 9, 2013 Hej, chętnie kupię tą dietę za 5zł. Mój e-mail: ost.jus@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2013 hej, kupię tą dietę za 5zł. Mój e-mail: mil.bie90@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania.udko Napisano Czerwiec 11, 2013 Witaj eewwee. Czy możesz wysłać mi tą dietkę, bardzo Cię proszę i z góry bardzo bardzo Ci dziękuję :) Mój e-mail to asr2@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2013 Dziewczyny, a gdzie kupiłyście tą dietę??? Bo chyba nie na stronie rankingdiet.pl , co? - ostrzegam to złodzieje! Wysłałam im pieniądze 5 dni temu i do tej pory nie przysłali mi diety. Nie odpowiadają też na maile, ani nie oddzwaniają! Nie wiem czy ta cała akcja z tą dietą, to nie jaka ściema, żeby ludzi na pieniądze naciągnąć:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2013 Cześć dziewczyny ja posiadam także tą dietkę, 4 pliki w pdf, dopiero co doszła na mój e-mail po tym gdy ją kupiłam. Mogę ją wysłać za jakieś niewielkie pieniążki 5-10zł żeby się tylko zwróciło a też chciałabym Wam pomóc! Jeżeli którejś z was zależy to piszcie casiela@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedlina Napisano Czerwiec 17, 2013 proszę kogoś uprzejmego o przesłanie tej dietki. albo polećcie mi kogoś kto faktycznie po dokonaniu opłaty ją wyśle. z góry dziękuję jedlina2@poczta.onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justi3d 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 www.dieta3d.pl na takiej stronce sie ja kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justi3d 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 Zaczelam diete od dzis, zaraz bede jadla obiad, kurczak z ryzem i warzywami. Zalozylam tez swoj temat dla tych ktorzy wlasnie zaczynaja. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5623771 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justi3d 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 czy jest ktos wogole na tej diecie?? fajnie byloby pogadac z kims kto wie o czym mowa :) u mnie drugi dzien, super idzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
An Dy 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Nie miałam jeszcze czasu by przeczytać całe forum ale w paru miejscach (tu lub na innym blogu) rzuciło mi się w oczy, ze pewnym momencie pojawia się b. silne łaknienie słodyczy. Moja rada wypróbowana z innego powodu: wafelek kukurydziany posmarowany pastą sezamową (tahini, wolę ciemną) posypać zmieloną stewią (obie rzeczy do dostania w sklepach ze zdrową żywnością). Wychodzi b. smaczny słodki deser. Powodzenia. Za parę dni zaczynam dietę. Muszę znaleźć czas na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 madzia03081990 a ty masz tą dietę na jaki przedzial wieku??? I czy twoja dieta jest dla osób aktywnych czy mniej aktywnych???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Ponawiam prośbę o wysłanie :) mil.bie90@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2013 A ja musze sie przyznac, ze zdecydowalam sie na pewne lekarstwa (nie koniecznie w Europie dozwolone), biore je 1y raz w zyciu, dzisiaj jest 4y dzien i jestem bardzo zadowolona. Dodaje, ze stosowalam juz diete 1000 kalorii, Kopenhadzka i Dukana - troche tego bylo. Najlepsza byla ta 3a...niestety znowu mi sie przytylo i nie mam juz sily ani czasu na diety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwestra Napisano Czerwiec 20, 2013 Jestem również chętna odkupić dietę 3D chili za 5zł dla 18-29 lat bardzo proszę o kontakt!!!! 2amaria@poczta.fm czekam z niecierpliwością! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia03081990 Napisano Czerwiec 20, 2013 Nie wysyłam już diety za darmo. Mogę sprzedać za 5zł. Wiek 30-44, umiarkowana aktywność fizyczna. mail: madzia1260@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanna25.02 Napisano Czerwiec 21, 2013 witajcie dziewczyny, czy ktos ma dietke na zbyciu? chetnie przyjme i podziekuje :-) wiek 30-40 i umiarkowana r***liwosc :-) bede bardzoooo wdzieczna i z gory dziekuje dobrej duszyczce :-) moj mail: d.piekarska@studiolomax.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelin20-25 Napisano Czerwiec 22, 2013 Hej, dzisiaj zaczęłam dietę :))) waga 70 wzrost 170 chciała bym ważyć chociaż z 63..... mam nadzieję że mi się uda. Ktoś pisał że nie ma podanych gramów itp i przyznam że racja miałam to samo a kupowałam z oryginalnej strony 3d. jestem już po pomidorkach z ziołami.... życzcie mi powodzenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanna25.02 Napisano Czerwiec 23, 2013 ponawiam prosbe o dietke... :-) d.piekarska@studiolomax.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justi3d 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 ja tez moge wyslac dla siedzacego trybu zycia i wiek do 29 lat, ale nie za friko (chociaz symboliczna 5, za diete zaplacilam 40 wiec i tak tanio). Obecnie jestem na 9 dniu :) pozdrawiam wszystkie ktore stosuja i trzymaja sie na 3d :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justi3d 0 Napisano Czerwiec 26, 2013 dziewczyny na diecie jak Wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2013 Jestem również chętna odkupić dietę 3D chili za 5zł dla 18-29 lat bardzo proszę o kontakt!!!! dziunia20060@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justi3d 0 Napisano Czerwiec 27, 2013 jakby ktos byl chetny na 3d w wieku do 29 lat i siedzacy tryb zycia to prosze o kontakt na dzastus23@yahoo.com (symboliczne 5zł). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2013 A ma ktoś może 18-29 z wysoką aktywnością? Proszę o kontakt: madzia1260@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2013 Sprawdziłam i wyszło na to, że niezależnie od wieku i aktywności każdy jadłospis jest taki sam... Jakby ktoś chciał ode mnie odkupić za 5zł to proszę pisać: madzia1260@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justi3d 0 Napisano Czerwiec 28, 2013 zgadzam sie, wszystko to samo, zamienilysmy sie dietami z 1 dziewczyna i wszystko to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
An Dy 0 Napisano Czerwiec 29, 2013 Ups, czemu mnie ten wniosek ze diety się nie różnią jakoś nie zaskoczył??? Dla mnie było to ewidentne że te pytania ankietowe to taki pic na wodę szczególnie gdy zobaczyłam jak wygląda dieta. LA efajnie jest zobaczyć potwierdzenie Jeśli chodzi o zastosowanie diety na razie się wstrzymałam bo żal mi owoców, jak skończy się sezon truskawkowy to może zacznę dietę ale w międzyczasie zaczęłam regularnie stosować imbir, pieprz cayenne (chili), cynamon. Od +- tygodnia-10 dni posypuje kanapki (w ilościach na granicy 'palenia') ze wszystkim (z serami, wędliną), dosypuje do sałatek. I leciutko lżej zapinają się spodnie a na wadze ~kg mniej. Ale to może być jakiś przypadkowy efekt, Za tydzień dwa dam znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia03081990 Napisano Czerwiec 29, 2013 Ja już 7kg schudłam i jestem bardzo zadowolona ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaputek Napisano Lipiec 9, 2013 Witam. Kto wysyla diete na emaila?oczywiscie zaplace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach