Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

co byście pomyśleli

Polecane posty

no wlasnie juz zmienilam wyprowadzilam sie nowa praca nowe miejsce nowi ludzie , wspołlokatorzy , nowa siłownia i do tego zero bliskich osób mam problemy z zaklimatyzowaniem sie i zle sie czuje z tym wszystkim mieszkam w warszawie wiekszego miasta juz w polsce nie ma he mialam gorszą prace zmienilam na lepszą nikt mnie w pracy nie wykorzystuje płacą za wszystko :) sama dobieram zmiane dla chajsu ale nie jest to praca marzen i wolałabym robić coś innego chciałabym sie juz czegos dorobić w zyciu czuje sie jak nieudacznik nie mam nikogo nie mam wlasnego mieszkania czuje sie niedojrzała emocjonalnie takie są moje odczucia jak słucham znajomych - to ze mną naprawde jest cos nie tak

po prostu chciałabym od życia więcej ale nie wiem jak sie za to zabrać dużo sie zmieniło w moim życiu ale nadal jestem nieszczęśliwa ale na dalsze zmiany nie mam pomyslu , strasznie mnie to męczy a ty czym sie zajmujesz

Dlaczego uważasz, że coś z Tobą jest nie tak? Z tego co piszesz, to jesteś samotna i masz problem z nawiązywaniem nowych znajomości. Czy w pracy nie ma nikogo z kim warto się zaprzyjaźnić? Zawsze można kogoś znaleźć jeśli tylko firma nie jest bardzo mała. Pytasz czym się zajmuję - nie piszę tutaj o sobie i nie szukam bliższej znajomości - więc niestety nie odpowiem ;)