Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczonadziewczynka

dzisiejsi faceci to doopy!:O

Polecane posty

:O ja nie wiem jak mozna byc facetem i zarabiac 2000-3000 zl /msc. co to teraz jest za pensja?! jestem przyzwyczajona do zycia na wyzszym poziomie, nie mowie tu o milionach ale o normalnym, dostatnim zyciu. byly czasy kiedy tata tylko mi byl w stanie zapewnic oboz jezykowy za granica za 10 000 zl, byly czasy kiedy spedzalismy wakacje tylko w grecji czy w egipcie, ale zawsze zylismy na jako takim poziomie, nigdy o pieniadze sie martwic nie musialam :O mezczyzni zarabiajacy mniej niz 6000/msc to dla mnie cioty [cześć]

Gość gtghyuj
daj wiecej to ebda wiecej zarabiali ciemnoto. Wieli ejst jeszcze takich co to zarabiaja ok 1000

Gość Kloc5555
Rozpuszczona dziewucha.

Gość OdpalamzKlamki
ty pewnie w burdelu robisz to zarabiasz nawet więcej jak 6tyś/miesiąc

Gość marcinek444
To sobie szukaj obcokrajowca co zarabia 6000 zł w przeliczeniu z euro na miesiąc...

dlaczego prowo?:O tata ciezko pracuje cale dnie i sa tego efekty :O 1000 zl/msc? nie wyobrazam sobie tego po prostu, 1500 zl/msc szlo tylko na moje studia! a jeszcze moglam sobie odlozyc 400 zl/msc na fajki!

tak, mam zamiar wyjechac do niemiec bo tu nie znajde nikogo kto zapewni mi taki poziom zycia jak tata mi zapewnial :O a przeciez jestesmy normalna polska rodzina, nie jestesmy milionerami :O

Gość kit kat breake
tata płaci zza to,ze cie nie wychował suko!:P Spadniesz na ziemie i potłuczesz dupsko jak ci to gwarantuję smarkulo,pijawko własnego ojca.Nie znasz wartości pieniądza i gów no umiesz. Szmat nie znosze

nie sadze, nawet jak nie znajde odpowiedniego faceta ktory mnie utrzyma na poziomie, tata mi zawsze pomoze i odziedzicze po nim firme boleje nad ludzmi ktorzy zarabiaja te 2 czy nawet 3 tys zl, i za to musza utrzymac rodzine , nie wyobrazam sobie tego, przeciez tak sie nie da zyc

a gdzie ja napisalam ze za darmo?! tata pracuje ciezko, nie poszedl na latwizne i nie pracuje na budowie albo jako kierowca taxi czy autobusu tylko zalozyl firme co wiaze sie ze stresem 24/7 i ogromna praca ale dzieki temu utrzymuje swoja rodzine na poziomie i nigdy nie odczulam zeby mi czegos brakowalo i uwazam ze tak wyglada przecietna polska rodzina, rodziny majace 2, 3 kola na msc to patologia

Gość Baron Justin de Vcipeval
ja zarabiam znacznie wiecej niz te twoje marne 6000 zl ale mam podstawowa zasade: zarabiam na siebie. dlaczego ktos ma ci dawac kase? maz cipe na wage zlota czy jak? chcesz miec zycie na poziomie to rob jak moja partnerka: zostan ekspertka w jakiejs uzytecznej dziedzinie i zarabiaj duzo sama.

Gość OdpalamzKlamki
tata prowadzi burdel w pruszkowie?

jej tata to totalny losiu i zlamas. wychowuje kurwe w domu.

Gość xsaxsaxasxasx
doopa to ty jesteś, do tego pusta jejej

Gość kit kat breake
Patologii w kraju dostatek.Kazdy powinien zarabiac godziwie ale autorka nadaje sie do psychiatryka

nie prowadzi burdelu w zadnym pruszkowie, prowadzi 2 biznesy, jak jeden gorzej idzie, to jest jeszcze drugi, wymaga to mnostwo pracy i sily charakteru i taki jest moj tata cieniasy:O

Gość czarna rzepa12345
Ciekawa jestem ile zarabiają pracownicy u twojego tatusia? Wszyscy mają po 6000?

a losie i cieniasy to pracuja dla niego :O chociaz on do kazdego ma szacunek bo z niejednego pieca chleb jadl i nie pochwala mojej filozofii :O masz racje, 6 tys to malo, ale od tej kwoty zaczyna sie facet

jak sa bardzo dobrymi fachowcami to mogliby i tyle wyciagnac ale bardzo trudno znalezc teraz prawdziwego fachowca, jak juz pisalam faceci to cioty :O

i taki wlasnie on jest: zarzyna sie zebyscie mogly go z kasy obrabiac. jelen i tyle. wkrotce pierdolnie w kalendarz. znam mase takich przypadkow. np. jeden kolo 50ki wreszcie przejrzal na oczy i wyp... z domu zone i 2 corki (mialy kolo 30ki a nie chcialo im sie pracowac). inny koles wlasnie wykitowal z przepracowania: na lozku szpitalnym kitowal a jeszcze zarabial bo stara z corka kase z niego ciagly. trzeci obecnie jest dymany na ciezka forse - albo sie ocknie albo kipnie. czwarty mial taka zone. wyjechal w chuj do usa i ja zostawil. jej ojciec musial zaczac pracowac na emeryturze zeby glupia 40letnia cipe corke utrzymywac. kopsnal w kalendarz i poszla pod most.

nie chce mi sie czytac tamtych wywdoów ale widze ze dzisiajsi faceci sa zle pod wzgledem arobków? to ja sie nie zgodze, kazdy ma to na co zapracuje, a nie to na co pracuje ktos inny wiec masz pecha w zyciu ze sama nie jestes w stanie sie utrzymac

a po co mam byc ekspertka jak tata powiedzial ze on mnie nauczy wszystkiego i na wstepie da prace za 3 tys, bez wyksztalcenia?:O to grosze, ale bede to mogla wydac tylko na moje zachcianki, bo o dom i jedzenie i inne duperele nie musze sie martwic a firma i tak bedzie moja

Gość OdpalamzKlamki
ma lokal w pruszkowie a drugi w wołominie? a na nowogrodzkiej w wawie to kto boss? nie tata? a ciebie tam nie ma czasem z dziewczętami na kanapie w oczekiwaniu na klienta....

dodam jeszcze, ze mialem kiedys taka panne z bogatego domu. leniwa i o wielkich oczekiwaniach. wydajac minimalnie forse wyruchalem ja na dziesiata strone (byla dziewica kiedy sie poznalismy) i rzucilem.

Gość typek z pod monopola
ciekawy temat:D

nie jelen tylko mnie kocha i robi to co lubi w zyciu, zawsze to powtarza, nie umialby siedziec na dupie od 16 w domu, jego praca to jego hobby :O mam mozliwosci sie sama utrzymywac ale nie mam na razie takiej potrzeby :O