Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ważne........

Wyborcy PO uwielbiają wysokie ceny, afery, zamachy - twierdzą, że takowych nie b

Polecane posty

Gość ity7tyhty
zauważcie, że w każdym temacie o PO, PIS czy emeryturach i pracy do 67 wypowiada się ta szmata o nicku : Tym razem to znowu ja + ban x2... no w kazdym to chyba jakis platny POpapraniec, bo non stop na forum i co jakis temat o emeryturach czy PO to sie wpieprza i pisze pierdoly.

Gość hare hare
"Tym razem to znowu ja + ban x2" to jest tzw. "pożyteczny" idiota. Jest tak głupi, że za te swoje herezje nawet nie muszą mu płacić, robi za darmo

Gość hare hare
ludzie Palikota dobrze podsumowali elektorat PO/RPP - "debilowata masa" :D

wśród ludzi Palikota idiotów też nie brakuje (mówię "TEŻ", bo po i pis, to właściwie sami idioci), nie oszukujmy się, taka trochę jak dla mnie przypadkowa zbieranina;)

podniecacie się tymi partiami i podnosicie to do rangi jakiś idoli:D a to sa ciągle te same mordy w sejmie i w tv! od lat!!!!! te same mord na prawicy i na lewiy i ci niby nielubiący się politycyy to przy wylacoznych kamerach to siema siema , wode razem pija i się bawią. a te wszystkie spory polityczne i wzajemne ciąganie sie po sądach i krytykowanie to tylko na potrzebe tego by jedna partia byla inan od drugiej a t sa wszystko stare ziomale od 89 roku i wczensiej sie znający. a wyy wierzycie jak dzieci że ci dobrzy a ci zli :D:D:D jak dziecko pytajace mame w czasie filmu akcji "mamo a którzy to są ci dobzi?" :D:D:D::D:DD: biedni zmanipulowani ludzie liczacy że jakiś polityk komus cos zalatwi i zrobi dobrze:D nie ma tak w życiu, trza samemu sobie radzić a nie liczyć że jak dojdzie ten czy inny do wladzy to nagle nastanie raj na ziemu::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D 🖐️

Gość bazookaa
a wilk tuz tuż:D