Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuchcia

Lubicie PIASECZNEGO???

Polecane posty

Gość ciuchcia

Ja wlasciwie niedawno go odkryłam. Choć znałam od poczatku jego działalnosci muzycznej. Ale od kilku dni ogladam jego wystepy, slucham muzy, wywiadow i stwierdzam, ze jest inteligentny, dowcipny, mily, kulturalny no i cholernieeeeeeeeeee przystojny i piękny :-P Jak w jednym czlowieku może miescic sie tak duzo pozytywnych cech??? Lubicie go???

Gość czy zna ktoś angielski heloł
lubię :)

Gość volkswagen..
Heh, Piaseczny jest rewelka :-) Nie moge sie doczekac koncertow jupi!!!!!!!!!!!! Teraz gosciu gdzies w Ameryce odpoczywa ;-)

Piasecznego lubią panie koło 40-stki, czyli moja matka i jej koleżanki Ja osobiście nie przepadam, ale też nie wyłączam radia kiedy śpiewa.

Gość jejku*************************
Panie okolo 40??? :-O A ja jestem młodsza :-D

Trudno powiedzieć czy go lubię, ale bardzo lubię jak śpiewa. Bardzo podoba mi się jego głos. :)

A ja go lubię bardzo. Wydaje mi się, ze gdybym spotkała go osobiscie, to mielibyśmy szansę sie zakumplować. Gościu mądrze gada, lubi gadac widać, a ja cenie takich ludzi, z którymi mozna po prostu porozmawiać. Ma poczucie humoru, dystans, poza tym miły dla oka :-D A co do śpiewu, tez podchodzi mi, zwłaszcza ostatnie płyty, bom ja fanka Seweryna od wielu lat, a on spiewa jego kompozycie :-P