Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomaranczka242424

mam24latka a pociagaja mnie starsi faceci popisze ktorys ze mna?

Polecane posty

jeśli szukasz takiego, który poleci ma młode ciało do seksu, to jesteś na najlepszej drodze. jak myślisz o związku, to dorośnij, bo po 1 zdaniu widać, że starszy od Ciebie, dojrzały facet nie miałby się czym zainteresować.

Znajdziesz jakiegoś a miesiąc później będzie nowy temat Twojego autorstwa w którym będziesz klnęła i szukała porady jak odzyskać partnera po zdradzie o której się dowiedział. Jeżeli tego chcesz to gratuluję pomysłu na przyszłość

Kobieta szukająca na forum partnera do tylko i wyłącznie seksu albo ma stałego partnera i szuka z ukrycia albo jest desperatką lub nimfomanką.

Gość malaMi____
Czasem dopada mnie takie egzystencjonalne pytanie, kto jest "lepszy" taka co bzyka się z kim popadnie i gdzie popadnie bo po prostu lubi, taka ktora robi to za pieniądze, ciuszki, biżuterię itp., czy taka która chce tu i tu skorzystać...

Taka co za pieniądze to robi jest lepsza od wyżej wymienionych. Po pierwsze nie każda miała możliwość wyboru swojej profesji bo żyć za coś trzeba a pracy w tym kraju jak na lekarstwo. Po drugie ona za to bierze pieniądze i nie robi nikomu nadziei na stały związek

Gość malaMi____
Też bym się bardziej do tego skłaniała, ale to i tak jest wybor miedzy mniejszą i większą szmatą niestety... :)

Gość jaroslawe-84
paszła won na erotyczny pasztecie :O🖐️

Gość constantine J
emeryci są do popisania i gadania a starsi faceci są konkretni.Dziecko do domu uczyć się pilnie,bo wiedzy z seksu nie masz nic i przyjdz jutro z mamą:P

Gość hgfhfgf
Hej ja też jestem w podobnej sytuacji tylko że mi zajebiście podoba się facet który jest żonaty i ma syna w moim wieku ale jak go widzę to rzuciłabym mu się na szyję i nie oddała nikomu A faceci w moim wieku wogóle mnie nie interesują a mam 25 lat i cholernie zazdroszczę jego żonie takie faceta pozdrawiam

Gość sabe todo
mam przyjaciolke , 27lat, pomimo duzej roznicy wieku , wspaniale sie dogadujemy , spedzamy ze soba sporo czasu , jedna noc , 24 godziny , zaleznie od wolnego czasu , ona rowniez nie przepada za towarzystwem rowiesnikow , nie mieszkamy w pl , moze dlatego nikt na nas nie pokazje placem