Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boski Piotr

Postanowiłem znaleźć tu żonę

Polecane posty

Gość boski Piotr
Nie jestem wspaniały, bez szaleństw, kobietki;) O castingu nie ma mowy, to nie w moim stylu. Widzę to tak. Rozmowa na priv, telefon, spotkanie, jeśli jest miło kolejne itd. Jeśli nie, to kulturalnie mówimy sobie cześć i tyle...Wtedy ewentualnie kolejna.

Gość boski Piotr
Tak, od 5 miesięcy znów w PL

Gość boski Piotr
revolver a Ciebie już jakaś upolowała?

Gość boski Piotr
Przez 1,5 lat Niemcy, potem prawie 3 Francja

Gość boski Piotr
bibizzoo a Ty opowiesz coś o sobie? Ile masz lat? Może o swojej bujnej przeszłości, albo jak widzisz swoją przyszłość? Szukasz kogoś? Jakie masz wymagania względem partnera?

ja nie mam bujnej przeszłości! nuda. studia, studium, 7 lat pracy. Nudny związek, perspektywy też nudne- podyplomówkę wypadałoby zrobić. A partner? Chcę zeby był przystojny, mądry i tolerancyjny. Ale tacy faceci nie istnieją...

Gość weźta sie stuknijta
chłopie...gdzieś ty tu wlazł między wrony?:D Liczysz na cud? Ja nie liczyłem i dlatego wychodzi.Tu są cwaniary kute na 4 racice.Mało z siebie lub wcale a od faceta cała litania do spełnienia.Masz tyle miejsc a lądujesz tu z takim targetem więc jesteś jednak cienki

Gość weźta sie stuknijta
chłopie...gdzieś ty tu wlazł między wrony?:D Liczysz na cud? Ja nie liczyłem i dlatego wychodzi.Tu są cwaniary kute na 4 racice.Mało z siebie lub wcale a od faceta cała litania do spełnienia.Masz tyle miejsc a lądujesz tu z takim targetem więc jesteś jednak cienki

tyle ptaków... może znajdzie się jakiś gołąbek pokoju i wyjaśni pewne sprawy Panu weźta się stuknijta... przecież to tylko rozmowa!

"Ale tacy faceci nie istnieją" istnieją istnieją tylko trzeba czekać z cierpliwością

A ja chciałabym mieć inteligentnego, normalnego, starszego męża. Czy za dużo wymagam? Hm... chichot losu, że jest inaczej. Nawet sama nie wiem po co się tu udzielam. Może z samotności...

Gość weźta sie stuknijta
Kamikadze...za mało anioła masz:D Pracuj Wrony i sępy.Udzielać sie moze kazdy na dowolnym temacie.Komentuje i pisze do gościa a nie do was (poza tym postem), więc milczeć wydry:P