Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avanthasia.

Co robic dalej?

Polecane posty

Gość Avanthasia.

Hej. Mam w pracy kolege, ktorego polubilam. Jest meski, szarmancki, ma niesamowite poczucie humoru, dogadujemy sie... Chcialam zaprosic go na piwo, ale cos mu wypadlo i grzecznie odmowil. Pozniej mial urodziny, nie moglam wypic za jego zdrowie bo przyjechalam samochodem do pracy. Po kilku dniach rzucilam mimochodem, ze musimy sie umowic i wypic jego zdrowie. Usmiechnal sie i rzekl, ze trzeba nadrobic zalegosci. I od tej pory cisza. Co ja mam zrobic w tej sytuacji? Zaprosic go oficjalnie na to piwo, czy poczekac az sam sie upomni, ewentaulnie zaproponuje cos od siebie? Nie chce sie narzucac. Doradzcie cos, prosze.

Gość lopae
zrób pierogi :classic_cool:

Gość boski Piotr
zrób mu loda faceci to lubią ;)

Gość niestety widocznie
nie jest zainteresowany i wysyla ci sygnaly. a to cos mu wypadlo a to cisza. nie jest zainteresowany chyba ze po czyms wnosisz ze jest. wysylal ci jakies sygnaly?

Gość smutnaprawdadziewczyno
chyba widać, że jakoś się kolega nie garnie do tego by się z Tobą spotkać.. jakby mu zależało to by się upomniał, a jak mu powiewa... ;)

Gość Avanthasia.
W pracy lubi podejsc do mnie i objac, szepnac na ucho jakis zart. Ale tylko wtedy, gdy nikt nie patrzy. Gdy wyjezdzamy razem w sprawach sluzbowych zabiega o moja uwage, patrzy mi gleboko w oczy. Naprawde inteligentny facet, rzadko sie takich teraz spotyka. Do tego strasznie mnie pociaga.

Gość Avanthasia.
czasem spuszcza spodnie i kręci młynka przyrodzeniem.

Gość smutnaprawdadziewczyno
i myślisz, że jesteś jego jedyną koleżanką którą przytula co.. zwłaszcza jeśli świetny facet to wiadomo że ma wokół wianuszek fanek. Kobieto, to że facet się do Ciebie uśmiechnie nie znaczy że się zakochał i Cię uwielbia. Pohamuj emocje. I jeżeli piszesz że taki świetny facet, to tacy świetni faceci wiedzą czego chcą i jeżeli chciałby Ciebie, zrobiłby krok w tę stronę. Nie sądzisz że to że flirtuje z Tobą tak żeby nikt nie widział nic nie znaczy? To potwierdza tylko fakt że ma inne "fanki" :D

Gość Avanthasia.
by zwrócić moja uwagę wykonuje podskoki z jednoczesnym klaśnięciem powyżej głowy, czyli tzw. pajacyka

Gość Avanthasia.
Wiec jak go do siebie przekonac? Bardzo lubie spedzac czas w jego towarzystwie. Zapominam o problemach, moglabym rozmawiac z nim, przytulac sie do bialego rana.

Gość weźta sie stuknijta
cwaniak znalazł idiotkę która nie wie co jest grane a osiagnął swój cel.Jakie te baby głupie.Byle bzdet i już ma nas rane w głowie i leci z tym na kafe

Gość dsddhdhs
narzuć sie, może się boi? wykonaj kolejny krok.

Gość hehe :D
Facet wysyla jasne sygnaly, ze ma Cie gdzies. A Ty myslisz, ze on sie z Toba droczy, udaje niedostepnego i sie niepotrzebnie nakrecasz. Nie ponizaj sie, tylko daj sobie spokoj. Nic na sile!