Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ważne........

Wyborcy PO uwielbiają wysokie ceny, afery, zamachy - twierdzą, że takowych nie b

Polecane posty

Gość Darek...
akurat Jarkacz i PiS dali by ci dobrobyt taki zeby ci oczy w słup staneły

Gość 253#@$
Anka Ty masz rację ale ja głosuję na SLD od jakiś 11 lat i co ? i nic ! Oni nic nie robią

Gość anya ryjbyyyk
a ja jestem agnostyczka i dla mnie wieksza wartosc ma praca i szczescie, dobrobyt zwyklych ludzi nizli moherowy beret. dla mnie wieksza wartosc ma tez ta praca niz monstrum grodzka i jej prawa, trawa czy cpuny. nie szanuje tez ludzi ktorzy pedofilow ktorzy gwalcili i mordowali dzieci chca wpieprzyc do swojej partii i dac im zarabiac krocie. wiec ani kaczor, ani palikurew, ani tusk, ani pawlak moga....:classic_cool: a wraz z nimi ich elektorat bo szanowac ludzi szanujacych tamtych podludzi, nie zamierzam :classic_cool:

Gość anya ryjbyyyk
253#@$ ale nie odbieraja Ci pracy, nie podnosza cen itp. Za sld jako tako bylo, bylo nawet okey. za kaczora troche gorzej a teraz?! teraz to sie w pale nie miesci co sie dzieje :classic_cool: marzy mi sie zeby korwin i miller weszli w koalicje i rzadzili w tym kraju :]

Gość hej ho głosuję na PO
i jestyem głupia jak but z lewej nogi :classic_cool: 🖐️ ))

Gość 2olokiju
Anka Korwin uważ , że kobietom powinno odebrać się prawa wyborcze , bo ich miejsce jest w domu przy garach , wiesz o tym ? Też nie jest taki cudowny jak myślisz .

Gość Cowidzisz?
HAHHAHAHAHAH oj mocherki mocherki^ ^

Gość stttefek
Korwin to psychol i może byc równie groźny dla kraju jak Kaczyński. Wyborcą PO byłem poprzednio (z przymusu), ostatnio głosowałem jednak na Palikota i zagłosuję na niego ponownie. dlaczego? Niedawno na onecie był ranking najszczęśliwszych narodów na świecie. Pierwsze miejsca zajmują państwa skandynawskie z Kanadą i Australią. Co cechuje te ktraje? Między innymi to, że nikt nikomu do łóżka nie zagląda i księża nie włażą w buciorach do szkół, urzędów czy sejmu. Spędziłem 4 lata w Skandynawii, więc cos o tym wiem. Palikot władzy raczej nie przejmie, ale na koalicję rządzącą ma spore szanse i wtedy mógłby uporzadkować te kwestie. Polacy coraz więcej podróżuja, wracaja też z emigracji. Mieli okazję zobaczyć jak sie zyje w cywilizowanym świecie i wielu to daje do myslenia.

Gość 2olokiju
Tylko , że te moherki o emeryturkę nie muszą się martwić , bo jako taką mają , a wy mlode barany jej mieć nie będziecie i kto wtedy będzie się śmiał ?

Gość 2olokiju
Oho Ferdek- ptasiek przyleciał ! Ahoj Ptasiek !

Gość głupia jak ryba
>> ale nie odbieraja Ci pracy, nie podnosza cen itp. >> Za sld jako tako bylo, bylo nawet okey. No było. 20% bezrobocia za SLD było, gdy władzę PiSowi-LPR-SO oddawali. Takie bezrobocie jak po dwóch kadencjach lewusów (idol lewusó Zappatero) w hiszpani. 20% bezrobocia. LEWICA. k..A M.Ć

a dla mnie każda partia w tym kraju i tak dąży do tego samego, nachapać się władzą i tyle....zabrać im diety, służbowe samochody i przywileje, ciekawe czy wtedy tacy chętni będa, żeby charytatywnie politykiem być, rzeczywiście dla kraju wtedy nie dla kasy

Gość wyborczyni PełO
zarabiam 1600 brutto na kasie, ledwo stać mnie na jedzenie, nawet nie dojadam, ALE GŁOSUJĘ NA PO ŻEBY TYLKO KACZYŃSKI NIE DOSZEDŁ DO WŁADZY!!! :classic_cool: Zgadzam się nawet na VAT 30 % :classic_cool:

Gość W KROKU LUZU BRAK
pan kaczyński wprowadzi kraj cudów i niewidów a z jasnej góry poplynie rzeka miodu i mleka!

Gość przyszlatesciowa
a dzięki komu macie podatek 18 %, becikowe i ulgę na dzieci. Dzięki komu była bo już ryzy zniósł mniejsza składka rentowa.Składka z której wielu nie skorzystało i nie skorzysta.

Gość pewien gość2
a ja właśnie chcę legalnej trawki i dlatego zagłosowałem na Palikota, wczesniej glosowalem na PO aby nie dopuścić kaczora do władzy,uwazam go za bardzo niebezpiecznego choc mikrego człowieczka.

Gość wielbicielka Tuska
ja mogę nawet nie jeść wcale!!!!!!!!!!! byle Kaczor nie żądził :classic_cool:

Gość ostatni moheranin
kibice legi i Lecha przyjadą 21 kwietnia do warszawy wspierać radio Maryja

Gość czy bywalec jeszcze tutaj
durni jesteście większośći wyborców PO Tusk dawno się przejadł po jajach z ACTA mało kto go ceni ale na kaczora i tak nie zagłosują bo to nie o Tuska chodzi tylko o kaczora Tusk czy inny z PO , czy Palikot czy Miller czy Korwin czy Pawlak czy nawet Ziobro kurwa na każdego się zagłosuje żeby tylko kaczor do władzy nie wrócił ,nawet na Zenka Mastalerza z Bździochów albo panią Wiesię z warzywniaka :classic_cool: 20-30% Narodu drze się "Jaro Polskę zbaw" a ten buc pierdzieli o zamachu :P a reszta Narodu patrzy na ten cyrk w tv i O kurwa ale pojeb! NIGDY W ŻYCIU ! dopóki kaczor będzie rządził pisem pis Polską rządził nie będzie koniec kropka 🖐️

Gość i wszystko na ten temat
.

Gość może i dobre to jest ale bo ja
wiem takie jakieś demotowo-dziecinne :classic_cool:

po co tak się zapieniacie na te wszystkie partie? Prawda jest taka, że czy po czy pis dostaliby się do władzy byłoby dla nas źle. Potrzeba by było kompletnie świeżej krwi, żeby cokolwiek mogło się zmienić na lepsze. Do tego czasu będzie źle, zmienią się tylko gęby na ekranie. Czy naprawdę wierzycie, że jak pis dojdzie do władzy to nagle zrobi się w Polsce eldorado, wszystko stanieje i każdy będzie miał mnóstwo ulg? Żyjemy w porąbanych czasach i to, kto jest akurat u koryta nie ma większego znaczenia.

Gość może i dobre to jest ale bo ja
niektórzy muszą w coś wierzyć podobno wiara góry przenosi :P

dopiero się mówiło, że czy pis czy po to i tak będzie źle i trzeba kogoś nowego, pojawił się plaikot, na którego głosowali wszscy, którzy są za legalizacją marihuany ( w tym ja) i co teraz? spójrzcie co teraz palikot robi w sejmie, jak ma cos do powiedzenia, jako koalicjant, przytakuje tuskowi, także póki poseł będzie opłacalnym zawodem, nie znajdzie się taki, który będzie chciał dobrze dla polski

Gość juanitta
jak można było sie dać nabrać na Palikota?? :o wiadomo że to tuskowa kur­wa:o