Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boski Piotr

Postanowiłem znaleźć tu żonę

Polecane posty

Gość 36........
Weźta coraz lepszy.........ale oszołom :)

Gość weźta sie stuknijta
Jezu...Płaczę ze śmiechu:D Zaczynam was lubić i to nie wiem dlaczego...Może za kury i Pana?:)

Gość 36........
Trzeba szybko uciekać:)

Gość weźta sie stuknijta
Spoko.Dawno się tak nie ubawiłem.Dziękuję za uwagę.Było miło.Wasze odpisy mieściły się w granicach dobrego humoru.Kolejny rozdział do mojej książki o kafe napisałyście jepiej niz przewidywałem:)

Gość weźta sie stuknijta
w kwestii rosołu, to lepszy jest z indyka

Gość masz na imię justine
Witam:) To i ja się wypowiem i z góry uprzedzam, ze nie zwazam na docinki, obelgi czy inne wygibasy obecnych tu nudzących się:) mam 37 lat, a więc nieco więcej niz oczekuje Piotr, jednakowoz nie czuję się w niczym gorsza od 35latki, wręcz przeciwnie:)Nie wiem, kiedy ten czas minął i dlaczego tak szybko, metryka nie kłamie, ale jesli dusza jest młoda, to będzie zawsze, niezaleznie od kalendarza.Moja młoda jest.Byłam w kilku związkach, dziewicą dawno nie jestem, wręcz przeciwnie;):)Ale tak sie potoczyło, ze z nikim nie związałam sie formalnie.Nigdy nie odczuwałam pracia na slub.Skonczyłam studia, pracuję, mam mieszkanko, jestem niezalezna i z całą pewnoscią nie bogata, ale na moje potrzeby mi wystarcza.Nie oczekuję równiez bogacza, a ni sponsora, bo kieruję się w zyciu innymi wartosciami niz posiadanie dóbr materialnych.Kocham muzykę, gram trochę, spiewam, kiedys skonczyłam szkołę muzyczną, ta miłosc pozostała.Uwielbiam polskie kino, lubię ksiązki i rpzmowy z ludzmi.Mam wielkie poczucie humoru i tego tez szukam u ludzi:)Wierzę w wartosci chrzescijanskie, rodzinne,dobro i wiernosc, ale zaslepioną fanatyczką niczego i nikogo nie jestem(no, moze poza kilkoma muzykami i literatami:)) Jestem od roku sama. Chciałabym się związac z kims na dobre i złe.Z kims inteligentnym, odpowiedzialnym ciepłym, dobrym, wesołym i wiernym, kto ma swoje pasje, nie uwiesza sie na partnerze i nie siedzi cały dzien przed tv:) mój mail-niebieska36@op.pl To jedyny mój mail tutaj-uprzedzając ew.podszywy:) Nie ukrywam, ze z powodu mojej osobowosci chętnie związałabym sie z kims troszkę młodszym ode mnie, maksymalnie myslę 5 lat:) Pozdrawiam:)

niektórzy podchodzą zbyt serio, tu raczej koncentrujemy się na wywarach z kury i tym podobnym, szkoda robić sobie nadzieję na coś innego niż rosół