Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubusiowaaaaaaaa

Lakier do paznokci.POMOCY

Polecane posty

szczerze jeszcze nie spotkalam sie z lakierem za 6 zł ktory byl by dobry jaka sama napisalas ze nawet ten za 70 zł byl badziewny

Gość Kubusiowaaaaaaaa
miszekkkk - nie ma reguly:P Kupie sobie utrwalacz i zobacze ile beda mi sie trzymal lakier na paznokciach:)

Gość czerwona _szminka
ja kupowałam lakiery z rimmela , maybelina , avonu i nie byłam zadowolona z tych firm , aż trafiłam na lakiery wibo , są świetne , utrzymują się na moich paznokciach około 5 dni i są bardzo tanie , kupić je można w rossmanie

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Niebiesko zielona..! - hehehe "co dwie glowy to nie jedna":P Nie pomyslalam aby pomalowac bezbarwnym hehehe

Gość Kubusiowaaaaaaaa
czerwona _szminka - ja z Wibo bardzo lubie tusze do rzes:D Kupie lakier do paznokci.Zobacze czy bedzie dobry.Tanie sa wiec jak nie podpasuje mi to nie bede zalowala,ze kupilam:)

Gość jusakhlalallalalaa
ja uzywam zwykłych golden rose do 5 zł i jest okej

Gość czerwona _szminka
nie zawsze co tanie jest złe , ja kupuje z wibo z tej serii express growth kosztują około 4 zł i naprawdę są świetne , mam z tej serii prawie wszystkie kolory i jestem bardzo zadowolona

Gość moim Premierem Jarosław
nie polecam avonu

Pierwszy raz spotkałam się z opinią, że lakiery avonu są trwałe. Nawet moja siostra ich nie używa, a jest konsultantką avonu ;] Mi odpryskuje po paru - fanfary! - godzinach. A mam ich ze 3. Generalnie jestem paznokciowym leniem i nienawidzę zmywania i malowania... Dlatego lakier musi u mnie wytrzymać przynajmniej 3-4 dni. To absolutne minimum. I te, o których napisałam spelniają ten warunek. Później i tak muszę lakier zmyć, bo mi się robią "odrosty"...

Gość Kubusiowaaaaaaaa
nogogłaszczka - kupie ten ,ktory Ty polecasz i z Wibo oraz utrwalacz:D Milego wieczoru dziewczyny :D

Wiecie za ile konsultantka może mieć taki lakier z AVON ? :) Czy on może być dobrej jakości ? Chyba niewykonalne nawet dla firmy, która produkuje na ogromną skale.

Gość karlita jec
Najlepszy z lakierów, z jakich do tej pory korzystałam to ten od firmy New Nails - jest znakomity. Piszę o lakierze hybrydowym. Może nie jest najtańszy, ale przynajmniej nie muszę efektów mojego malowania poprawiać co drugi dzień - efekt się utrzymuje.

Gość boli mnie mój tłuszcz
śmieszą mnie laski które mówią - dobre lakiery to minimum sephora albo chanel buahahahhah :D to jak lakier się utrzymuje w bardzo dużym stopniu zależy od samego paznokcia, sama kupuję tanie lakiery bo nie widzę sensu wydawania kupy kasy na coś takiego. bardzo dobry top coat jest z firmy QUIZ, za 5 zł, utrzyma każdy lakier.

z wibo nail extreme jest dużo lepszą serią niż express growth

ale to na moim paznokciu. na każdym inaczej się może trzymać.

Gość oj tam,oj tam;-)
Ja robie hybrydy już jakiś czas. Fakt-u kosmetyczki kosztuje mnie to 50zł,ale mam z głowy malowanie na 2-3 tyg. Tyle,że odpada jeśli ktoś lubi częste zmiany koloru. Ja nie lubie malować paznokci- trwa to godziny a i efekt nie powala-nie mam talentu;-) kiedyś nosiłam tipsy,ale już niemodne. Teraz krótkie,kolorowe pazurki i jest git;-)

godziny? jakie godziny :) pomalowanie to z 5 minut, czekasz az 1 wartswa schnie to ie, z 10 czy 15 minut, i druga wartswa, i voila :)

Gość gdahgda
slabo wam trzymaja bo macie kiepskie paznokcie... ja odkad uzywam odzywki i dopiero potem lakieru nie musze sie martwic ptrzez bite 7 dni o trzymanie, bo wszystko trzyma sie cudnie. odzywka eveline 8 w 1 a lakiery najczesiej golden rose - dla mnie super trwale polaczenie

Gość oj tam, oj tam :)
nooooooooooooooooooooo jeszcze mi sie nie udało pomalować pięknie paznokci - zawsze albo jakies pęcherzyki, albo zacieki, albo krzywo, albo jak pomaluje wieczorem, rano patrze - wszystko odgniecione... nie lubie, nie potrafie - i tyle ! Hybryda trzyma mi sie świetnie. Tak dobrze, że czasem cieżko jest tej lasce ja usunąć. Od czego zależy ?? nie wiem :) z tipsami też nie mialam problemów. Pozatym - hybryda b.długo zachowuje połysk. No, ale jak ktoś lubi eksperymenty, lubi malowac paznokcie - szkoda wydawać kase. Mnie sie podoba maniciure typu ombre - nooo ale ' moja dziewczyna' nie ma tego w ofercie.

Gość ja uzywam bazy pod lakier
mozesz po pomalowaniu spryskac wysuszaczem, to odciskow nie bedzie.a jesli chodzi o pecherzyki, to zla jakosc lakieru, pewnie bralas z oswietlonej polki, ktory stal tam tygodniami, wtedy pecherzyki sie robia. a smugi? niestety, bez starannosci ladnych efektow nie uzyskasz

Gość wiktoria d.
Lakier hybrydowy new nails. Konkretnie nazywa się bodaj green style. Efekt malowania utrzymuje się przy nim znaczenie dłużej. Paznokcie wyglądają ładnie, nie ma konieczności ciągłego poprawiania. Nie wrócę już na pewno tradycyjnych, tanich lakierów.

Gość zosia marska
Piszesz, że nie wrócisz do tanich lakierów, ile zatem kosztuje ten o którym piszesz? Warto płacić więcej?

warto zapłacić więcej i mieć produkty lepszej jakości, później wszystko nam się zwróci, w przypadku lakierów również, dobrze kryją, nie ma pęcherzyków no i dużo dłużej utrzymują się na paznokciach. Ostatnio zafundowałam sobie taki http://www.jessicacosmetics.com.pl/produkt/424/jessica%C2%AE-lakier-do-paznokci-751-alexis-ruby-empress po świętach planuje kolejny zakup ;)