Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubusiowaaaaaaaa

Lakier do paznokci.POMOCY

Polecane posty

Gość Kubusiowaaaaaaaa

Witram:D Dziewczyny,mozecie mi polecic jakis dobry lakier do paznokci? Ostatnio kupilam z Miss Sporty.Wczoraj [pomalowalam paznokcie i juz wieczorem (tego samego dnia) odprysnal mi lakier:/ Manhatta tez ma do dupy lakiery:/

Gość polecammmm
chanel, bedzie lepszy niz miss sporty :D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Chanel ile kosztuja?

Gość a jak dla mnie
To najlepsze są essence colour&go :D Najtansze a najlepsze :D

Gość fghgjkhj
Z sephory są gówniane. Raz kupiłam i odpryskiwał tego samego dnia! 😠 a tyle kasy na niego dałam. Faktycznie, avon mi się dość długo trzyma (ale nie wszystkie kolory, nie wiem czemu)

Gość a jak dla mnie
A ja nie mam chyba szczęścia do tych z avonu :O wszystkie które mialam były na paznokciach jakby wiecznie gumowe, po 2 dniach dalej można było odcisnac linie papilarne :O dobrze chociaż ze nie były wiele warte

Lakier przynajmniej "sephora" i wzwyż choć chanel od sephory niewiele się różni tak naprawdę. Podstawa to dobry utrwalacz na lakier np Sally Hansen Mega Shine (srebrna butelka). Jeśli ma być super trwale można na lakier nałożyć brokat z tych tanich. Wiąże na maxa :) a na to jeszcze utrwalacz. Do 3 tygodni trzyma.

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi:D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
PS.Ja tez mam pecha do lakierow z Avonu:/ Musze wyprobowac z Inglota i Rimmel Lycra Pro .Szczerze to nie uzywalam utrwalaczy i teraz kupie i zobacze czy cos pomoze

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Niebiesko zielona..! - moze podasz nazwe lakieru,ktorego uzywasz bo w Avonie sa rozne lakiery

Gość zyciuchna
rzeczy z avonu są kiepskiej jakości

Gość Nic strasznego
Kup s-bond treatment inglota i po malowaniu lakierem pomaluj tym przezroczystym lakierem przez tydzień się trzyma

Gość nasturcja lis
z inglota są beznadziejne:)

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ja cenie sobie perfumy z Avonu:D

Gość Kubusiowaaaaaaaa
W zyciu nie mialam lakieru z Inglota.Ta firma ma genialne cienie do powiek ,pudry:D

Gość marika......
moim zdaniem inglot ma dobre lakiery.

Gość marika......
aha i zawsze perlowy bedzie sie dluzej trzymal. nie mam na mysli takiego paskudnie perlowego, ale z lekkimi drobinkami, matowe szybciej odchodza.

Gość Kubusiowaaaaaaaa
http://www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html moze chodzi o ten lakier?kosztuje 14,90 Najpierw kupie utrwalacz i zobacze czy podziala:)Moze nie bede musiala kupowac nowych lakierow:P Te swoje kupilam nie dawno i szkoda je wyrzucac.

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Niebiesko zielona..! - hehe teraz to i ja wiem.Kiedys Miss Spoty byla fajna firma...dzis popsula sie i to bardzo:/ Ja bardzo cienie sobie firme Eveline,Lirebe i Inglota:D Nie kupuje drogich kosmetykow

Ja tez drogich nie kupuje lakiery tusz do rzes balsamy maseczki zamawiam z avonu i tez mam tam duze znizki=)aha z avonu polecam kulki brazujace z avonu swietne sa i nie drogie=} jedynie podklad kupuje troche drozszy z maybeline

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Z Avonu to ja jedynie zamawiam perfumy meskie i damskie i tyle. Na tuszach,blyszczykach,pudrach przejechalam sie.Aha maja bardzo ladnie pachance balsamy,ktore bardzo dlugo utrzymuja zapach na skorze :D S;lyszalyscie o lakierach do paznokci magnetycznych?:) Dzis na kafe o tym przeczytalam ale nie na forum.Musze kupic i wyprobowac :D http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=20781

Tak ja slyszalam i nawet taki mam 19zl dalam.tylko nie zawsze mi wychodzi ten wzor bo nie mam cierpliwosci to tego magnesu zawsze cos nie tak przytrzymam do pazura heh.zdecydowanie wole lakiery pekajace wedlug mnie sa bardziej efektowne=)

jak kupilas takie dziadostwo to sie nie ma co dziwic ja polecam lakiery z inglot ewentualnie revlon

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Mam jeden pekajacy.Minus bo okazalo sie,ze jest to lakier matowy:/ Musze jakis inny kupic,z innej firmy:) miszekkkk - kiedys kupilam lakier za okolo 70 zl.Nie pamietam w tej chwili marki i co?Okazal sie badziewiem:/