Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xandra 123456

Wybaczyć mu ?

Polecane posty

Gość Xandra 123456

Cześć . Chce się z wami podzielić smsem którego wysłał mi chłopak z którym to jestem skłócona . Chociaż jak to czytam pęka mi serce i chce mu napisać , że jest dobrze , jednak się waham dlatego rozwiejcie moje wątpliwości . Pokłóciłam się z nim bo jest zbyt opiekuńczy . Nie zaborczy czy też zazdrosny tylko za bardzo chce mi pomagać co czasem mnie irytuje . A sms brzmi tak( nie bd pisala polskich znakow) Wiedz ze bd zawsze by Cie pocieszyc . Jesli kiedys cokolwiek Ci dam wiedz ze bedzie to od serca . Nie mam wiele jednak tak jak mowie jezeli cos dam to od serca . Za kazdym razem gdy nie piszesz czuje sie niepewnie . Niczego nie jestem pewien . Chce bys wiedziala ze wielokrotnie calowalem Cie przez telefon . Z mojego pkt widzenia jestes najlepsza dziewczyna . Wiesz ze to nie w moim stylu ale tak wlasnie mysle . Jestesmy w tym razem . Pieniadze nie kupia szczescia czy tez slonecznych dni dla Ciebie potrzebujemy kochac i byc kochanym i przeniesc to w rzeczy za ktore jestesmy wdzieczni . Moze bedziemy swoja tarcza przed deszczem . Ty potrzebujesz milosci i nie zmieniaj tego jaka jestes . Chcialbym byc jedynym komu ufasz zrobic wszystko o czym snilas . Wyrylas w moim sercu cos co teraz nosze . Kiedys myslalem ze marzenia sa po prostu ale teraz wiem wiele wiecej . Choc samotnosc nie byla mi obca w moich myslach na zawsze zostaniesz . Podczas wielu nocy marze o Tobie . Gdybym nie byl glupcem teraz obejmowalbym Cie . Swiat bajek pojawia sie bardzo czesto w moich smach i jestesmy tam razem oboje . Z drugiej strony jestem nikim i nie wiem czy bym zasluzyl na to wszystko . Fajnie by bylo gdybys byla moja pierwsza i ostatnia . Co mam o tym myśleć ? Jak wy byście zareagowały ?

Gość Iwonka........................
włanie ten sms nic nie znaczył facei lubia tak pisac. Maja do tego talent. u niech nie licza sie słowa bo sa nic nie warte tylko czyny

Nie ma co uogólniać to że WIĘKSZOŚĆ tak się zachowuje to nie znaczy że każdy jest taki sam.To tak jakby powiedzieć że każda kobieta jest dziwką i blacharą. Jakby ten sms nic nie znaczył to by taki długi nie był bo po co się on miałby wysilać napisałby sms którego idzie napisać w 20 sekund i po sprawie

Gość więc zapamiętam
zero komplementów i generalnie miłych słów, rozmawiać jak urzędnik z petentem:D

@ Xandra 123456 17:01 pytasz -> masz. Ale będzie "rzeczowo", ok? Nie proś abym uzasadniła "dlaczego tak mówię", zgoda? - Dzięki. na podstawie tego co przedstawiłaś: "Wybaczyć mu ?" - - tak "Co mam o tym myśleć ? " - że masz Niezwykłą Osobę obok siebie. I ukochać go szybciutko, szybciutko. :) _______________________