Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyzy

Jak często się kąpiecie/bierzecie prysznic?

Polecane posty

Gość cywilizowanyyyy
Tak,ludzie myjacy sie dwa razy dziennie to swiry...powinno myc sie piec razy dziennie- po przebudzeniu, w czasie przerwy na lunch, po pracy, przed pojsciem spac i w nocy jesli ktos sie przebudzi. A fuj,myc sie dwa razy dziennie,pewnie capisz jak zul spod monopola.

Gość 76523456
Jeżeli ktoś potrzebuję to niech i 3 razy dziennie się kąpie. Pot ludzki owszem śmierdzi (czy tam raczej ten rozkład potu), ale jeżeli ja nie pocę się jakoś szczególnie to i nie ma co się rozkładać i nie śmierdzi. Zdarza mi się spocić podczas głupiego wyjścia po zakupy i wtedy się myję, ale czasem siedzę i pracuję cały dzień przed kompem i jestem suchutka, to nic się nie stanie jak się dziś nie wykąpię. No chyba, żebym danego dnia miała spotkanie z bliską osobą, wtedy człowiek często myję się na wszelki wypadek :)

Gość gość
nie myje sie wcale, nie stac mnie

Gość gość
nie mam kasy zeby sie myc, woda jest droga,mydlo tez,a co dopiero szampon

Gość gość
do tych co myją się raz na tydzień albo i rzadziej, zróbcie sobie eksperyment przez 1 miesiąc myjcie się codziennie przynajmniej raz wieczorem, a zobaczycie czy po tym okresie wrócicie do starych nawyków.

Gość gość
podejme sie tego eksperymentu,jesli ty przez miesiac bedziesz myc sie co tydzien :)

Gość gość
mydło drogie szampon też tylko na papieroski to każdego stać drogie nie są

Gość gość
A ja bede cie myc codziennie pod warunkiem,ze zaplacisz mi rachunek za wode :P

Gość gość
nie pale, nie pije,nie baluje,nie stac mnie i nie lubie. na mycie tez mnie nie stac. a internet mam za friko jedyna przyjemnosc w mym marnym zyciu

Gość gość
podejme sie tego eksperymentu,jesli ty przez miesiac bedziesz myc sie co tydzien usmiech.gif chyba bym oszalała i mąż z domu by mnie wygnał.

Gość gość
Co my "myjący się" będziemy przejmować się brudasami. Oni nigdy tego nie zrozumieją i nie nauczą się jak dbać o własną higienę. Niech sobie smierdzą, pocą się i nie myją. Dobrze, że smród nie przechodzi przez monitor :)

Gość gość
Nie myjcie sie tak laski, my faceci lubimy naturalne zapachy samiczek, to bardzo podniecajace! Ktory facet woli wdychac dezodorant zamiast aromatycznej paszki swojej wybranki? Facet homoseksualny!

Gość gość
ludzie jak wy pracę znajdujecie skoro k***a mac piszecie zamaist FIRMOM to firmą!!! analfabeci, debile jedne. nic mnie tak nie rozwściecza jak ortograficzni debile

Gość gość
cholera, no nie pojmuję tego jak to można się nie umyć choć raz na dzień, mamy XXI wiek, w każdym mieszkaniu i domu doprowadzona woda, zrobiona kanalizacja, a gdyby tak cofnąć się nawet jakieś 30 lat (głównie na wsi) trzeba było przynieść wodę ze studni, do tego opał do pieca, rozpalić nagrzać wody umyć się w misce i potem brudną wodę wynieść to i może się nie dziwię że ludzie się nie kąpali ale teraz.

Gość gość
Mycie sie, setki produktow tlumiacych naturalny zapach to propaganda GEJOWSKA abysmy odwrocili sie od siebie, mezczyzni od kobiet,a kobiety od mezczyzn. Prawdziwe feromony sa tylko w przepoconej, nieoogolonej skorze pachy. W nieoogolonym kroczu boskiej kobiety. Nie myjcie sie juz tak. Co najwyzej poplywajmy nago w jeziorze, w swietle ksiezyca, roztaczajac upojna won potu i feromonow.

Gość gość
rozumiesz roznice pomiedzy myciem sie a braniem kapieli?? ja sie kapie raz na ok 3 dni ale jak jest normalna pogoda, jak goraco to codziennie. Natomaist myję wiadomo jakie czesci ciala codziennie!!

Gość gość
a ja przed świętami tylko i to też nie zawsze

Gość gość
myje cale cialo mydlem, wlosy i zeby tez :)

Gość gość
A podmywacie sie po sraniu?

Gość gość
rozumiesz roznice pomiedzy myciem sie a braniem kapieli?? ja sie kapie raz na ok 3 dni ale jak jest normalna pogoda, jak goraco to codziennie. Natomaist myję wiadomo jakie czesci ciala codziennie!! tak rozumiem różnicę między myciem się a kąpielą, tylko nie rozumiem jaki jest sens podmywać się tam i ówdzie, jak można się wykąpać i nie musisz codziennie lać wody pelną wannę.

Gość gość
własnie wyszłam spod prysznica, cudowne uczucie świezości, czuję jak moja skóra oddycha, po całym upalnym dniu to ogromna ulga

Gość gość
a sens jest taki, ze mniej wody leci, kapisi?

Gość gość
poza tym nawet nie o wode chodzi a o zmywanie ochrony ze skory, dlatego tez myje to co moze smierdziec a reszte zostawiam

Gość gość
a ja po upalnym dniu wycieram sie chusteczka i ide spac do lozeczka,rano tylko zabki wyszorowac i wio do pracy

Gość gość
A ja codziennie rano biorę prysznic. Kiedy są upały to 2 razy, 3 razy dziennie.

Gość gość
bez przesady, przecież możesz wlać trochę wody do wanny, tyle aby się umyć całemu.

Gość gość
Kiedy są upały przyjemnie jest wejść pod prysznic i się odświeżyć

Gość gość
zaraz rzygnę, chusteczką sie wycierasz i uważasz, że nie capisz? a twoje śmierdzące nogi, smród spoconych stóp też chusteczka wchłania, na podmycie pi..dy i d*pska też wystarcza? nie wlazłabyś do mojego łóżka oj nie!

Gość gość
to tak mi się wydaje, że u was to jak u Solskich w Koglu-Moglu, łazienka jest ale nie do użytku, że Solscy to niby byle kto że łazienki nie mają.

Gość gość
I tak najlepszy widok jest jak idzie umalowana i wyperfumowana dziewczyna, a z klapek, japonek czy innych sandałków wystają jej brudne pięty :)