Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 47edzia

chce schudnąć - proszę o porady co jeść czego unikać itp

Polecane posty

Gość 47edzia

długo nad tym myślałam ale nie potrafiłam się zdecydować. boje się że skoro już postanowiłam to nie dam rady, ale wiem że muszę. dla siebie samej! może są tu kobiety, które powiedzą mi co powinnam jeść, czego unikać, jakie będą najlepsze ćwiczenia, itp. wzrostu mam 159 a waże 70kg. chcem zgubić max 20kg minimum 15kg.

Gość 47edzia
dodam już po urodzeniu dziecka doszło mi 7kg (przed ciążą ważyłam 50kg po 57kg). to były dla mnie ciężkie czasy ale to już zupełnie inna historia. w każdym razie przez stres, nerwy, itp sprawy objadałam się i z 57kg zrobiło się 72kg. ostatnio się ważyłam u rodzicw i zauważyłam iż 2kg zgubiłam. dlatego też chciałabym zgubić resztę nadwagi.

Gość 47edzia
rodziców*

Gość omnaaa
temat stary jak swiat. przeszukaj forum a dowiesz sie wszstkiego

Gość 47edzia
zauważyłam iż jest tych tematów i to nie mało. mimo to postanowiłam dodać nowy temat i jednak mam nadzieję, że ktoś mi odpisze.

Gość 47edzia
nikt się nie wypowie??

Gość pfdsag
zrob jakas zdrowa diete np sb

Gość 47edyta
pfdsag a jaka to dieta te sb??

Gość 47edyta
tłusteudo dzięki. zajrze na pewno

Gość 47edyta
znalazlam kilka rzeczy ktrych powinnam unikać a które jeść ale to chyba nie wiele dlatego mam pytanie czy moge jeść gotowane ziemniaki i jak z jajkami bo na jednej stronie znalazłam iż moge jeść smażone jajka, a na innej iż gotowane jedno w tyg. wie ktoś może jak jest z tymi jajkami??

Gość 47edzia
jakoś tu cicho. no trudno ... w każdym razie od jutra zaczynam i obym dała radę

Gość 47edyta
prowadzę sobie zeszyt i dziś dzień zaczęłam od 5nim biegu w miejscu i 15przysiadw. chciałam zrobić brzuszki ale nie dałam rady ehh. ćwiczenia były od 8.45 do 8.52 a śniadanie o 9.35 i zjadłam ziarnistą bułkę z chudym serem, wypiłam herbate cytrynową bez cukru i banana. kolejny posiłek czyli 2śniadanie po 13

Gość 47edyta
prowadzę sobie zeszyt i dziś dzień zaczęłam od 5nim biegu w miejscu i 15przysiadw. chciałam zrobić brzuszki ale nie dałam rady ehh. ćwiczenia były od 8.45 do 8.52 a śniadanie o 9.35 i zjadłam ziarnistą bułkę z chudym serem, wypiłam herbate cytrynową bez cukru i banana. kolejny posiłek czyli 2śniadanie po 13