Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeyore_

2 kreska po 3h

Polecane posty

Gość eeyore_

nie staram sie o dziecko, zabezpieczam sie, biore tabletki okres spoznia mi sie juz 4 dni zrobilam test negatyw ale po 3h wyszla druga kreska wiem, ze nie sprawdza sie testu po uplywie 15 min ale zaniepokoilam sie czy mam zrobic kolejny test? czy moge uwierzyc testowi ze jest negatywny i czekac dalej na @ czy ktos tak mial i okazalo sie ze byl w ciazy? dziekuje

Gość mnio
test po tym czasie był już nieważny.

Gość sama sobie odpowiedziałaś
test sprawdza sie po 15 minutach i wyrzuca do kosza

Gość abcdefgkobieta
skoro bierzesz tabletki i wiesz, że test po kilkunastu minutach jest nieważny to nie wiem skąd to pytanie... zwłaszcza, ze wcześniej wyszedł Ci negatywny... Nie jesteś w ciązy, a okres może się spóźniać z innego powodu, więc zanim zaczniesz panikować to odczekaj kilka dni i powtórz test, bo jeśli faktycznie zaszłaś (co przy tabletkach rzadko się zdarza, ale jednak jest możliwe) to wówczas test powinien już od razu pokazać choćby cień

Gość sama sobie odpowiedziałaś
test sprawdza sie po 15 minutach i wyrzuca do kosza

Gość też tak maiłam
i okazało się że jednak byłam w ciąży

Gość Kathrinaaa
Mozliwe ze po paru godzinach test "wszedł" w jakąs reakcje,dlatego tak pokazuje.Dla swojego spokoju zrób jeszcze jeden test.

Gość mnio
zacznijmy od tego że przy tabletkach nie ma okresu a krwawienie z odstawienia. ma ono wystąpić w przerwie między opakowaniami.

Dziecko. Najtańszy test w aptece kosztuje ok.5-7 zł. Aż tak ci szkoda, żeby zrobić drugi? Większość testów ma swoją tolerancję wyniku. Jeśli ulotka mówi, że wynik pokazuje się po 15 minutach, to nie powinno Cię obchodzić ile kresek jest po godzinie, bo mogą być nawet 3.

też tak miałam po czym wieczorem wypiłam z koleżanką butelkę wina :O za 2 dni powtórzyłam - bo znalazłam ten test w kieszeni szlafroka z 2 kreskami - i okazało się że jestem w ciąży :D

Gość eeyore_
dziekuje :) nie panikuje po prostu zaniepokoilam sie nie spotkalam sie z czyms takim jeszcze u siebie wiec mysle ' kto pyta - nie bladzi' :) po prostu nie wiedzialam, czy ta druga kreska zawsze sie pojawia po uplywie jakiegos czasu czy czasem czy nigdy to byl pierwszy test jaki robilam :) nigdy wczesniej nie musialam poczekam pare dni i zrobie jeszcze jeden, jezeli nic sie nie pojawi ;)

ja robiłam test kilka dni temu :) bardo chce byc w ciazy :) pojawily sie dwie kreski ale jedna taka cieniutka czy mono wszystko moge miec nadzieje ??

Gość eeyore_
xrozza - pre test

czarna9002 nadzieję trzeba mieć zawsze-szczerze nie wyobrażam sobie zrobić test i doszukiwać się drugiej kreski-albo ona tam jest-wyraźna-albo-za parę dni kupić drugi i zrobić jeszcze raz!

Gość MagdaGdynia ...
druga nawet bladziutka, cienka kreska która pojawiła się do 5 min po zrobieniu testu zwiastuje ciąże :):):)