Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukajaca odpowiedzi Dzioucha!

Jakie rajstopy do tej sukienki?!

Polecane posty

Czesc dziewczyny! Za 2 tygodnie ide na wesele. Wczoraj zakupilam z Bershce taka oto sukienke - http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapl/pl/40109501/179547/772479/Sukienka%2BBershka%2Bz%C2%A0tiulem%2Bna%2Bplecach ... do niej planuje kupic takie buty - http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/czolenka/victoria_llp1_black_patent_platforms.html ale za nic w swiecie nie wiem jakie rajstopy do niej zalozyc :/ chce nadac jej troche elegancji bo jest powiedzmy sobie szczerze, malo odswietna :P ale teraz wszystko jest letnie. Pomozcie!

Gość dfvdsfv
będziesz wyglądać jak dziwka 🖐️

Gość nei nei
taka sukienka na slub? ........

Gość zwyczajny nadzwyczajny
A mnie sie podoba, szczególnie jesli jestes posiadaczka zgrabnych nog. Jak widac po powyzszych wpisac wiekszosc pan nie moze sie takowymi pochwalic:)

Powiem szczerze, ze ja sama mialam pewne obawy ale maz mnie uswiadomil ze wygladam w niej pieknie i bardzo sexy. Mam bardzo dlugie i szczuple nogi (mam nawet pewne kompleksy na tym punkcie ale staram sie o tym nie myslec :P)

Gość zwyczajny nadzwyczajny
Skoro maz nie ma nicprzeciwko to tymbardziej nie powinnas sie krepowac;) Jedna uwaga, skoro masz szczuple nogi to te buty moga sprawic , ze sie jeszcze bardziej wydluza. Milej zabawy;)

Gość Małgocha8602015
Mnie też ta sukienka się podoba. Letnia, wiosenna. Nie taka ciężka jak to czasem na weselach. Rajstopy cieliste. Pozdrawiam i milej zabawy życzę!

Gość ja bym postawila na czarne
kryjące rajstopy :)

Gość hhhhuhuuh
czytałam ze buty z deezee są słabej jakości. wiele dziewczyn na nie narzekało

ja,tak jak dziewczyna ze zdjecia dodalabym jednak jakis zakiet... sukienka+te buty to stroj na dyskoteke... a rajstop to chyba w ogole bym nie zakladala...

ta sukienka to zwykla bawelna...z grubymi czarnymi bedzie jeszcze bardziej codziennie...moze cienkie?6 den,tak tylko dla lekkiego kolorytu;)

dla mne ta sukienka dziwna jak na wesele,ale Jacykow wczoraj ubieral mloda dziewczyne ,tez na wesele i jego sukienka tez miala zamek..i ogolnie podobne sukienki do Twojej pokazywal... jednym slowem:mlodemu wszystko wolno:)))))a jak jeszcze chudaś,to przescieradlem sie owiniesz i bedzie dobrze:)

Gość KarolajnaNiebieska
oooo, przymierzałam tą sukienke :) Tylko, że ja za mała do niej jestem. Na żywo prezentuje się zdecydowanie lepiej. Teraz taka moda i pasuje na wesele :) A rajtuzy ja bym włożyła cieliste bo ona raczej jest taka lekka. Pzdr! :)