Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 DM...

Koniec...

Polecane posty

Go艣膰 DM...
Nikt nie ogl膮da艂?!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DM...
Upppppp!!! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mally wolwe
o co ci lazi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DM...
Chc臋 by艣cie wiedzieli...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DM...
Chc臋 by艣cie wiedzieli...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mally wolwe
o czym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mally wolwe
o czym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DM...
Mally jakby艣 ogl膮da艂a film to by艣 wiedzia艂a...

Udost臋pnij ten post

Nikt normalny nie b臋dzie wyznawa艂 boga kt贸ry kaza艂 zabija膰 dzieci i kobiety, matki zabija膰 a ich c贸rki kt贸re by艂y dziewicami zachowa膰 przy 偶yciu aby je gwa艂ci膰. Atei艣ci s膮 lepsi nawet od Jezusa bo nie do艣膰 偶e s膮 dobrzy to w przeciwie艅stwie do Jezusa nie wyznaj膮 okrutnego boga kt贸ry i tak nie istnia艂 a zosta艂 zmy艣lony jak tysi膮ce innych bog贸w w ludzkim l臋ku przed 艣mierci膮. Tak mo偶na wyja艣ni膰 tw贸j sekret fatimski kt贸rym zreszt膮 mo偶na sobie no艣 wydmucha膰, jak innymi sekretami i przepowiedniami matki boskiej bo 偶adne si臋 nie spe艂niaj膮 a Watykan potem apeluje o pieni膮dze i pomaganie biednym bo tak g艂osi matka boska. Ka偶dy mo偶e tak g艂osi膰 i apelowa膰 o pomaganie biednym, nie trzeba by膰 matk膮 bosk膮 ani nawet katolikiem. Fa艂sz i religijne zak艂amanie.

Udost臋pnij ten post

syn fubu Nawet nie zauwa偶y艂e艣 偶e opluwaj膮c jadem Boga siebie mianuj膮c na kogo艣 lepszego sta艂e艣 sie ob艂udnym hipokryt膮 .Skoro jeste艣 taki 艣wietny dlaczego jest tyle pogardy i nienawi艣ci w twoich wypowiedziach.Czy偶by klasyczny biblijny przyk艂ad bli偶niego wyjmuj膮cego drzazg臋 z oka bli偶niego a nie widz膮cego swojej belki?Gdy si臋 ciebie czyta odnosi si臋 wra偶enie 偶e ty wierzysz w boga / ty sam jeste艣 swoim bogiem. Twoje wypowiedzi brzmi膮 jak prawdy objawione SYNA FUBU.To jest dopiero niebezpieczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DM...
Synu fubu... wszystko si臋 sprawdzi艂o co MATKA BOSKA wczesniej przepowiedzia艂a... Zapoznaj si臋 z wszystkimi Tajemnicami Fatimskimi a sam si臋 przekonasz... Narazie wszystko co napisa艂e艣 to dla mnie bzdury... Nieogryzku - dzi臋kuj臋...pierwszy sensowny wpis :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miecz damoklesa
syn fubu wiesz, kim jest Reszta z apokalipsy? pomy艣l nad tym :P

Udost臋pnij ten post

S艂owa boga: (Ksi臋ga Ozeasza 14. 1) "Samaria odpokutuje za bunt przeciw Bogu swojemu: pogin膮 od miecza, dzieci ich b臋d膮 zmia偶d偶one, a niewiasty ci臋偶arne rozprute." Urocze. (Ksi臋ga Liczb 31. 17) "Zabijecie wi臋c spo艣r贸d dzieci wszystkich ch艂opc贸w, a spo艣r贸d kobiet te, kt贸re ju偶 obcowa艂y z m臋偶czyzn膮. Jedynie wszystkie dziewcz臋ta, kt贸re jeszcze nie obcowa艂y z m臋偶czyzn膮, zostawicie dla siebie przy 偶yciu." Rasowy gwa艂ciciel. Tylko dziewice. (Ksi臋ga Ezechiela 9.5) Do innych za艣 rzek艂, tak i偶 s艂ysza艂em: Id藕cie za nim po mie艣cie i zabijajcie! Niech oczy wasze nie znaj膮 wsp贸艂czucia ni lito艣ci! 6 Starca, m艂odzie艅ca, pann臋, niemowl臋 i kobiet臋 wybijajcie do szcz臋tu! Zacznijcie od mojej 艣wi膮tyni! I tak zacz臋li od owych starc贸w, kt贸rzy stali przed 艣wi膮tyni膮. Nast臋pnie rzek艂 do nich: Zbezcze艣膰cie r贸wnie偶 艣wi膮tyni臋, dziedzi艅ce nape艂nijcie trupami! Wyszli oni i zabijali w mie艣cie. nie znam Rosyjskiego ale jakbym s艂ysza艂 Stalina? (Izajasz 13, 9,15-16) Ka偶dy odszukany b臋dzie przebity, ka偶dy z艂apany polegnie od miecza. Dzieci ich b臋d膮 roztrzaskane w ich oczach, ich domy b臋d膮 spl膮drowane, a 偶ony - zgwa艂cone jednak nie przes艂ysza艂em si臋, Stalin. 呕al mi was, nie bardziej od waszego Jezusa, biedak do ko艅ca my艣la艂 偶e jego b贸g jest dobry :( Choroba psychiczna. Leczcie si臋. A po 艣mierci nic nie ma. No ale trzeba tych z艂ych wrzuci膰 do piek艂a a dobrych do nieba.

Udost臋pnij ten post

Wiesz a mnie 偶al jest ciebie i twojej niesamowitej megalomanii,tego wypowiadania si臋 z pozycji m膮drzejszego i uczonego.Ci kt贸ry my艣l膮 inaczej ni偶 ty to niewykszta艂cone,ciemne masy ty za艣 jestes jedynym o艣wieconym:( Znasz powiedzenie:"wiem 偶e nic nie wiem"?Wiesz kto jest jego autorem? Tymczasem ty,syn fubu WIESZ 呕E WIESZ Czy to nie jest absurdem?

Udost臋pnij ten post

Wiesz a mnie 偶al jest ciebie i twojej niesamowitej megalomanii,tego wypowiadania si臋 z pozycji m膮drzejszego i uczonego.Ci kt贸ry my艣l膮 inaczej ni偶 ty to niewykszta艂cone,ciemne masy ty za艣 jestes jedynym o艣wieconym:( Znasz powiedzenie:"wiem 偶e nic nie wiem"?Wiesz kto jest jego autorem? Tymczasem ty,syn fubu WIESZ 呕E WIESZ Czy to nie jest absurdem?

Udost臋pnij ten post

No prosz臋 kto by pomy艣la艂 偶e na erotycznym b臋d膮 cytaty ze Starego Testamentu. Jakby na to nie patrze膰 zaraz sobie 艂by poukr臋cacie nieogryzeku z syn fubu. Nie jestem jakim艣 ignorantem, kt贸ry nie wierzy w Boga, ale sami siebie poczytajcie. Dzia艂acie na ma艂膮 skale 偶yj膮c sobie w 艣wiecie zdominowanym przez jedn膮 kultur臋 i religi臋. 艁atwo si臋 pisz臋 o Bogu, kt贸ry jest, lub go niema, kiedy nie widzi si臋 jak w jego imi臋 mordowani s膮 ludzie. Co艣 wydaje mi si臋 偶e nitz by si臋 nie sta艂o, jakbym darowa艂 sobie tego posta. :(

Udost臋pnij ten post

Spojrza艂am w twoja stopke.Widz臋 偶e lubisz Metalicc臋 .Nie s艂ucham takiej muzyki ale m贸j 18letni brat owszem,wi臋c troch臋 si臋 orientuj臋.Napewno jest ci wiadome 偶e nawet niekt贸re zespo艂y heavy metalowe a nawet death metal nie odrzucaj膮 istnienia Boga lecz raczej pr贸buj膮 si臋 z nim konfrontowa膰 na zasadzie 偶e uznajaj膮 Jego istnienie.Pok艂o膰i膰 si臋,spiera膰,zadawa膰 pytania,w膮tpi膰-ok.Plu膰? Nie wolno.Pogardza膰?Nie wolno.O艣miesza膰,poni偶a膰-nie wolno.Ty wykorzystujesz ca艂y ten arsena艂 do przedstawienia swoich racji.I ob艂udnie zarzucasz innym nienawi艣膰. Nie oczekuj臋 od ciebie 偶e b臋dziesz wierzy膰-to twoja prywatna sprawa.Raczej chodzi mi o o to by艣 jak kto艣 kiedy艣 s艂usznie powiedzia艂"偶y艂 i da艂 偶yc innym" To tyle w temacie bo erotyczny to nie jest miejsce do takich dywagacji.

Udost臋pnij ten post

A ja my艣l臋 偶e nic by si臋 nie sta艂o (jak 艣piewa艂 Gawli艅ski) jakby b贸g nie stwarza艂 艣wiata, w ko艅cu i tak wiedzia艂 co b臋dzie i kto p贸jdzie do piek艂a? Bezsens? Idiotyzm?

Udost臋pnij ten post

PS nie mam nic do ludzi wierz膮cych. Toleruje i akceptuje ich upo艣ledzenie. Pono膰 m艂ode zakonnice nie s膮 zbyt dobre w 艂贸偶ku ale chc膮 si臋 rucha膰. A sk膮d to wiem nie pytajcie :D

Udost臋pnij ten post

Nowy:w imieniu Boga mordowani s膮 ludzie.W imieniu,bo sami ludzie dali sobie takie prawo.Nie pytali Boga o zgod臋. Czy jak kto艣 powie:Ola to kurwa i potem b臋dzie szarga艂 moim imieniem w swoim osobistym,ob艂udnym mniemaniu to oznacza 偶e ja da艂am mu to prawo? P.S.Nie martw sie,g艂贸w sobie nie pourywamy.Nie ten poziom dyskusji i dyskutant贸w/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DM...
Erotyczny to baaardzo dobre miejsce na taki temat... Fubu cytatami z Pisma 艢wi臋tego mo偶na si臋 strzela膰 w niesko艅czono艣膰... Nie mam czasu by "kontratakowa膰"... B贸g jest z艂y... a co m膮dralo napiszesz o Szatanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 b贸g z bog贸w
jakiego boga si臋 pytam czy wy wszyscy na g艂ow臋 upadli艣cie nic takiego nie istneje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DM...
Istnieje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DM...
Nikt nie s艂ucha艂 historii Dokowicza???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DM...
Ani me ani be...