Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegusotwany_bojownik

sympatia.pl to jakis dramat

Polecane posty

Gość ffgdgf
Chyba zartujesz nierozwazna. Przeciez to zycie nam pokazuje czy ktos jest wartosciowy a nie pisane maile itd.

Gość Gość
wrzucanie wszystkich do jednego worka jest co najmniej zenujace i absurdalne tak bym powiedziala..... ja po toksycznym zwiazku jakies 2 lata temu zalozylam konto na sympatii z ciekawosci i dla zabawy nie majac zadnych konkretnych oczekiwan, nie poszukujac ksiecia z bajki i nie robiac sobie wielkich nadziei....wiadomo rozni faceci sie tam znalezli jak w zyciu wiecej wariatow chcacych babe zaciagnac tylko do lozka gowniarzy z ktorymi nie bylo o czym rozmawiac ale znalazl sie ten wlasciwy i jestesmy zaraz 4 m-ce po slubie..... wiec zalezy kto z jakim podejsciem sie do tego zabiera

Gość sam-w-pracy37
zgadzam sie z autorem te portale to dramat,być może komuś się udało poznać przez nie kogo wartościowego ale to jest margines,99% użytkowniczek to zwykłe kurwy i dziwki. Same zaczepiają i pytają o sponsoring,raz wydawało mi się że poznałem kogoś fajnego to okazało się że ma męża i próbuje sobie dorobić na boku :( .żenada. Albo z kolei wszystkie są z bagażem w postaci dziecka,i nawet się nie przyznają do tego na początku znajomości. A ja chciałbym tylko spotkać wolną,bezdzietną kobietę,bez zobowiązań.Z którą można byłoby normalne życie budować. I pytam się gdzie są takie kobiety ?? Czy już wymarły ?? Bo na pewno nie ma ich na tych portalach.

Gość Gość
sa napewno nie wymarly tylko moze na to potrzeba czasu i cierpliwosci????? a moze te normalne jak to piszesz nie zakladaja profilu bo mysla podobnie jak ty ze nie ma po co..... my z mezem tez nie znalezlismy sie zaraz trzeba bylo troche czasu wierzcie mi......ale sie znalezlismy i jestesmy szczesliwi......

ja kiedys miałam profil, pomijając liczne meskei patologie, znalazłam kilka wartościowych osób, tylko kilka :O

znalazłam tez ex kolegę ze studiów, lenia i obiboka, który nagle okazuje sie że ma wyższe wykształcenei a z zawodu jest prezesem 🖐️ :D :D :D

Gość gość
A może nie takie księżniczki tylko ty zachowujesz się jak książę, który chciałby, żeby każda do niego pisała i dzwoniła. Niestety czasem trzeba się wysilić na coś więcej niż cześć, i samemu mieć coś do powiedzenia: http://www.randkiprzezinternet.pl/index.php/podryw-na-sympatii/164-dlaczego-dziewczyny-na-sympatii-nie-odpisuja-i-jak-to-zmienic