Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanicakasica

Nieszczęśliwe kochanki pragnące mieć GO na własność - łączmy się!

Polecane posty

Gość polna kawaleria
Widze,ze masz jakis problem ze slowem 'prosta':D Jestem rodzaju meskiego i powiadam Ci,ze kochanka to tylko kochanka.Tlumacz sobie,ze jestes wyjatkowa.W cos wierzyc trzeba:D

Gość niezona
kochanicakasica- czysto teoretycznie- a gdybyś zaszła w ciążę? Co zrobiłby mężczyzna, którego kochasz? Zostałby przy dzieciach, które ma z żoną, czy odszedłby do Ciebie i waszego dziecka? Czy możesz być go pewna?

Gość leniwe pierogi na zimno
gooooooo czym to sie konczy?:O zmarnowanymi ,najpiekniejszymi latami mlodosci i dla kogo? dla skurwiela,ktory jest zwyklym oszustem ,skurwielem,bo juz nim jest jesli zdradza ta ,ktorej kiedys obiecywal wiernosc i uczciwosc malzenska i ze jej nie opusci az do smierci:O A ja gdybym mogla cofnac czas to chcialabym byc madra dziewczyna ,ktora nie da sie omamic takiemu oszustowi i skurwielowi! Ja tez wierzylam,ze on zostawi zonae,ze sie ozeni ,ze bedziemy razem,a moglam ,bo bylam piekna mloda kobieta i wielu wolnych facetow takze staralo sie o moje wzgledy! Ale oni tak maja,potrafia lawirowac miedzy zona a druga kobieta i manipulowac ,w tym sa mistrzami ! :( Moja rada;najlepiej w to nie wchodzic,bo wyjsc z tego trudno i,a czas ucieka i zeby bylo smieszniej ten zakochany na zaboj zonkos potrafi sie zamienic w skonczonego chama i skurwiela,jak tylko zaczniesz domagac sie spelnienia jego wszystkich wiele obicujacych zapewnien! Po co budzic sie za pare lat z reka w nocniku? Chorobie lepiej zapobiegac niz ja potem leczyc ,bo leczenie jest i bolesne i dlugotrwale i juz zawsze pozostawia slady ,w tym wypadku na psychice.

Gość polna kawaleria
O i jeszcze mi bedzie rozkazywac.Zabaweczka pospolita.

Gość hyhymyyhhmmmyyy
moj kochanek, ma na imie Szymon, ma 2 synków, których lubie jak własne dzieci. Niedlugo zamieszkamy razem. Jesteśmy szczęsliwi, a jego żona jest gupia.

Gość a po co na was naskakiwac
O czym tu dyskutowac . kochanica kasica a walcz .Postaw nieuczciwcowi ultimatum albo ja albo zona .To jest dopiero proste i nieskomplikowane .

Gość hyhymyyhhmmmyyy
a wasi mężczyźni jak mają na imię? Zauważyłam, ze wiele zależy od imienia. Faceci o popolitych imionach jak krzysiek, zdzisiek są kiepscy w łóżku, a o oryginalnych dobrzy:)

Gość constantine J
widze,ze kochanice z własnosci aspiruja do włascicielek.A gów no! Sie bylo nie pchac a teraz nie jeczec intrygantki i sluzebnice.Role ogrywacie do konca a nie gracie głównych.To nie ten film i nie ten scenariusz

a na swiecie zapanuje pokoj :):):)

Gość hyhymyyhhmmmyyy
zgadzacie się ze mną co tych imijon? Krzyski są ciency- miałam 3, Patryk- 2 średnich, Tadeusz-1 do duuupy, Tymoteusz i Szymon rewelacja. A JAKIE WY MACIE DOSWIADCZENIA?

Gość leniwe pierogi na zimno
Ja wam zycze szczescia:O moze jednej na100 tysiecy sie uda :O ? jA mam swoje doswiadczenia zwiazane z tym zwiazane i mnie juz nie jest to potrzebne,ba..ja czuje nawet teraz jeszcze niesmak sama do siebie na wspomnienie o tym:O a ten moj byly zonkos? Ma juz pewnie z 20 ta kochanke po mnie ,bo lawirant i manipulant z niego jeszcze lepszy jak byl kiedys! Zal mi tylko jego zony,bo ona glupia nie jestt,z tego co wiem i wiem tez ze ja na jej miejscu juz dawno poslalabym go do DIABLA !!!!!!!! :o

Gość polna kawaleria
Nie bedzie juz glodu a dziura ozonowa zniknie:D Stawiam wszystkim szklanke soku marchwiowego!a co!

Czemu ja nie trafiam na tak naiwne kobiety? Gdzie jesteście? Ja też chce mieć kobiety, która będzie z mną bez względu na mój charakter. Z tym że ja jestem wolny, nie mam dzieci ani żony, a zawsze trafiam na takie "wymagające", nigdy nie na takie jak wy. Wniosek z tego jest taki, że albo poderwanie i przelecenie panienki jest naprawdę proste i nawet takie dziadki przed 50 to się udaje że nawet młodą piczkę umieją zarwać, albo jesteście tak brzydkie i zdesperowane że nawet taki żonaty dziadek przed 50 jest lepszy, niż bycie samym. Normalnie jest to niemożliwe że kobieta dała by dupy żonatemu facetowi, ale jeszcze bardziej jest niemożliwe, żeby młoda dziewczyna dawała dupy staremu żonatemu dziadkowi. Po prostu musi to mieć drugie dno, czyli jakiś sponsoring itp. Nie wierzę żeby dziewczyny były aż tak głupie.

kochanica to jak bedzie ? Zawalczysz p rzyszla wlasnosc ? Postawisz ultimatum .Albo ja kochaneczku albo zona ? Mozesz mu jeszcze powiedziec ze skoro on spi z zona to ty tez sobie znajdziesz kolesia .I na czas nieobecnosci Pana bedziesz z nim sypiala .:):):)

Gość polna kawaleria
Zwiad....uwierz:D masz to na patelni. hymhy....dobre!:D

Gość gooooooo
kasiu ja tez zycze wam wszystkiego najjj, i nie przejmuj sie uwagami , daz do swojego szczescia i tyle ...

Dziewczyny, powiedźcie mi szczerze, że wy facetów naprawdę macie za idiotów? Który facet przed 50, ożenił by się z jakąś młodą dupodajką? Przecież on wie że tak jeszcze do 60 pociągnie z tym seksem a potem już coraz mniej, a ona bedzie po 30, więc to ona zacznie go zdradzać. Ja rozumiem że ludzie to idioci, ale bez przesady. Też bym sobie tak chciał popykać bez zobowiązań. Muszą mieć niezły bajer, skoro im dajecie, chyba że wam za to płacą. Niektórym w życiu to dobrze

gooo ty tez sie nie przejmuj:) Nieglugo lwy beda sie pasly z barankami a kochanki pod reke prowadzaly ze zdrdzanymi zonami :):):)

nie znajdę sobie nikogo bo go kocham za bardzo. nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym :| A czy postawię mu ultimatum? Myślę, że kiedyś to nastąpi ale to jeszcze nie ten moment.

zdrady nie ma tam gdzie jest dobrze, szczerość, wspólne zainteresowania, dobry seks i miłość, jeżeli mąż za przeproszeniem lub żona olewa drugą stronę na każdej płaszczyźnie, to nie ma nic w tym dziwnego że są kochanki i kochankowie. Ci którzy piszą o moralności itp. niech pomyślą: np. mąż włoży , porusza, pójdzie się umyć jeżeli pójdzie odwróci się na drugi bok i zaśnie, lub odwrotnie wiecznie narzekająca żona, że ją głowa boli, że zmęczona, to potem się dziwić że istnieje zdrada, trzeba znać sprawę od gruntu a nie osądzać innych.

zdradzanymi mialo byc . No nie zwiad .Niektorym to dobrze .

Gość gooooooo
a ja sie zupelnie niczym nie przejmuje :)

a kiedy ten czas nastapi ? Jak przestaniesz sie bac ze cie zostawi ? Tchorzem zalecialo :)

xkx ll a może więcej-Skoro go żona wkurwia i mu nie daje, to czemu się nie rozwiedzie? Tylko kurwa nie mów że dlatego że jest katolikiem....

Gość polna kawaleria
Przeciez to jasne,ze zdrady sa i beda.Tylko po coz sie chwalic,cieszyc jak glupi z bateryjki,gardzic malzonkiem zdradzanym?A juz zawlaszczanie to zwyczajna glupota.