Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klawiatura84

co mężczyzna może zaoferować kobiecie ?

Polecane posty

Gość biusciatka
A jak kobieta nie chce potomstwa? Zresztą może się sztucznie zapłodnić...

Gość mam leki boj e sie alillka33
nic czego sama nie mozesz miec!!!!!!!!!!!!!1

Gość krzemionkowy drblas
100 pln / h

Gość wredna zolllzzzaa333
nic czego sama sobie nie mozesz dac bo co ma facet??? nic takie czasy z e sam e damy rade ja na ksiecia juz nie zcekam i sama sobio e ukladam i mam wszystko co myslalm z e facet mi moz e dac

Gość mam leki boj e sie alillka33
sex bezzobowiazan ok! ale co dalej?chodzi mi o np. malzenstwo co moze dac?

Gość taMała
obydwoje partnerzy mogą sobie dać przyjaźń, by mogli sie wspierać, dzielić tym co dobre i tym co złe, pomagać sobie, wierzyć w siebie nawzajem, aby mieć na kogo liczyć, kto cię wysłucha i może nawet nie zrozumie ale będzie przy Tobie, oprócz tego daje się partnerowi siebie-seks jest zajebisty na wszystko ;p, oprócz tego wszystkiego partnerzy dzielą sie obowiązkami coby było łatwiej w życiu, jeden robi to co lubi a co nie lubi zrobi za niego partner i vice versa:P Gdy są gorsze czasy dla jednego to drugie nadrabia i tak tworzą całość uzupełniają się. Można kochać w kobiecie że zawsze jest uśmiechnięta i trzyma nas na duchu i odwrotnie. Tyle sobie można dać że to niekończąca się opowieść:) Kto mądry to wie:) te czasy są głupie tylko kasa seks i byle jak byle z kim a szczęście czeka na tych co się chwile nad sobą zastanowią

mezczyzna przed trzydziestka ...to ja biore :) ale tak za darmo czy chcesz cos w zamian ?

za szczerość? akurat z tym nie mam problemu :D biorę jak nic. a w stosunku do czego mam byc szczera ?

Gość biusciatka
Jakby mi tak facet sprzątał w domu, to bym brała bez zastanowienia :D

dobra...co do jedzenia też mogę być szczera :D a główkę kobiecie wymasujesz :D

Co jedno może dać drugiemu, czyli co mogą dać sobie nawzajem - to pytanie bliższe rzeczywistości. Każda para jest indywidualnie dobrana pod kątem potrzeb, tego co daje się drugiemu człowiekowi i co otrzymuje się od partnera/partnerki. Jeśli chcesz wiedzieć jako kobieta, co mężczyzna Ci może dać, najpierw zadaj sobie pytanie, czego Ci brakuje i czy rzeczywiście chcesz tego dostarczać sobie sama. Przykłady: - Brakuje Ci ciepła, bliskości - szukasz przyjaciela, przyjaciółki, bierzesz sobie kota/psa, wchodzisz na forum albo znajdujesz partnera. - Brakuje Ci kasy - szukasz męża/sponsora. - Brakuje Ci bezpieczeństwa - idziesz na kurs samoobrony, przeprowadzasz się do bezpieczniejszej dzielnicy albo szuaksz męskiego faceta. - Brakuje Ci dziecka - szukasz partnera, który by był jego ojcem, idziesz zapłodnić się in vitro albo wypatrujesz zdrowego, silnego przystojniaka i idziesz z nim w tango na jedną noc w dniu owulacji. - Brakuje Ci towarzystwa do wakacyjnych wyjazdów, do spędzania wolnego czasu, uprawiania sportu, itp. - znajdujesz amatorów/amatorki podobnej aktywności albo znajdujesz faceta, który ma podobne zainteresowania. - Brakuje Ci seksu - kupujesz wibrator, dajesz na lewo i prawo, masz jednego/kilku stałych faectów do seksu albo znajdujesz partnera, k tóy jest jednocześnie dobry w łóżku. itp, itd... Każda potrzeba może być zrealizowana/zaspokojona w różny sposób. Jeśli kilka potrzeb można i chce się zaspokoić z jednego źródła - wtedy pojawia się wizja związku. Zbyt idealistyczne? Przeczytaj jeszcze raz, może to coś da. :)

trudno mi powiedziec co moge zaoferowac kobiecie a tym bardziej co ona mi bo czasy ciezkie dla wiekszosci liczy sie tylko kasa , wygląd itp

super z tymi włosami..dam nawet umyć jak lubisz :D a w nawiązaniu do wypowiedzi "creme"...asę zaoferujesz...bo to jednak ważna rzecz w zwiazku jest !

niby kasa wazna ale jak miałbym oferowac kase to lepiej chodzic na dziwki bo raz ze taniej , dwa ze co chwile mozesz zmieniac na inną i najwazniejsze płacisz wymagasz . coraz ciezej spotkac kogos normalnego

Gość fiku ma teraz focha
buhahaaaaaa

Gość FG567567JKL
nic sama sobie moge dac wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
20 33 Albo znajdujesz faceta i masz wszystko pakiecie Pytanie co moze zaoferować kobieta. Facet chce od niej tylko seksu i czułosci ewentualnie pomocy w obowiązkach domowych a i tego nie otrzymuje.