Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbub

Burza mózgów!! Błagam o pomysły!! Kreatywni i przebojowi, zapraszam!!

Polecane posty

Gość bbub

Słuchajcie kochani, jest hasło: "Kto wierzy, nigdy nie jest sam", w odniesieniu do wiary w Boga oczywiście :) I teraz musimy skojarzyć do tego jakiś obraz na plakat, jakąś sytuację, człowieka, no cokolwiek :) Mam już dwa pomysły ale nie będę o nich pisać, żeby nie blokować Wam weny :P Piszcie co Wam do głowy przyjdzie, proszę :)

Gość to już nie wolno mu
podaj jakiego maila to coś mogę Ci podesłać

Gość bbub
nie podaję tu e-maila, bo za dużo tutaj zboków i spamerów :P Dzięki za podbicie :D

Gość bbub
prosze to moj mejl brudna.analna.marta@wp.pl tylko wiadomosci do 2MB

ja mysle cos jakby rysunek malego dziecka..w srodku taki kwadratowy ludzik z podpisem "ja",ktory trzyma raczki nad glowka. na okolo niego rozchodzac sie jakby promieniami inni wierni-cos na styl pielgrzymki,rzut z gory,pod katem

Gość bbub
Tak szczerze - podoba mi się, oryginalne. Wielkie dzięki, wykorzystam to :)

krag ludzi dookola i wszyscy odrocwni plecami do osoy, ktora na kleczkach, podparta rekoma siedzi na ziemi. Przy tej odobie stoi Jezus i wyciaga reke do tej osoby. Jakies chwytliwe haslo jeszcze np "On Cie nigdy nie opisci" lub "Na Niego zawsze mozesz liczyc"

Gość bbub
Pepi - świetne!!!! Ufff, są tu jeszcze normalni ludzie :) Nie mogę użyć komiksów itp, to ma być raczej poważne :P

Gość może coś takiego
ciemne tło plakatu, typu jesienna szarość, na srodku stoi uśmiechnięty człowiek a za nim stoi Jezus i trzyma go za ramię. wokół nich troche jaśniejsze tło. choć pomysł pepi jest chyba lepszy:) ale ten tez nie jest zły i jest przedewszystkim prosty co jest ważne:)

Gość jaro to
wierzysz nie jesteś sam! po prostu dałbym zdjęcie z żoną :)

Gość bbub
up! :) Ostatni pomysł też niezły :)

a ja bym poprostu narysowala ludzi trzymajacych sie za rece i patrzacych w niebo z usmiechem na twarzy moze dodalabym jakies gesty typu jedna osoba wzdycha, usmiecha sie szeroko gra swiatel tez jest w tym wypadku bardzo wazna to byloby cos dynamicznego, obraz ktory tetnil by zyciem nie rysowalabym Jezusa, bo go nie widac ;) ludzie maja sie domyslic o co chodzi a nie miec wszystko podane na tacy ;)