Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama misiolinkii

W czym chodza po domu Wasze 4-5 latki?

Polecane posty

Gość mama misiolinkii

Moja córka strasznie niszczy kapcie. Non stop kupuje nowe i wyrzucam. Nie wiem co bym mogla kupić żeby było trwałe bo te skarpety ze skórzaną podeszwa i materiałowe baletki odpadają. Po tygodniu są do śmieci. Tak jak wszystkie materiałowe bamboszki. Tenisówki jakoś mi nie pasują bo to chyba nie za wygodnie wkładać po kąpieli takie tenisówki? Myślałam nad klapkami takimi jak dorośli noszą tylko ze dla dziecka. Boje się tylko ze może mi spaść w tym ze schodów jak będzie schodzić za szybko. W czym chodzą wasze dzieci?

Gość mam leki boj e sie alillka33
kup jej rolki, ahhah

Gość szkotka2012
Po prostu w skarpetkach - po pierwsze najzdrowiej, po drugie nowe skarpetki tansze od nowych papci ;)

Gość ciagle placze
chodzi na bosaka,nie nosi kapci zadnych ,tak jej wygodniej

Gość mama misiolinkii
Nie może w skarpetkach z kilku powodów. Jeden to taki ze są te schody śliskie bo wypastowane i jak ie ma podeszwy to sobie żeby wybije na nich, a te z abs się nie sprawdzają bo nie chce ich nosić bo ją podobno gniota w butach. Druga sprawa to taka ze mi zostawia odciśnięte stopy na parkietach i panelach (nie komentujcie. Mam świra na tym punkcie i już i nie znoszę tych odcisków wiec muszą być jakieś podeszwy).

Gość ticketpro
kup jej crocsy ,wygodne i trwale

Gość ciagle placze
ja pieprze, to twoje dziecko kurna jak w koszarach wosjkwych :o

Gość mama misiolinkii
Ma crocksy ale mam wrażenie ze jej się nóżka w nich poci. Ale chyba jak na razie są najlepsze ze wszystkich innych butów po domu. Nie jak w koszarach ale lubię mieć posprzątane. Dużo ludzi mieszka w naszym domu a sprzątam tylko ja wiec jakby codziennie wszyscy na boso biegali to bym sie zarobiła tutaj. Wprowadziłam nakaz chodzenia w kapciach.

skarpety zwykłe lub z podeszwą gumową ale ty jej te z gumową podeszwą w buty wkładasz :O nie prościej zwykłe a w domu z gumą

Gość Najlepiej przywiąż ją
do fotela w dzień a na noc do łóżka.Problem z głowy.Współczuję dziecku.Mój lata w skarpetach albo boso.No i też mamy schody...Ale ja nie mam takich głupich pomysłów jak ty!!Bo będą ślady na podłodze.No ludzie.

Gość xxxxxyyyyy
Najmlodsza 3 letnia - skarpety, na bosaka, crocsy lub Ugg - co jej pasuje, starsi - na bosaka lub w skarpetach - mamy drewniane deski - wiec nie zostawiaja sladow stop - panele pod tym wzgledem sa do niczego.