Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

Marzenia o domu...Dylemat!

Polecane posty

Marze o malym domku, posrod zielonych łąk, na skraju lasu...duzej dzialce...najlepiej okolo hektara. Duzym trawniku. Wszystko pod Warszawa z doskonałym połaczeniem kolejowym (max. 2 km od stacji). Piękna wizja.. Spokój, zielen, sielskosc... Najlepsze jest to, ze mogłabym to wszystko miec... gdyby nie przywiazanie do ,,ziemi przodkow,, -przy trasie, z trudnym połaczeniem do Warszawy... ewentualnie moge zarobic/wygrac, nie wiem co mniej realne:P

Gość graj graj....
Mówsz hektarowa działka pod Warszawą? :) No to potrzebujesz z 2 miliony skromnie licząc :)

Tu mozna pojsc na kompromis ok. 3 000m2 starczy. Nie musi byc blisko Warszawy bardzo, nawet wole ok. 40km. byleby kolej byla, spokoj, cisza...

Tu mozna pojsc na kompromis ok. 3 000m2 starczy. Nie musi byc blisko Warszawy bardzo, nawet wole ok. 40km. byleby kolej byla, spokoj, cisza...

Nie musi byc az tak duza, 3000m2 mi wystarcza. okolice zyrardowa mi sie podobaja np. ok. 40km od wawy, ...

Gość bede mlodym rolnikiem
no a ja marze po prostu a malutkim domku na wsi. wies mam pole tez tylko niestety brakuje domku

ja mam dom stary i kawal pola, temat dotacji tez badam. Kiedys byly na dobrych warunkach, teraz pewnie nie ma tak dobrze. Na tym polu jakos nie chce budowac.,. Mam awersje do okolicy.

ja mam dom stary i kawal pola, temat dotacji tez badam. Kiedys byly na dobrych warunkach, teraz pewnie nie ma tak dobrze. Na tym polu jakos nie chce budowac.,. Mam awersje do okolicy.

Gość KOSMATEGObrataSYN
ale kuwa marzenia! poszukaj lampy... potrzyj... jak wyleci gin to wypowiedz życzenia! albo żeby ginu nie marnować - wypij go!!!

Gość KOSMATEGObrataSYN
ale kuwa marzenia! poszukaj lampy... potrzyj... jak wyleci gin to wypowiedz życzenia! albo żeby ginu nie marnować - wypij go!!!

Gość KOSMATEGObrataSYN

Gość KULAkitu
żyrardów - bandyckie miasto - prawie jak miasta górnego śląska. Okolice baaaardzo ciekawe - drogie działki bo przecie stolyca nie daleko, sąsiedztwo - zazwyczaj złodzieje i patologia (zwłaszcza ludność "tubylcza"), wszyscy palą w piecach śmieci a szambo do rowu! W lato smród fekaliów a zimą palonej gumy i plastiku! I wiem to z autopsji. Na szczęście nie mieszkam już w okolicach tego miasta a jedynie tam pracuje (żadna frajda czy rewelacja - poprostu konieczność)

Gość IdealiaVIchy
Szukaj kierunek Otwock Chotomów Wołomin

Gość KULAkitu
skierniewice już lepiej... np okolice osiedla RAWKA - bardzo ładna okolica - polecam z czystym sumieniem...

Gość Nieudaczniksamotny
Mieszkałaś w Piasecznie to do Warki już blisko.

Gość Nieudaczniksamotny
Mieszkałaś w Piasecznie to do Warki już blisko.

Gość a może Wieliczka
ja się znastanawiam na Wieliczką, znajomi tam sobie wybudowali kilka lat temu dom i mówią że ok, poza tym do Krakowa blisko