Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita.dfg

Nikt mnie nie lubi,a mnie to wcale nie rusza..jakie jest wasze zdanie?

Polecane posty

Gość lolita.dfg

Kiedyś wszystkim sie przejmowałam,płaszczyłam sie przed każdym żeby tylko mieć znajomych..dzisiaj moge stwierdzić,ze zachorowałam chyba na jakaś znieczulice,bo jestem strasznie wredna,przez co wiekszosc mnie nie lubi..no i stwierdziałam,ze mnie to w ogole nie rusza.. zaczynam sie zastanawiac,czy nie zaczyna byc ze mna coraz gorzej... jakie macie zdanie na ten temat? powinnam sie troche zastanowic nad soba, czy raczej uwazacie,ze to jest dowód na to,ze wyhartowałam swoją psychikę i z wrażliwej dziewczynki, stałam się twardą babką...?

Gość lolita.dfg
nikt nie doradzi?

Gość ejże
Jeżeli nie krzywdzisz swoją postawą innych i dobrze się czujesz bez potrzeby akceptacji, to wszystko jest ok.

Gość Chłop pańszczyźany z Suchowoli
ni bodź wrydna jaok kto zno swoje miejsce nie trzo go po gitoch kopac kuń żeś ty czy cóś?

Gość OdpalamzKlamki
mnie też to nie obchodzi. nie rusza nawet! :-)

Gość Sociopathic boyfriend
...jezeli to jest Twoje prawdziwe Ja I przy tym nie ''depczesz'' slabszych, dobrze sie czujesz w takiej ''roli'', to nie ma w tym nic niepokojacego.

Gość lolita.dfg
no właśnie napisałam,ze przez te wszystkie lata,przez które byłam nikim,stałam sie bardzo wredna,jestem chamska dla ludzi..przez co oni mnie nie lubią...a mnie to właśnie nie rusza..w tym problem..

Gość ejże
No to chyba popadłaś z jednej skrajnosci w drugą. Można być sobą jednocześnie nie raniąc innych. Poczytaj sobie o asertywności.