Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczonadziewczynka

dzisiejsi faceci to doopy!:O

Polecane posty

nie jestesmy z zadnego pruszkowa i z zadnej warszawy :O

Gość vvvuu
Tata w robocie a Ty pokazujesz cip.e na kamerkach i zbierasz żetony jak chomik .

Gość kit kat breake
niech ci piz da ciężką będzie.Obyś z tą arogancją i zarozumialstwem spadła na dno, głupia ci po.Nikomu tak nie życzyłem, póki cie nie przeczytałem.Empatia dla ciebie to słowo z Chin

tez jestem dziewica bo byle komu nie dam, nie spotkalam jeszcze takiego co by na mnie zaslugiwal :O i mnie minimalna kasa na pewno nie zadowoli a nie pochodze z bogatego domu tylko z przecietnego polskiego domu :O

Gość kit kat breake
gdybym miał taką wyrodną córkę, darłbym z niej skórę i lał patrząc czy równo puchnie.Chleb a zamiast wody łzy byś łykała i jadła wieśniaro

Gość Krejzolek:)
ty mnie obrazilas!!! ja ciota? no dobra zarabiam 1300 miesiecznie ale mam duzy dom podworko mam w domu mala silownie jakos wygladam i zapewne dal bym takiemu bogaczowi w morde. ciota to taki facet ktory dupy nie potrafi obronic przed "zlymi ludzmi". a kobiety to nie cioty? prawdziwa dziewczyna kobieta to ma byc modelka! zarabiac na sesjach zdjeciowych kilka tysiakow i ma byc bardzo ladna no modelki zawsze sa ladne:p ty taka nie jestes to tez jestes ciota! w dupie sie poprzewracalo!

nie ma takiej opcji, nie spadne, tata na to nie pozwoli :O jakbyscie nie szli wszyscy na latwizne to tez moglibyscie sobie pozwolic na dostatnie zycie :O

Gość Baron Justin de Vcipeval
a tamta moja byla corka wlasciciela fabryki (nie w polsce). i tak zostala wydymana i dobrze jej tak. wartosc czlowieka jest dana tym co sam moze zarobic. to co dostal od innych w ogole sie nie liczy.

Gość kit kat breake
wiem!!!!!! ta piz dka to córka księdza!!!:D Tylko oni mają takie akcje i dzieci:P

krejzolek nie dalbys mojemu tacie w morde a nawet jakbys dal to musialby Cie zabic :) nie sila fizyczna sie liczy a honor :O w mlodosci postawil sie bandzie ciapatych bo im sie cos nie spodobalo :O i zginalby ale by sie nie dal obrazic :O

jestem rowniez ladna i inteligentna :)

Gość vvvuu
Wziąłby ją taki w obroty z kutasem jak hebel to by tu księżniczka inaczej chrąkała

to sie skonczy tak: albo nie zwiazesz sie z zadnym facetem bo zaden nie bedzie taki jebniety jak twoj stary zeby cie oplacac albo zakochasz sie w jakims golodupcu a ten cie wyrucholi i rzuci jak szmate albo poznasz goscia jak jak: bogatego, ktory jak wyzej z toba zrobi

moj tata wszystko sam zdobyl ciezka praca, fizyczna takze, ale doszedl do tego, ze fizycznie juz pracowac nie musi, fizyczna robote za niego odpierdalaja a jak odpierdalaja dobrze to maja z tego kase

jak sie nie zwiaze z facetem, to z kobieta, jestem biseksualna :)

ta masz starego bohatera wojennego:D haha w szkole postawil sie dzieciakom i wielki superman sie zanlazl:D jestes bardzo inteligetna:D

nie w zadnej szkole :O ciapaci w szkole 30 lat temu?:O jebnij sie w mozg :O

w zadnej Polsce, na poczatku pracowal w niemczech, duzo wtedy tam wyjezdzalo i od razu zyskal tam szacunek wsrod niemcow :O 30 LAT TEMU!!! jak polaczki nawet dzis nie umieja zyskac :O

Gość autorka to troll
do tego głupi - na necie i w realu pewnie też - więc po kiego kija nakręcacie jej temat?:D

a temu tatusiowi to przydalo by sie dac w morde tylko za to ze zrobil cos takiego jak ciebie:D

Gość kit kat breake
podstawimy ja ogierowi czystej krwi arabskiej:D Bedzie miala szlachetny i cenny 1 raz z koniem za 100tysi doców:P

pewnie jakis sbek stary

moj tata jest: zaradny, uczciwy (no prawie), bardzo pewny siebie, uparty, honorowy, inteligentny, umiejacy sie ustawic w zyciu. a ja na tym zyskuje, bo jestem jego coreczka

Gość OdpalamzKlamki
twój stary ma sklep z rybami w Krosniewicach i sortownie ogórków w Kutnie! znam cię szmato! jesteś gruba a twój ojciec lubi wypić. pozatym wszyscy wiedzą, że miał wyrok za molestowanie córki a ty nie masz siostry tylko brata Damiana co jest upośledzny! już kiedyś tu pisałaś jakieś farmazony! pamietam!!!!

to co pisze to prawda, no chyba nie pisze ze mam prywatny odrzutowiec i wyspe na wlasnosc?:O tak trudno uwierzyc w to co napisalam?:O nie jest sbekiem i wpierdolic mu bys nie dal rady :O

to jest ciekawy temat znalem kiedys corke lekarza w miescie m. nie chciala zadnego faceta, tylko wciaz gadala o ojcu potem przy wodeczce (a raczej po morzu wodki) przyznala mi sie, ze marszczy staremu rysia a on jej daje prezenty i jej taki uklad ospowiada i w zyciu nie chce tego zmienic byla ladna, inteligentna i super unrana

odpalamzklamki nie zgadles :O nic sie nie zgadza :O

jestes poyebany :O nic z tata nie robie, jest z moja mama juz 25 lat i ona wciaz jest zadbana i ladna bo ma na to kase, wyglada lepiej niz niejedna dwudziestka :O i wciaz ma duze powodzenie, ale kase ktora zarabia, wydaje na dbanie o siebie, bo dom utrzymuje tata :Oale facet ma byc taki jak on! i miec kase zeby mnie utrzymac, koniec kropka