Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DM...

Koniec...

Polecane posty

Gość DM...
Nikt nie oglądał?!

Gość DM...
Upppppp!!! :P

Gość mally wolwe
o co ci lazi?

Gość DM...
Chcę byście wiedzieli...

Gość DM...
Chcę byście wiedzieli...

Gość mally wolwe
o czym?

Gość mally wolwe
o czym?

Gość DM...
Mally jakbyś oglądała film to byś wiedziała...

Nikt normalny nie będzie wyznawał boga który kazał zabijać dzieci i kobiety, matki zabijać a ich córki które były dziewicami zachować przy życiu aby je gwałcić. Ateiści są lepsi nawet od Jezusa bo nie dość że są dobrzy to w przeciwieństwie do Jezusa nie wyznają okrutnego boga który i tak nie istniał a został zmyślony jak tysiące innych bogów w ludzkim lęku przed śmiercią. Tak można wyjaśnić twój sekret fatimski którym zresztą można sobie noś wydmuchać, jak innymi sekretami i przepowiedniami matki boskiej bo żadne się nie spełniają a Watykan potem apeluje o pieniądze i pomaganie biednym bo tak głosi matka boska. Każdy może tak głosić i apelować o pomaganie biednym, nie trzeba być matką boską ani nawet katolikiem. Fałsz i religijne zakłamanie.

syn fubu Nawet nie zauważyłeś że opluwając jadem Boga siebie mianując na kogoś lepszego stałeś sie obłudnym hipokrytą .Skoro jesteś taki świetny dlaczego jest tyle pogardy i nienawiści w twoich wypowiedziach.Czyżby klasyczny biblijny przykład bliżniego wyjmującego drzazgę z oka bliżniego a nie widzącego swojej belki?Gdy się ciebie czyta odnosi się wrażenie że ty wierzysz w boga / ty sam jesteś swoim bogiem. Twoje wypowiedzi brzmią jak prawdy objawione SYNA FUBU.To jest dopiero niebezpieczne.

Gość DM...
Synu fubu... wszystko się sprawdziło co MATKA BOSKA wczesniej przepowiedziała... Zapoznaj się z wszystkimi Tajemnicami Fatimskimi a sam się przekonasz... Narazie wszystko co napisałeś to dla mnie bzdury... Nieogryzku - dziękuję...pierwszy sensowny wpis :)

Gość miecz damoklesa
syn fubu wiesz, kim jest Reszta z apokalipsy? pomyśl nad tym :P

Słowa boga: (Księga Ozeasza 14. 1) "Samaria odpokutuje za bunt przeciw Bogu swojemu: poginą od miecza, dzieci ich będą zmiażdżone, a niewiasty ciężarne rozprute." Urocze. (Księga Liczb 31. 17) "Zabijecie więc spośród dzieci wszystkich chłopców, a spośród kobiet te, które już obcowały z mężczyzną. Jedynie wszystkie dziewczęta, które jeszcze nie obcowały z mężczyzną, zostawicie dla siebie przy życiu." Rasowy gwałciciel. Tylko dziewice. (Księga Ezechiela 9.5) Do innych zaś rzekł, tak iż słyszałem: Idźcie za nim po mieście i zabijajcie! Niech oczy wasze nie znają współczucia ni litości! 6 Starca, młodzieńca, pannę, niemowlę i kobietę wybijajcie do szczętu! Zacznijcie od mojej świątyni! I tak zaczęli od owych starców, którzy stali przed świątynią. Następnie rzekł do nich: Zbezcześćcie również świątynię, dziedzińce napełnijcie trupami! Wyszli oni i zabijali w mieście. nie znam Rosyjskiego ale jakbym słyszał Stalina? (Izajasz 13, 9,15-16) Każdy odszukany będzie przebity, każdy złapany polegnie od miecza. Dzieci ich będą roztrzaskane w ich oczach, ich domy będą splądrowane, a żony - zgwałcone jednak nie przesłyszałem się, Stalin. Żal mi was, nie bardziej od waszego Jezusa, biedak do końca myślał że jego bóg jest dobry :( Choroba psychiczna. Leczcie się. A po śmierci nic nie ma. No ale trzeba tych złych wrzucić do piekła a dobrych do nieba.

Wiesz a mnie żal jest ciebie i twojej niesamowitej megalomanii,tego wypowiadania się z pozycji mądrzejszego i uczonego.Ci który myślą inaczej niż ty to niewykształcone,ciemne masy ty zaś jestes jedynym oświeconym:( Znasz powiedzenie:"wiem że nic nie wiem"?Wiesz kto jest jego autorem? Tymczasem ty,syn fubu WIESZ ŻE WIESZ Czy to nie jest absurdem?

Wiesz a mnie żal jest ciebie i twojej niesamowitej megalomanii,tego wypowiadania się z pozycji mądrzejszego i uczonego.Ci który myślą inaczej niż ty to niewykształcone,ciemne masy ty zaś jestes jedynym oświeconym:( Znasz powiedzenie:"wiem że nic nie wiem"?Wiesz kto jest jego autorem? Tymczasem ty,syn fubu WIESZ ŻE WIESZ Czy to nie jest absurdem?

No proszę kto by pomyślał że na erotycznym będą cytaty ze Starego Testamentu. Jakby na to nie patrzeć zaraz sobie łby poukręcacie nieogryzeku z syn fubu. Nie jestem jakimś ignorantem, który nie wierzy w Boga, ale sami siebie poczytajcie. Działacie na małą skale żyjąc sobie w świecie zdominowanym przez jedną kulturę i religię. Łatwo się piszę o Bogu, który jest, lub go niema, kiedy nie widzi się jak w jego imię mordowani są ludzie. Coś wydaje mi się że nitz by się nie stało, jakbym darował sobie tego posta. :(

Spojrzałam w twoja stopke.Widzę że lubisz Metaliccę .Nie słucham takiej muzyki ale mój 18letni brat owszem,więc trochę się orientuję.Napewno jest ci wiadome że nawet niektóre zespoły heavy metalowe a nawet death metal nie odrzucają istnienia Boga lecz raczej próbują się z nim konfrontować na zasadzie że uznajają Jego istnienie.Pokłoćić się,spierać,zadawać pytania,wątpić-ok.Pluć? Nie wolno.Pogardzać?Nie wolno.Ośmieszać,poniżać-nie wolno.Ty wykorzystujesz cały ten arsenał do przedstawienia swoich racji.I obłudnie zarzucasz innym nienawiść. Nie oczekuję od ciebie że będziesz wierzyć-to twoja prywatna sprawa.Raczej chodzi mi o o to byś jak ktoś kiedyś słusznie powiedział"żył i dał życ innym" To tyle w temacie bo erotyczny to nie jest miejsce do takich dywagacji.

A ja myślę że nic by się nie stało (jak śpiewał Gawliński) jakby bóg nie stwarzał świata, w końcu i tak wiedział co będzie i kto pójdzie do piekła? Bezsens? Idiotyzm?

PS nie mam nic do ludzi wierzących. Toleruje i akceptuje ich upośledzenie. Ponoć młode zakonnice nie są zbyt dobre w łóżku ale chcą się ruchać. A skąd to wiem nie pytajcie :D

Nowy:w imieniu Boga mordowani są ludzie.W imieniu,bo sami ludzie dali sobie takie prawo.Nie pytali Boga o zgodę. Czy jak ktoś powie:Ola to kurwa i potem będzie szargał moim imieniem w swoim osobistym,obłudnym mniemaniu to oznacza że ja dałam mu to prawo? P.S.Nie martw sie,głów sobie nie pourywamy.Nie ten poziom dyskusji i dyskutantów/

Gość DM...
Erotyczny to baaardzo dobre miejsce na taki temat... Fubu cytatami z Pisma Świętego można się strzelać w nieskończoność... Nie mam czasu by "kontratakować"... Bóg jest zły... a co mądralo napiszesz o Szatanie?

Gość bóg z bogów
jakiego boga się pytam czy wy wszyscy na głowę upadliście nic takiego nie istneje

Gość DM...
Istnieje...

Gość DM...
Nikt nie słuchał historii Dokowicza???

Gość DM...
Ani me ani be...