Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka12121988

Już nie mam siły!!!

Polecane posty

joł joł: Ona założyła temat bo chciała się poradzić w dwóch sprawach. Domorosłą psychologię i prosty tok rozumowania możesz zostawić dla kogoś, kogo to interesuje :)

Gość joł joł madafaka skocz mi na p
jajajajajajajajja malo tego! ona ma wyksztalcenie, teraz jest na dziekance, jest dobra mama, pieprerdddalaja kase, nie ma co do gara wlozyc, zaciazyla tak szybko jak przy poprzednich ciazach, teraz szuka pocieszenia na forum ,bo nie wie co ma robic i czemu jej chloptas jełop nie dizie do pracy:D ludzie, to nawet nie ejst jak scena z komedii, albo z dramatu...

Gość jajajajjajajajjajajajjajajjaj
a jak cie ciipa swędzi a facetowi dać musisz żeby cie nie zostawił i to na dodatek bez zabezpieczenia to podwiąż sobie jajowody bo na dzień dzisiejszy krzywdzisz obecne dzieci życiem w nędzy i patologią a w przyszłości szykanami ze strony rówieśników. pa

Gość mmemememem
Dziewczyno ,tu na forum nie znajdziesz pomocy nie licz na to,bo większość piszących to oszołomy ( nie wszyscy oczywiście) Zarezerwuj swój nick i masz pewność. aaaa nie widzę nic gorszącego w tym ,że mając 18 l można urodzić dziecko rozejrzyjcie się po swojej rodzinie,a zobaczycie ile waszych babć ,cioć i jeszcze innych krewnych nawet tyle nie miało...

Gość lozkaka
autorko przykro mi ale jestes ksiazkowa patologia, pewnie sama tego nie dostrzegasz. mam nadzieje ze jakos sobie dasz rade. a do reszty- nic do takiej osoby jak autorka nie dociera, wiec darujcie sobie takie teksty.

Gość pabloo
Życie to dobry przykład i materiał do pewnego programu telewizyjnego

Gość malutka12121988
Moja matka ma jeszcze orócz mnie 6 dzieci i męża, czyli mojego ojca po operacji i nie może. Jego matka nie pracuje a jego bracia maja pracę kiedy on ma bo ich bierze ze sobą. Jak mogę się kurwić jeśli napisałam. Byłam 4 lata w jednym związku, potem rok ale w czasie ciąży odeszłam a teraz 5 miesięcy mieszkamy ale jesteśmy razem dłużej. Nie wszyscy maja bogate rodziny które na zawołanie pomogą bo są w stanie.

Smutne w niektórych jest to, że utożsamiają biedę z patologią. Proponuję poczytać sobie czym jest patologia.

szukasz rady: podwiąż sobie jajowody. szanuj obecnego chłopa żeby cie nie zostawił bo z trójką bachorów sama sobie rady nie dasz, a o czwartego głupiego w obecnej sytuacji będzie ci cięzko

Polly84 a ja proponuje ci przeczytać cały temat i zatosować tą więdzę do regułki PATROLOGIA

Gość tyeyrey
Patologią są zachowania niezgodne z normami społecznymi. Posiadanie wielu dzieci z różnymi ojcami JEST patologią.

Gość hmmm tak czytam i czytam
niestety w twoim przypadku smutne jest to ze wam jeszcze dlugo nie bedzie lepiej ty teraz jestes w ciazy wiec nie mozesz isc do pracy za chwile urodzisz i tez nie bedziesz mogla pracowac wiec jesli twoj facet sie za siebie nie wezmie i czegos nie wymysli to bedziecie jeszcze dlugo biedowac

nie macie pomocy od rodziny,nie macie pomocy od nikogo. tylko od panstwa. i to co onz arobi, a wy rozpieprzycie w 3 dni. twoja matka ma od groma dzieci, ty podobnie-teraz juz wiadomo. pewnie twoje rodzenstwo tez ma dzieci i tak kolo sie zamyka. pisalas,ze nie pochodzisz z patologii, mylisz sie. pochodzisz. nie wie,ze to prawda. mysle,ze to marna prowokacja. jak mozna byc tak glupim? dzieci to nie zabawka. nie stac na dzieciaka to sobie go nie robic!!! ciezko to zrozumiec?

Gość finanse to nie wszystko
Moja mama ma dzieci i trafiła na mężczyznę z którym jest przez całe życie. Moje rodzeństwo jest młodsze i nie mają jeszcze dziewczyn chłopaków i dzieci

polyy wiesz dlaczego jest tyle dzieci w domu dziecka? bo gnojowy pieprza sie po katach, rodzice nie pilnja ich,bo maja inne bachory na glowie. pozniej dzieci rodzza dzieci. potem zachodza w koljne ciaze. przyklad-autorka. nie maja warunkow na dzieci, nie maja co dac starszym do jedzenia. nie maja na proszek do prania. i co, twoim zdaniem to nie jest patologia? robic sobie dzieci mimo,ze nie stac ich na to? teraz ona gloduje,zeby jej kolejne dziecko mialo co jesc? a co z dzieckiem, ktore jest w brzuchu, potrzebuje witamin? zdrowe trybu zycia? co z tym dzieckiem poczetym tylko dlatego,zeby udowodnic facetowi,ze sie go kocha,zeby przypadkiem z domu nie wypierrdolil? smieszna jestes!

dla mnie autorka to klasyczny przykład łapania chłopa i próba jego zatrzymania na dziecko. myśli że da dupe facet zadyma i to wystarczy żeby żyć długo i szczęśliwie. A jak się dziecko trafi to nawet lepiej! związek przypieczętowany. Tylko to że nie ma środków do życia, facet okazał się leniem i o pracy nie myśli a jest jeszcze dwójka małych gęb i trzecie w drodze do wyżywienia, ubrania i zapewnienia godziwych warunków do rozwoju to już nie myśli bo po co..oj szczerze wątpie czy autorka wogóle szkołe średnią skończyłam..sama studiowałam obracałam się wsród studentów i zapewniam że studenci tak życia nie rozumują..

jajajajajaja AMENNNN!!!!!:)

Gość rvgv retv
Nie mozesz pracowac, bo jestes w ciazy?????A kto w ogole zajmowal sie tym 1,6 miesiecznym dzieckiem , kiedy ty pracowalas ??

Gość rvgv retv
No wezcie mi wyjasnijcie dlaczego nie mozna pracowac w 16 tyg ciazy ??????I jak to??Praca, macierzynski ???Macierzynski jest po porodzie!!!!Dziekanka ??!!!Co za tepa strzala znudzona zyciem. Lepiej idz sie zajmij tymi bachorami zamiast siedziec na kafe.

Gość malutka12121988
Wlasnie sie okazalo, ze jestem w nastepnej ciazy z innym facetem. Jak robilam doktorat to zaszlam.