Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest?

pogadac, tylko tyle

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest?

Komu mogę się wyżalić? Nie wiem czy jestem zla, czy o co chodzi, ale czuje jak sie we mnie gotuje jak mysle o facecie z ktorym jestem!!!!!!!

Gość siostra ufaszonna
dawaj siostro, o co chodzi?

Gość wentyl bezpieczeństwa
no to wal, będziemy spuszczać parę zanim uszkodzisz jego lub siebie ;)

Gość dlaczego tak jest?
Sluchaj, bylo jak bylo rok temu miedzy nami, ale postanowilismy dla poprawy wszystkiego zamieszkac razem, od siedmiu m-cy tak wlasnie jest, razem i tylko my. zamieszkanie razem okazalo sie ze ta poprawa jest widoczna kiedy jestem niedaleko wszystko jest ok, ale jednak jak mamy sie rozstac na kilka dni, bo ja jade do rodzicow, czy on to wiesz moje obawy nie znikaja, ale praca jest. Dzisiaj wrocilam po tygodniu czasu, oczywiscie zgrzyty juz kilka dni temu byly, ale staralam sie nerwy trzymac i byloby ok, ale dzisiaj po powrocie co widze? nie smiac sie.... jak jestesmu razem oczywiscie dbanie o higiene pierwszorzednosc, ale jak nie bylo mnie tydzien czasu :o w koszu na brudna bielizne pustka jesli chodzi o bokserki :o zamurowalo mnie, nie mialam sily wygarnac co mysle, a wiem ze prania nie robil, bo plynu nie bylo i nie ma :o recznie w mydle? napewno nie!

Gość dlaczego tak jest?
I jak wczesniej mialam jakies tam pretensje o cos, tak teraz to mam ale wstret, czuje sie oszukiwana! dlaczego, bo czytalam, czy slyszalam jak rozmawialismy ze musi sie jeszcze wykapac. jak tak mozna? juz kiedys mowilam co mysle na ten temat, a teraz widze ze obok siebie owszem czystosc, ale rozstanie, to mozna sie nie myc!!! Ja nie moge!!!!

Gość dlaczego tak jest?
A dodam jeszcze ze jak razem bylismy tutaj u siebie w mieszkaniu, to potrafil rano brac prysznic, a wieczorem kapiel, mysle ok. Widocznie tego potrzebuje, ale teraz widze jak potrzebowal.

Gość siostra ufaszonna
faceci to brudasy smierdzące, jak nie muszą to nie dbają o siebie, ja dziś przysłuchałam się, że mój jeszcze "przyjaciel" nie myje rąk po skorzystaniu z toalety...matko aż mnie odrzuciło, brzydzę się go teraz i już nic z tego nie będzie

Gość dlaczego tak jest?
Ja tez musialam tego nawyku nauczyc, mycie rak po wizycie w toalecie, owszem trzymal sie tego, ale etraz wiem ze tylko tutaj jak bylam niedaleko, haha mozna przyznac mi miano takiego kata!! czyż nie?

Gość dlaczego tak jest?
spodziewałam się nie wielu odpowiedzi :/ w koncu temat nie jest inetresujacy :(