Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba???:(

mam 164 wzrostu i ważę 62 kg :(

Polecane posty

dziękuję Wam teraz to już faktycznie wiem, że powinnam patrzeć na to czy czuję się ze sobą dobrze i pieprzyć zdanie innych.. muszę tylko brzuszek zgubić i tyle, myślę że wtedy będzie dobrze.

aha i tak na marginesie do tej dziewczyny, która mi napisała że wyglądam jak chłop... moim zdaniem jak chłop wyglądają dziewczyny, które są jak wieszaki na ubrania i wszystko na nich wisi.. nie pisząc już o piersiach czy tyłku, których najprawdopodobniej nie ma..

Gość takie tam duperele nic więcej
brawo, gruba :D

tak, najpierw piszesz że wcześniej czułaś się lepiej, a teraz zachwalasz kobiece kształty :d hahaha, pocieszaj się, pocieszaj

Gość 8-10 kg w dol u ciebie
Incvita to ze ci rodzice zniszczyli samoocene i upokarzali przez cale zycie przed wszystkimi co niejednkokrotnie o tym pisalas to nie znaczy ze masz teraz dopierdalac autorce swoje zlosliwosci i wyladowywac jakie paranoiczne frustracje z racji wlasnej zanizonej samooceny prze dziecinstwo jakie mialas :o :o

"niejednkokrotnie o tym pisalas" tylko raz o tym pisałam :O A tamto nie ma nic wspólnego z fizycznością, nie wiem dlaczego Ci się skojarzyło. :)

nie zauważyłam zachwalania kobiecych kształtów przeze mnie:o napisałam, że się teraz dobrze czuję ze sobą, nie robi mi się ciągle słabo itp.. chociaż mi takie jak Ty dowalają czasami. A wcześniej się czułam dobrze , bo byłam taka jak te chudzielce i nie musiałam się martwić, że ktoś mi dupę obrabia :o widzę logiczne myślenie nie jest Twoją mocną stroną.

nie zauważyłam zachwalania kobiecych kształtów przeze mnie:o napisałam, że się teraz dobrze czuję ze sobą, nie robi mi się ciągle słabo itp.. chociaż mi takie jak Ty dowalają czasami. A wcześniej się czułam dobrze , bo byłam taka jak te chudzielce i nie musiałam się martwić, że ktoś mi dupę obrabia :o widzę logiczne myślenie nie jest Twoją mocną stroną.

Gość ammmmmmmmmmmm
Ja mam 156 cm i waze 55 kg-wygladam fajnie, mam ksztalty kobiece. Kiedys wazylam 42-45 i wygladalam jak anorektyczka, ciuchow na siebie znalezc nigdzie nie moglam, no jedynie w sklepach dzieciecych... Teraz dopiero wygladam zdrowo.

Gość komiks
DO AUTORKI moja droachudniecie powinno być mądre radzę odstawić makaron ziemniaki biale pieczywo zupelnie odstwiac cukry mozesz jesc suszone owoce lub batony czekoladowe dla sportowcow:) jesc 5 malych posiklow o stalych porach duzo pic wody no i cwiczenia 5 razy w tydoniu ktos tu pisal BLAD!!!!jak ma sie miesien zregenerowac? 3 -4 razy w tygodniu po 2 h wystarczy i nie silownia odradzam trzeba wiedziec jak cwiczyc zeby nie nabrac masy a tego nie chcecie polecam fitness ABT TBC fat burnig step , step , magic bar interwaly hilo do tego kupic L- karnityne dla sportowcow therm line II i do dziela uwaga na fitnesie wykonujcie cwiczenia dokladnie mniej a dokladnie i sluchajcie uwag instruktora :))))))

Gość komiks
gruba możesz dużo ćwiczeń robić w domu ale żle tchnicznie i to nie bedzie dawalo efektow dlatego smigaj do klubu moze w twoim jest umba? fajna zabawa a sie pali kalorie dobry trening to tmt maksymalne spalanie od wolnych do maksymalnie szybkich cwiczen ale to juz wysoki poziom

Gość jnb
Mozna cwiczyc codziennie na silowni. Kazdego dnia inna grupa miesni plus aeroby. Chyba ze interwaly to wtedy najczesciej co 2 dni. Ale zgadzam sie, lepszy fitness, zreszta w grupie razniej. Albo bieganie.

Gość krusowa
Durne cipy...

Gość komiks
ale ona musi wysmuklic cale cialo jak bedzie chudla musi cwiczyc sama dieta nic nie da i nie glodzic sie bo to najwielsza glupota swiata najwazniejsze to zmienic naywki zywieniowe czasem zjesc cos tuczącego 1 w tygodniu ale caly czas cwiczyc nawet jak osiagniecie wymarzoną wage

Gość fgdfgdfg
Do autorki, ja przytyłam 6 kg (z 62 na 68kg przy 168cm) i również mieszczę się w te same ciuchy, tyle że wcześniej były na mnie w sam raz a teraz są trochę opięte (zrobiły mi się boczki :/) Heh tak to jest jak się ma prace w biurze i nie ćwiczy od 3 miesięcy a je to co zawsze :( No ale lato idzie i mam nadzieję, że uda mi się wrócić do dawnej wagi a Tobie zyskać super pewność siebie :)

Gość jnb
Komiks, skad Ty masz taka wiedze? Interesujesz sie hobbystycznie czy zawodowo?

Gość gość
Boże ile wy macie lat? Masakra

Gość gość
Przecież to jest waga w normie dla dorosłej kobiety.

Gość gość
"a przy zwroscie 162 wazylam 53,5,w tamtym roku w maju, aktualna moja waga to 42,5" 162 i 42 kg proszę oto twoje BMI: Wyliczone BMI: 16.00 - oznacza wychudzenie (spowodowane zwykle przez ciężką chorobę lub anoreksję Powinnaś sie skontaktować ze spacjalistą w zakresie zaburzenia odżywniania, masz jak wiada c prblemy. Nie uwdzielaj się wieć w watkach o odchudzaniu, bo brzmisz jak alkoholik w watku o trzeźwości.

Gość gość
"sorry bardzo ale to nie jest waga wedle mojego widzimisie tylko z racji mojego zawodu i profesji musze taka miec, to mi zostalo narzucone i w tym wyboru nie mialam " A gdzie pracujesz , w obozie koncentracyjnym jako żywa przestroga, czy moze jako statystka w rekalmie leków na anoreksję? Przecież masz BMI wskazujące zaburzenia w odżywniaiu w tym anoreksję.Nie udzieja się na tym wątku, bo brzmisz jak czyny alkoholik twierdzący że jest abstynentem.

Gość gość
Macie nasrane w tych głowach najlepiej wygladajcie jak szkapiory traktujcie sie jak kobiety a nie dziewczynki 15 letnie ja mam 164 waze 64.5 i jestem szczupla nogi szczupłe mam ciezkie kosci a wage 52 kg to nosza wisielce jak mozna sie tak dopuscic teraz na waszym zdrowiu to nie wyjdzie poczekajcie az przekroczycie 40 w wieku 50 lat ostoporoza kosci jak moja babcia blade sine tylko solarium was trzyma a facet musi miec za co zlapac a nie lapac deske do prasowania nie liczy sie co na zewnatrz tylko co w srodku ja nie moge zal mi dziewczynki was macie takie adhd pisząc o tych waszych figurach zal mi was ;)

Gość gość
Ja mam 165 i teraz tez ważę 62kg i każdy mi teraz mówi ze fajnie i dobrze wyglądam niż jak ważyłam 52-55 kg.Ale nie mam zwisow bo ćwiczę

Gość gość
Nic nie gub zostaw go

też czasem tyl ważę, a czasm 55. czas odstawić drożdżówki i wskoczyć na rower;) to chyba nic strasznego. przynajmniej masz większe cycki.

Gość gość
Jestem po operacji tarczycy,było podejrzenie nowotworu ale okazało się ok.Wpadlam w niedoczynnosc pooperacyjna i tak mi doszło do tych 62kg,zawsze starałam się dobrze odżywiać,nie powiem ze słodycze tez zjem ale nie codziennie i jak już to w małej ilości,pije dużo wody,herbaty ziołowe bez cukru,chodzę na siłownie ale waga stoi,ale skoro każdy mówi ze fajnie wyglądam to spoko,nie czuje się tak źle z tymi dodatkowymi kg i fakt teraz przynajmniej mam pierś :-)