hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Hej Wam ! ja jak zwykle z tym samym problemem :) Od 21 marca biorę tabletki antykoncepcyjne(pierwsza tabletka= pierwszy dzień cyklu). Okres miałam bardzo skąpy,trwał z 3 dni :) Ale chodzi mi o plamienia... wiem, że są normalne przy pierwszych opakowaniach, ale ja je mam praktycznie przez całe pierwsze opakowanie... a ostatnio boli mnie brzuch tak jak na okres.. i w sumie nie wiem czy to "coś" to nie okres..;| Moje tabletki to daylette 24+4 (placebo) za kilka dni powinnam dostać okresu(tego normalnego, hyhy) . Czy jest możliwość, że go nie dostanę ? że to "coś" co mam teraz to jest okres a nie plamienia ? To moje pierwsze w życiu tabletki.Przyjmuję je regularnie około 22 , nie pominęłam żadnej. z góry dziękuję za odpowiedzi :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 któraś pomoże ? :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 nooo niech ktoś się wypowie ! :( + mam 17 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Bardzo pomocni ludzie są na tym forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Kwiecień 10, 2012 W trakcie przyjmowania tabsów nie masz okresu tylko krwawienie z odstawienia.Krwawienie (zgodnie z nazwą) dostaniesz w momencie zażywania placebo - jego długość może się przeciągnąć i trwać jak już będziesz brała hormony. To co masz teraz jest najwyżej obfitym plamieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Kwiecień 10, 2012 Weź również pod uwagę, że twój organizm musi się przystosować do dawki hormonów jakie mu fundujesz z tabsami. A każdy reaguje inaczej (o objawach możesz poczytać w ulotce piguł). Efekty uboczne mogą być bardziej widocznie, jeżeli tabletki miałaś przepisane (jak większość kobiet) na chybił-trafił, a nie na podstawie badań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hejmalutka 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Dzięki za pomoc, chociaż jedna osoba :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach