Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olik666

Brązowa dziwna wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość olik666

Witam was kochane. Tabletki antykoncepcyjne (Novynette) biorę już od września 2011r. Zawsze dostawałam okres 4 dni od ostatniej tabletki, jednakże w tym miesiącu nie dostałam 'okresu' dopiero 5 dzień od ostatniej tabletki zaczął tak jakby przepowiadać okres, ALE minęło już z 12 godzin i krwawienia nie widać jedynie brązowa wydzielina z małymi grudkami i bardzo jasny jakby przezroczysty kolor czerwony połączony z różem (czysty i bez grudek tak jakbym wylała sok malinowy o bardzo jasnej barwie na papier). Nie pokoje się. To wygląda jakby CHCIAŁO A NIE MOGŁO. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Co do stosunków to są one bardzo ograniczone, nie mamy czasu na zbliżenie więc mój ostatni stosunek był ok. 3 tyg temu i nigdy we mnie się nie spuścił. Tabletki biorę codziennie o 20:00 zdarzy się, że zapomnę ale tylko o jakieś np 3 godziny, a w ulotce piszę że można się spóźnić do 12h. Jestem chora i od 4 dni biorę aspiryne a dziś zaczęłam ibuprom zatoki i sprey do gardła jutro idę do lekarza rodzinnego, bo tabletki już nie pomagają (nie mogłam w ciagu tych 4 dni iśc do lekarza, bo opiekowałam się siostrzenica). Mam powiekszone węzły chłonne, zatykają mi się uszy, mam gorączke, boli mnie cała głowa i szczęka, ból mięśni skóry wszystkiego, chore zatoki i angina. Wybaczcie, że tak się rozpisałam, ale chciałam ująć wszystkie czynniki, które mogłyby mieć wpływ na to co się dzieję. Czy któraś z was miała takie objawy? PS: Na ostatniej wizycie u gin, powiedział mi, że mam chyba nadżerkę, ale nie sprecyzował nic, zrobił mi badania prześwietlił wszystko i wyglądało na to że jest w porządku (ale nadal nie jest pewien czy to nadżerka ;/)

Gość olik666
ps: ostatnio zdarzało mi się non stop chodzic do ubijacji, ale piłam dużo wody nawet 2 butelki po 1,5L

Gość olik666
ubikacji* Proszę o odpowiedź...

Gość zycie to ryzyko
idz do innego gina i zrob cytologie

Gość Ten szalony
Tobie nic nie jest tylko Poprostu chcesz wzbudzić litość.

Gość olik666
robiłam cytologie w październiku 2011 i nic nie wykryto. ogolnie jak juz wspominalam zawsze 4 dnia dostawalam a teraz 5 dnia jakies dziwne planienia 6 dnia zaczęlo sie krwawienie lecz 7 dnia znow to samo plamienie ja juz nie rozumiem ps: litosc? AHAHHA

Gość jjjkknnhgfvbn
bez paniki to tylko wynik pigułek i choroby w tym samym czASIE

Gość olik666
mimo wszystko zaczynam sie stresować to nie mozliwe ze peirw mialam plamienia drgiego dnia normalny wylewajacy się wrecz krwawienie a 3 i 4 dnia zadnego krwawienia ostatnia tabletke wzielam w srode 4 kwietnia jeszcze wtedy nie brałam antybiotyków i powinnam 4 dnia od odstawienia dostac okresu ale go nie dostalam dopiero 5 dnia rozpoczelo sie plamienie a 6 dnia krwawienie ale 7 i 8 juz nic nie było. Dziś jest drugi dzień odkąd biorę antybiotyki i tabletki osłonowe. Mam nadzieje, że nie doszło do zadnego zapłodnienia. W sumie trudno o ciąze, bo brałam regularnie tabletki anty, seks był raz na jakiś czas bez zadnego wytrysku w środku. nie rozumiem już tego.

Gość olik666
ps:duomox biore od 2 dni, ale przedtem brałam zwyke tabletki ibuprom zatoki.