Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igt7y

brak ogrodu/bakonu a pociechy....jak sobie radzicie???????????????????????

Polecane posty

Gość igt7y

dajecie rade?czy uprzykrza wam to jakos zycie??

Gość igt7y
ja niedlugo bede rodzila i niestety musze sie przeprowadzic do mieszkania gdzie niebede miala ani balkonu ani ogrodu:( boje sie ze w jakis sposob bede sie z tym meczyla, niestety niemam innej mozliwosci narazie

Gość seqesqq
moje dzieci w takim mieszkaniu mieszkaly do 6 r.z ,pozniej sie przeprowadilismy do domku.NIESTETY do ich 6 lat najbardziej byl potrzebny ogrodek, balkon a nie teraz, teraz są w takim wieku ze same mogly by wyjsc juz nadwor przed blok, wczesniej nie mogly,

Gość igt7y
do tej pory to latem uwiązywałam dzieci w szelkach i cały dzień hasały, a teraz to co beda sie kisic w domu

Gość igt7y
ja panuje przmeczyc sie z rok...dopoki niezacznie chodzic, mam nadzieje ze dam rade..niejest moze to jakis najwiekszy probem, ale fajnie jest miec gdzie wozek dac, pranie powiesic itp

Gość igt7y
podszywie jestes beznadziejny:D napisalam ze bede dopiero rodzila wiec twoj glupi post na nic sie niezdal

Gość seqesqq
no ale przeciez mozesz z nimi wyjsc do parku na spacer,na piknik gdy bedzie cieplo

Gość igt7y
ja niemowie ze mi przeszkadza dziecko, ale te place zabaw w londynie to pozal sie boze, same rumuny, cygany, dilerzy kurwy...az szkoda gadac, ale mniejsza z tym bo sa tez fajne parki o uprzykrzaniu zycia chodzi mi przedewszystkim cos takiego jak PRANIE naprzyklad wiadomo jak dziecko male to duzo sie tego robi, a z dzieckiem bede wychodzila i to baardzo chetnie bo niejestem z tych co kochaja w domu siedziec

Gość kkkiiikkkaaa
Wychodź z dziećmi na plac zabaw, a nie zostawiaj na balkonie. Miałam takich cudownych sąsiadów, co to dzień w dzień jak było ciepło zostawiali swoje dzieci na balkonie na całe popołudnia. balkony mamy spore, więc te dzieciaki miały tam zabawki i basenik. Oczywiście hałas generowały niesamowity, nie dało się przy upałach okien otwierać, taki był wrzask.

Gość igt7y
a pozatym fajnie jest zrobic grilla, nadmuchac basenik dla dziecka czy cos.....

Gość igt7y
ech czy chociazby worek pyr postawić