Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiocha W Telewizji

Jak ja się cieszę, że PiS nie wygrał wyborów!

Polecane posty

Gość aleksandermniejszy
ja lisa nie oglądam już, jest zakłamany, nie profesjonalny, stronniczy, rzuca się na ludzi którzy nie popierają po. Beznadziejny się zrobił.

Gość jfirgktio
Ludzie wybierając rządzących powinni też kierować się opinią innych państw , świata.Jeśli kandydat dany podoba się innym krajom, to znaczy że dla Polaków jest do bani.O tym należy pamiętać.Każdy kraj dba jedynie o swoje interesy i nie będzie cieszył się powodzeniem innego, o czym większość ludzi zapomina.Nie ma czegoś takiego jak wpoólna polityka zagraniczna.

Gość jfirgktio
aleksandermniejszy ja lisa nie oglądam już, jest zakłamany, nie profesjonalny, stronniczy, rzuca się na ludzi którzy nie popierają po. Beznadziejny się zrobił. No właśnie i dlatego też jestem tym zdegustowana.Czemu moje pieniądze z abonamentu idą na pensję dla czlowieka, ktory nie jest do końca obiektywny i przy okzaji obraża mnie rónież , traktując jak tzw. mohera, którym nie jestem.I ponoć za 1 odcinek dostaje 92 tys.....tak podaje pudelekchyba.

Gość ajawolemojamameee
no dokłądnie, zgadzam się z aleksandermniejszy, to jest żałosne!!!!!! nie dość że nie ma racji to jeszcze naskakuje i obvraża, ale tvn się cieszy bo dla tuska to lepiej!!!

Gość paroawoa
a płaczą że ludzie nie płacą abonamentu a tv jest biedna...-.-

Gość jfirgktio
Tusk nie ma też lekko z mediami.Wystarczy że spróbuje zrobić coś z udzialami z 2 filaru i bedzie miał tzw. "przełożenie wajchy".TVN gra na giełdzie tymi różnymi ...nie weim jak na to się mówi fachowo..W każdym razie, wystarczy że zrobi coś , co ugodzi w interesy tvn i będzie też miał "wesolo". I do czego to podobne, żeby to wlaściwie media stały się w końcu pierwsza władzą.

Gość jfirgktio
Ogólnie patrząc na sytuację w kraju, zaczyna to przypominać wydarzenia sprzed wieków, kiedy powoli traciliśmy niepodleglość.

Gość najgorsze jest skłócanie
i straszenie ludzi PISem , czy kaczorem i dzielenie Polaków w mediach , które nie budują i szukają obiektywizmu , tylko straszą , judzą i żerują na pseudobłędach PISu , nie wspominając o nędzy rządów Tuska coś takiego trwa od 2005 - stary postkomunistyczny układ rządzi właśnie w ten sam sposób jak za komuny , a nawet skuteczniej , gdyż np. wtedy mediom mało kto ufał traktując je , jako normalna komuniesycznę 'dawkę trucizny ' a teraz ich długotrwałe i zmanipulowane przekazy w niby wolnym kraju siedzą wprost w głowach na zasadzie 'systematycznego wtłaczania ' , a zawsze coś z tego pozostaje .

Gość paroawoa
masz rację,ale my już nie jesteśmy niepodlegli :) nie możemy robić tego co chcemy, nawet przykład z ACTA, tusk na pytanie czemu nie mozemy tego nie podpisywać, powiedział przecież że musimy robić to, co każą inni. Nie mozemy sami podejmować decyzji.

Gość jfirgktio
Fajnie się rozmawialo....bez tzw. chamstwa, rozmowa na poziomie i pomysleć że to piszą tzw. mohery, co nie mają rozumu ;)

Gość paroawoa
o tak, my wszyscy jesteśmy moherami :) wystarczy, że jesteś przeciwko po i temu palikotowi, to od razu jesteś pierwszym moherem RP :)

Gość paroawoa
haha, nie wiem czy wyznawcy tuska palikota i inni zrozumieli by ironie :P

Gość jfirgktio
Pewnie nie, to tak jak z tym stwierdzeniem :"zdradzili nas o świcie" i w tym cały pic....będzie zabawnie....od jutra szukaj mohera na kafe ;)

Gość paroawoa
hahha ok, też sobie może zrobię :) to będę moher 2 jak mnie nikt nie wyprzedzi w ciągu ok godzinki :D

Gość jfirgktio
na dziś spadam...............i wcale nie żartuję z tym moherem ;) cześć

Gość paroawoa
oh, ktoś mnie wyprzedził z numerem 2 i jestem moher3 :classic_cool:

Gość Jarosław Jarosław Jarosław
Ludzie, jeżeli on wygra to dopiero szopka się zacznie :o Może wrobi w opozycje w to że byli zamieszani w " zamach" na jedynego prezydenta który był tego godzien jak to on mówi, jedyny uczciwy wspaniały, zaczął budowę korwety gawron i miało być ich 6... kase rozkradli, podzielili Korweta na złom pojechała a te miliardy dawno na zagranicznych kontach :o. Szykujcie się na wojne z ruskimi:o

Gość paroawoa
może przynajmniej będziemy mieli armię jako tako porządną-.-

Gość ja lat 67 kuśtykająca do pracy
Wolę PIS niż PO, bo to co teraz robi Tusk przeraża mnie.

Gość ja lat 67 kuśtykająca do pracy
Wolę PIS niż PO, bo to co teraz robi Tusk przeraża mnie.

Gość najgorsze jest skłócanie
wyhodowano całe zastępy ludzi niezdolnych do rzeczowych dyskusji i obsadzono nimi prawie wszystko - całe zarządzające nerwy mediów i businessu niby polskiego jak się im nieco przemówi logicznie i dosadniej , to krzyczą wtedy np. mohery, mohery , mohery ...itp. - zwykli ludzie przekupieni i związani władzą , mający w dooooopie wszystko poza własnymi i rodzinnymi układami , przeważnie dawne komuchy , teraz współcześni tzw. europejczycy żerujacy na wszystich i wszystkim właściwie - jewropejczycy , jak się nazywają :(

Gość Wiocha W Telewizji
Mówcie co chcecie, ale PiS jest gorszy niż PO