Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ant......

Czy są tu kobiety które nigdy nie miały orgazmu?

Polecane posty

Gość alakoka
dobranoc dobranoc ;)

Gość fajnyy
w erotyczne dyskusje... acham.... a co mamy rozmawiac o tym co ile cipke myjesz? jakos malo mnie to interesuje.. dobranoc..

Gość Ant......
Dzień dobry! Widzę że topik się rozwinął tyle że trochę nie na temat ;-) Ze smutkiem stwierdzam że sporo kobiet nie miewa orgazmu. Przykre to. A jeszcze gorsze że we współczesnej kulturze jest jakaś pogoń za tym doznaniem i panie które tego nie doświadczają uważane są za dziwaczki. Stąd udawanie... Ciekawe jaki procent wszystkich babeczek nigdy nie dochodzi?

Gość paulaaaaaaaaaaa
Ja miałam dziwną sytuację dzisiaj. Zacznę od tego, że ja podczas sexu również kompletnie nic nie czuje. Natomisat dzisiaj chyba miałam orgazm, (że tak powiem trochę za dużo się chyba ze mnie wylało, masakra) ale jak zawsze nic nie czułam. Czy to możliwe?? Bo jak można mieć orgazm ale go nie czuć??

Gość alakoka
wiec drogie Panie: czy mozemy miec nadzieje ze kiedys cos poczujemy??? czy jestesmy juz przegrane? ja nie mysle nawet o orgazmie.. ja chce czuc cokolwiek!!!!

Gość heheheeheheheh
"Natomisat dzisiaj chyba miałam orgazm" hheheh hehe nie moge a tak w ogole to orgaz i wytrysk to co innego!!

Proponuję przetestować następującą pozycję: ty leżysz, a partner trzyma twoje nogi w rozkroku przy jednoczesnej penetracji pochwy. :p

Gość jak mozna nie czuc
niczego podczas seksu :-O przeciez to jest niemozliwe :-O ja mojego meza nie widzialam 2 tygodni jak wrocil to bylam tak napalona, ze doszlam 2 razy w przeciagu 5 minut z mocnym wytryskiem. Wystarczylo, ze wsadzil i troche poruchal i juz :-) zal mi Was jesli to prawda co tu piszecie :-(

Gość maja od gucia
i ja sie dolacze :( jest oki ale ni dochodze. udaje ale czasem widzi ze nic z tego i czuje sie z tym zle. wiem ze sie stara A JA poprostu nie czuje. sama moge sobie zrobic dobrze. mama oazm jedynie lechtaczkowy pochwowego nie :(

Gość diabbbbb
kupcie sobie jajeczko wibrujące - jest super zarowno dla kobiety jak i mężczyzny!!!!!!

Gość jak mozna nie czuc
jescze nigdy nie udawalam czegokolwiek podczas seksu :-O nie robilam tego czego nie chce, nie udawalam stekania albo orgazmu :-O jak moj maz szybciej dojdzie to zaspokaja mnie dalej az dojde....ograzm lechtaczkowy prawie w ogole mnie nie bawi. To tak od czasu do czasu lubie go miec ale jest nie do porownania do orgazmu pochwowego :-) jak udajecie orgazmy to skad mezczyzni maja wiedziec kiedy wam dobrze. to jest jakies chore jak dla mnie :-O orgazm pochwowy moj 1 mialam w wieku 17 lat. Sama wsadzilam sobie paluszki do srodka i prysnelam..

Gość uuuuuuuuuuuoooooooooooppppppp
uuuuuuuuuuup