Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiama91

1000 kcal od wtorku po świetach

Polecane posty

a ja sama mam raczej budowe hmm nie wiem jak to okreslic;/ chlopieca? wszedzie mniej wiecej po rowno. ale z brzucha przydalo by mi sie schudnac z ud i pupy. za dwa miesiace bede miec super figurke:D, pojezdze jeszcze dzis na rowerze stacjonarnym troche i ogolnie staram sie wiecej ruszac ale rozniej to wychodzi, chcialabym miec juz jakies pierwsze efekty i mam nadzieje ze dam rade oby!

Gość szalonusia
Ja też z brzucha...na śniadanie dwa jajka;] Dziewczyny a może macie fejsa i zrobimy tajną grupę i tam łatwiej będzie się dzielić;-)

Gość nasturcja lis
ja brzuch i uda:)jestem własnie po 40 minutowych ćwiczeniach,brzuszki,przysiady itd:D

a ja z wszystkiego nawet z najmniejszego paluszka u nogi hehehehe :)) psychicznie się nastawiam. Kolacji nie zjadłam :) serek wiejski jabłuszko i wafelek ryżowy przygotowany do pracy :) będzie dobrze.. musi być :))

jestem po 1 h 20 min jazdy na rowerze stacjonarnym ok 1050kcal spalone:D jezdzilam dosyc szybko wiec wsumie mozliwe;p 30 skołonów prostych i 30 po bokach. pierwszy dzien diety zaliczony na 6!:)

Gość MerciMerci
Ale się męczycie dziewczyny. Alpejskie kombinacje albo slalom gigant, to przy tych waszych dietach pikuś. Może warto podejść do tego praktycznie. Szukając diet o odpowiedniej kaloryczności trafiłam na dietę SLIMVEA. W ciągu dnia zjadamy około 1200 kcal. Można powiedzieć standard, tylko jest mały kruczek. Zamiast męczyć się obliczeniami kalorii, biorę paczkę specjalnych krążków zbożowo-białkowych i jem porcję (jedno ciacho) co dwie godziny. Smakują wyśmienicie, nie kruszą się. Rozkosz w buzi a przy okazji odchudzają.

Gość Magdulaaa
Czecho Dziewczyny!:) Mogę się przyłączyć? Również zaczęłąm stosować dietkę 1000 kcl. Wytrwałam już całe 2 dni!:D:) Rower jest (i będzie) moim najlepszym przyjacielem:) Także nie pozostaje nic innego jak codziennie się mobilizować i "wyjeździć" sobie super figurę:)

Gość szalonusia
a ja przed świętami trochę dietowałam..pewnie że się przyłączaj. W grupie raźniej

witam witam;) ja dzis na sniadanko dwa wafle ryzowe i jabko;p ide jeszcze marcheweczke obrac:) wafle 70 kcal jabuszko male wiec ok 50 kcal do tego marchewka ok 40 kcal wiec narazie 160 kcal. wazylam sie dzis 59,6 czyli 1,1 mniej ale wiem ze to narazie woda i obrzarstwo swiateczne zchodzi ale i tak podnosi na duchu:) hmm strasznie chcialabym juz zobaczyc 56 na wadze:D mmm ale tak tak powoli a do celu i efekt aby zostal na zawsze;)

Gość khfds
kup sobie wafle ryzowe co maja ok 18 - 19 kcal

witam was zupa nawet dobra ale nie na dluga mete z kiszonej by lepsza byla ja jeszzce nic nie jadłam z braku czasu teraz dopiero ide na zakupy wiec dzis nie bezdie duzo kalori bo po 18 a 19 godz juz nic nie bede jesc ; pozniej napisze menu jednak pod wieczor bo nie amm planow a jak pisalam jeszcze nic nie jadlam

Gość nasturcja lis
witajcie:)ja rano kromkę chleba słonecznikowego z wędliną i za chwilę jabłko:)oczywiscie od rana były cwiczonka:)

ja dopiero sniadanie teraz , 2 jajka na twardo i sok z marchwi jednodniowy - 2 jajka na twardo 156 kcal, sok 85 kcal szklanka - duzo ma ten sok kalori myslalam ze polowe mniej:) w sumie 241 kcal a reszta w planach pozniej napisze co zjadlam jeszcze :)

ja dzis na " obiad" serek wiejski z 3 waflami ok 300 kcal łącznie ze sniadaniem+160 kcal mam dzis zjedzone 460 kcal, na kolacje chyba jajko:) własnie słyszalam o tych waflach ale nie spotkalam ich jeszcze nigdzie;/ gdzie moge je spotkac z jakiej firmy?

te wafle , wlasnie dzis kupilam nowa paczke to one maja mniej kalori bo 1 wafel mniej wazy od tych co maja wiecej kalori no ale lepiej zjesc 2 po 18 kcal ( z lekkim c zyms ) niz 1 :) ja mam wieloziarniste, ze slonecznikiem firmy kupiec, te sonko chyba tez tak maja to zaley od wagi wafla

teraz zjadlam 2 posilek - salatke owocowa- 2 mandarynki, 2 kiwi , polane jogurtem naturalnym i posypana łyżka otrąb owsianych w sumie dzis zjadłam do tej pory-515 kcal. jeszcze zjem cos lekkiego na kolacje. serek wiejski i pomidor ok 130 kcal i tyle na dzisiaj :) w sumie ok 645 kcal

ja jak pisałam wcześniej zjadłam 460 kcal a teraz - 100 gram marchewki czyli 24 kcal - 1/3 grejpfruta ok 70 gram czyli 26 kcal - gram serka wiejskiego 97 kcal (jest jeszcze lekki co ma 80 ale niestety brakło w sklepie) - 3 wafle ryżowe 105 kcal czyli razem 712 kcal. uważam ze jest super;) a i jeszcze dwa błonniki ananasowe kislowe o smaku ananasu je to ktos? wie moze ile ma kcal ? ja obstawiam ze ok 10 kcal wiec 730 kcal! zobaczymy jak pojdzie jutro;) ogolnie nie bd przesadzac i bd jesc blizej 1000 zeby pozniej nie rzucić sie na jedzienie ale rozsadnie schudnac. starałam sie duzo ruszac parenascie minut na skakance troche gry w piłke itp, i postaram sie jezdzic dzis na rowerze stacjonarnym wieczorkiem

Gość Magdulaaa
A ja dzisiaj 1000kcl. *płatki z pełnego ziarna pszenicy z mlekiem- 300kcl. *3 jabłuszka-275 kcl *2 kromeczki pieczywa pełnoziarnistego z serkiem wiejskim i pomidorem- 220kcl *serek homeginizowany naturalny+ musli-200kcl I do tego 6 godzin na rowerze:)

Gość nasturcja lis
ja chyba przekroczyłam 1000:P 2 jabłka,jajko,5 kromek chleba z wędliną,i kawałeczek galartu z piersi kurczaka:)

a ja dzis mam dość. zjadlam kawalek wiejskiej kielbasy , szynki i kiszki i teraz za chiny nie wiem ile to kalorii mialo :) bo niby skad? wczwsniej zjadlam pieczywo chrupkie z pasztetem z soji ( kromki 3) cos mi to nie wychodzi, moze przejde na inna dietke tylko na jaka?

Gość nasturcja lis
ja mam poprostu dietę mż:D dzisiaj kromka chleba z wedliną i jabłko.na obiad będzie grilowana piers z kurczaka:)

Gość Magdulaaa
Dziewczyny, nie wyłamujcie się. Mnie motywuje to, że wiem, iż jest nas tu kilka i razem walczymy. Ja się 3mam 1000 kcl, które wiąże się ze zdrowym jedzonkiem. Nie chce eksperymentować z 500kcl bo to nie jest zdrowe, a na dłuższą metę organizm nie wytrzymuje i w efekcie "zmusza" nas do rzucenia się na jedzenie i pałaszowania lodówki;/ A do tej pory: *płatki z pełnego ziarna +mleko- 300kcl *jogurt śliwkowy z musli 0% tłusczu, bez cukru- 88kcl *2 jabłka- 200kcl *2kromeczki chleba pełnoziarnistego z pomidorem i serkiem wiejskim- 160kcl I standardowo wycieczka rowerowa (5 godzin):) Mam nadziaję, że jeszcze tu jesteście;)

hej ja jestem jablłka 2 200 kcal? ja lizce jablko od 50 -70 zaleznie jakie duze ja nie wiem ile zjadalm dzis ale sadze ze jakies 700 najwiecej jem do poludnia , pozniej mniej ale nie wiem czy nie zrobic znowu dukana

Gość nasturcja lis
za chwile obiadek:D pozniej trochę poćwiczę:)

Gość baranek shaun
Hej :) Ja rok temu również postanowiłam przejść na dietę. Sama ją sobie "opracowałam", schudłam-to fakt, ale... Jeżeli chodzi o liczenie kalorii, to chyba wpadłam w obsesję wówczas. Miało być 1000 kcal, a ostatecznie zjadałam jakieś 400, w porywach do 500 kcal. Ćwiczyłam rano i wieczorem... Na efekty nie musiałam długo czekać. Poza ubytkiem wagi i centymetrów tu i ówdzie, stałam się nieznośna... Sama z sobą nie mogłam wytrzymać, wszystko mnie drażniło. Zmierzam do tego, żeby ostrzec Was przed paranoją ;) Dziś ważę 57 kg, przy wzroście 161 cm, więc jakoś ujdzie. Od kilku dni biegam i to tyle. Stwierdziłam, że nigdy już nie będę się "katować", ale też nie zapuszczę swojego ciała :) Także dziewczyny, ja się podłączam do Was, tyle że moje zaangażowanie jest umiarkowane ;) Pobiegam, poćwiczę i może jakimś cudem ograniczę słodycze ;) Trzymam kciuki :)

witaj:) ja nie moge za bardzo cwiczyc , tylko spacery i boje sie ze nie schudne za bardzo