Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczonadziewczynka

dzisiejsi faceci to doopy!:O

Polecane posty

Gość zazdroszcze......
:( nas nie stać na nic, musiałam ze studiów zrezygnować...

Gość Baron Justin de Vcipeval
no i wydalo sie, ze fantazjujesz... jak jest ze swoja stara 25 lat to ona ma teraz minimum 43. zadna kobieta w tym wieku nie jest ladna i na 100% nie wyglada lepiej niz dwudziestka. kasa tu nic nie pomoze. sama sie zestarzejesz to zobaczysz.

Gość OdpalamzKlamki
saszka gruszin z odessy dla ciebie młody jurny kasy jak lodu może troche nerwowy - jednej dziwce co mu nie chciała loda robić łeb młotkiem rozje­bał ale tak jest czuły i potrafi dogodzić ma sporo w portfelu posiada połowę udziałów w porcie w odessie może się z nim dogadaj (zna troche angielski i polski!)

a ty ile masz lat pusta lalo? masz jakies rodzenstwo?

a zdziwilbys sie, wyglada swietnie, szczupla, zawsze dobrze ubrana, sport uprawia codziennie i nie wpierdala tlustych rzeczy, zadnego solarium, ciezkich kosmetykow, delikatny makijaz, dobre geny - mozna? mozna

jestes rozpieszczona niedoznalaz jeszcze biedy nie znasz realiow zycia bo wszystko wg ciebie powinno byc na wysokim poziomie nie potrafisz byc obiektywna nie masz pojecia jak osiagnac sukces liczysz ze jak wyjedziesz do niemiec nagle staniesz sie bogata?? siedze juz 2 lata.i wiele takich jak ty przyjezdza i mysli ze zarobi 2 tys eurooo i wielcy.zdziwieni jedyna opcja jak sama sie.przekonasz rozpieszczona dziewczynko jak zycie da ci w.kosc.jak.rodzicow.zabraknie jak bedziesz zapierdalal by.miec co zjesc poczytyaj nieudaczniczko co.sie dzieje w.kraju ze unia.sie rozpada itd chyba ze znajdziesz.jakiegos.bogatego bo myslenie i nieudolonosc sporawdzi do tego albo.sprzedaj sie do.jakiegos.szejka.to.wtedy bedziesz rozpieszczana na.wieki.wiekow

mam rodzenstwo i jestem mloda, wystarczy? wiecej nie powiem, bo mnie ktos rozpozna :O

nie, nie mozna. takiej jeszcze nie spotkalem a duzo sie poruszam po swiacie i to nie wsrod klientow biedrony :-)

mam rodzenstwo i jestem mloda, wystarczy? wiecej nie powiem, bo mnie ktos rozpozna :O saszka nie musi znac polskiego ani ang, ucze sie rosyjskiego bo to przyszlosc w biznesie nie zaden ang :O

baron cos tam, to bys sie zdziwil niestety :) dobre geny to podstawa, dzisiejsze diety mlodych kobiet, tapety na ryju i solarium 5 dni w tygodniu doprowadza ich twarze do ruiny :O nie napisalam ze wyglada lepiej niz wszystkie dwudziestki, ale na pewno lepiej od wielu :O

Anioł Stróż nie zaznam biedy, to niemozliwe :O tata na to nie pozwoli :O

Gość Fanasiaavero
Z doswiadczenia wiem ze takie pierdoly opisuja zwykle przeciwienstwa czyli gruba dziewczyna z nudow dla rozkrecenia tematu wyobraza sobie czego to ona nie zrobi i czego to ona miec nie bedzie a przed jej monitorem jest gruba dziewczyna z patologicznej rodziny nie wiedzaca co ze soba zrobic przykre to ale prawdziwe:)

Gość OdpalamzKlamki
jak Saszka nawiedzi nasz BAR to mu powiem że jesteś chętna lubi takie brać na ostro... w Wolicy jednej kiedyś trzy zęby wybił sygnetem bo go zdenerwowała a jest nerwowy...

Gość Fanasiaavero
a Twojego taty tez moze kiedys zabraknac i zostaniesz na lodzie hahhaaha:D:D nie dosc ze gruba to glupia i brzydka zal mi Cie dziecko napewno jestes z podstawowoki:D

Fanasiaavero - z wlasnego doswiadczenia?:) zdziwilabys sie, ale ok, widze ze na kafe wieksza patologia niz myslalam, bo dla was 2000/msc to szczyt mozliwosci :O

tu sie zgodze solarium + tapeta na ryju o 20ki = paskudna skora jak o 40ki niestety: brak solarium i tapety + dobre geny + kosztowne zabiego u 40ki = ta sama paskudana skora jak o 40ki z biologia nie wygrasz

Fanasiaavero a Twojego taty tez moze kiedys zabraknac i zostaniesz na lodzie hahhaaha nie dosc ze gruba to glupia i brzydka zal mi Cie dziecko napewno jestes z podstawowoki to w koncu mi wierzysz czy nie, zdecyduj sie :) baron ty zycia nie znasz idioto :D masz malego?

Gość Krejzolek:)
dziewczynko daj fotke zobaczymy jaka ladna jestes a i daj fotke mamy bo ma 40 lat a wyglada jak osiemnastka:D

no to saszka odpada, facet ma mnie rowniez szanowac :O

Gość Fanasiaavero
ja poradze sobie w takiej chwili bo jestem gotowa do pracy nie smierdze leniem tak jak Ty jesli jestes taka zayebista to daj zdjecie a jak nie to wypyertalaj:D

akurat znam je lepiej niz ty. a co do wielkosci mojego czlonka to nie pamietam zadnych negatywnych sygnalow od ktorejkolwiek z moich rozlicznych partnerek

gdzie ja napisalam ze jak 18?:O i nie dam fotki, matole :O jestem inteligentna :) jestem nie tylko ladna, ale bardzo ladna, zaryzykowalabym stwierdzenie sliczna, mam klasyczna urode :)

Gość Fanasiaavero
pieknie mowisz szkoda ze klamiesz:D:D ale dopielas swego ciagniesz temat ciagniesz cel osiagniety^^

Baron Justin de Vcipeval akurat znam je lepiej niz ty. a co do wielkosci mojego czlonka to nie pamietam zadnych negatywnych sygnalow od ktorejkolwiek z moich rozlicznych partnerek czyli jestes kurwiarzem :( ha, kobiety znam lepiej niz facetow, jestem biseksualna :O i jak nie znajde zadnego idioty, to znajde idiotke, lesbijki sa zazwyczaj dobrze sytuowane i wyksztalcone :O

Gość Fanasiaavero
pieknie mowisz szkoda ze klamiesz:D:D ale dopielas swego ciagniesz temat ciagniesz cel osiagniety^^

Gość OdpalamzKlamki
on szanuje aż za bardzo sam wymaga lojalnosci bezwzględnej bałabyś sie mu w oczy patrzeć i cienko z tobą jakbyś się puściła najmniejsza kara to agencja w Kijowie... sama byś o śmierć prosiła

Baron Justin de Vcipeval akurat znam je lepiej niz ty. a co do wielkosci mojego czlonka to nie pamietam zadnych negatywnych sygnalow od ktorejkolwiek z moich rozlicznych partnerek czyli jestes kurwiarzem :( ha, kobiety znam lepiej niz facetow, jestem biseksualna :O i jak nie znajde zadnego idioty, to znajde idiotke, lesbijki sa zazwyczaj dobrze sytuowane i wyksztalcone :O

Gość Fanasiaavero
klasyczna urode buahaha padlam i klasycznie zostaneisz sama :D bo dla takich debilek niema miejsca na tym swiecie:D

Gość Krejzolek:)
pisalas ze wyglada lepiej od 20 latek:p jestes taka ladna taka inteligetna ze faceta nie znajdziesz:D a nie czekaj masz bogatego tatusia to napewno znajdziesz chlopaka oczywiscie jak sie dowie ze jestes bogata:p dobra czytac juz mi sie nie chce tego co piszesz jestes jakas malo normalna:p

Fanasiaavero pieknie mowisz szkoda ze klamiesz ale dopielas swego ciagniesz temat ciagniesz cel osiagniety^^ wiem ze zazdroscisz ale coz ja na to poradze, trzeba miec troche szczescia w zyciu :)